Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Predator (2018) reż. Shane Black
Premiera przeniesiona z lutego na 3 sierpnia, 2018 oczywiście.

Odpowiedz
Jeżeli ktoś się martwił o to, że będą kombinować z wyglądem Predków, to może już przestać.

Odpowiedz
Po pierwsze to jakaś jajcarska fotka, racja?

Po 2 - ale czemu niby "przestać"? A kto się obawiał, że będą wyglądać inaczej? Chodziło raczej o to, ze mają być jakieś Predy-giganty
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Mam rozumieć że bohaterowie współpracują z Predatorami? No ciekawe, ciekawe.

Odpowiedz
Po nieszczęsnym Alienie czas zarżnąć Predatora. Ta fota śmierdzi współpracą Predów z ludźmi co było nie do zniesienia w AVP. Wyglądają jakby mieli na sobie ludzkie opancerzenie coś ala mundury piechoty morskiej :P

Odpowiedz
Ej, ale może to będzie uzasadnione fabularnie i Predatorzy razem z ludźmi będą chcieli powstrzymać inwazję kosmitów którzy będą chcieli przylecieć przez portal na niebie :)

Odpowiedz
Albo jest to fotka z przerwy na planie, gdyż wiecie, tego typu kostiumy i charakteryzacje nakłada się godzinami :)

Ale teoria o współpracy z Predkami nie jest też jakoś nieprawdopodobna. Już mieliśmy to w AVP i "Predators". Plus gdzieś tam były ploty o tym, że w filmie znajdą się dwie frakcje Predatorów.

Odpowiedz
(14-05-2017, 13:52)Predator895 napisał(a): Po nieszczęsnym Alienie czas zarżnąć Predatora.

A to nie zarżneli go "AvPami" i "Predators"?
Po finale "Predator 2" (szczególnie części, gdzie pokazują trofea na statku) byłem głodny kolejnego filmu. Ale to nie tak działa. Częst0o lepiej jest nie rozwijać historii, nie pokazywać wszystkiego. Szczególnie, że tfurcy nie mają na to żadnych ciekawych pomysłów.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Znowu jakiś las/dżungla? Zieeeew.

Odpowiedz
Równie dobrze może to być scena ataku preda na wóz, a elementy pancerza nosi jako swojego rodzaju ludzkie trofeum.

PS. Nie zauważyłem Preda na miejscu pasażera. Cofam, co napisałem. :(
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
Ja pier... nowe foty raczej rozwiewają wszelkie wątpliwości co do współpracy Predów z ludźmi...
http://www.predator4-movie.com/news/a-closer-look-at-new-predator-suits-from-shane-blacks-predator-4
Kwestia tylko tego czy zostali przekabaceni w czasie, czy są wyhodowani i szkoleni przez ludzi o małego. Tak czy inaczej dla mnie to kolejne obdzieranie tej legendy z resztek godności. Pred powinien być maszynką do zabijania ludzi a nie żołnierzem obsługującym czołgi...

Odpowiedz
Predatorzy wyhodowani przez ludzi? Wciągałeś kreski z Ridleyem czy co? :)

Odpowiedz
Chodziło mi  bardziej o to że są szkoleni od małego ;)

Odpowiedz
Cytat: nowe foty raczej rozwiewają wszelkie wątpliwości co do współpracy Predów z ludźmi..

Raczej nie.

Odpowiedz
To może być wyjęta z kontekstu fota, ta scena wcale nie musi przedstawiać tego, co niby sugeruje.

Odpowiedz
Tak zaprojektujmy opancerzenie w moro dla Predów specjalnie aby internet miał zagwostkę :P

Odpowiedz
[Obrazek: predator-banner-image-expo.jpg]

Dalej liczę na to, że jednak tytuł zostanie zmieniony :P

Odpowiedz
To pierwsze co pomyślałem na widok tej fotki. Byle nie na "Predator: Genisys".

Odpowiedz
W filmie pojawi się syn Gary'ego Buseya, Jake Busey. Ma zagrać naukowca. Mówi się, że to będzie łączyło ten film z Predator 2, a ich bohaterowie będą spokrewnieni.

Odpowiedz
Fascynujące :)
Niech pojawi się jeszcze jakiś latino-gangster będący synem Elpidii Carillo i... WIEM! Dziecko Leony!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon