DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
Tak patrzę na te kandydatki i najchętniej chciałbym zobaczyć w tej roli Emmę Roberts, byłaby idealna.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Tee, ale wiecie że to informacje z mocno niepewnego źródła jakim jest Reddit? 
Niektóre propozycje nawet spoko, ale patrząc na przedział wiekowy, to kłóci się to trochę z wczesnymi przeciekami, że "Batgirl" Whedona opowie o nieco starszej, wyleczonej z kalectwa, Barbarze Gordon :/

Ja sam wybrałbym najstarszą z tego zestawienia: Jane Levy.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nie wierzę w starszą wersje Barbary. Pierwszy film na pewno opowie o tej młodszej, bardziej narwanej i nierozmyślnej Batgirl, nie zdziwie sie jak zakończy się postrzałem. Taka wizja bohaterki pasuje mi znacznie bardziej do Whedona niż ta z przecieków. Na moje to mógłby być jedyny film o Batgirl a dalej byłaby już Oracle.

Odpowiedz
(03-07-2017, 10:12)Pitero napisał(a): Tak patrzę na te kandydatki i najchętniej chciałbym zobaczyć w tej roli Emmę Roberts, byłaby idealna.

Wydaje mi się, że Roberts, podobnie jak Fanning nie maa szans na angaż. Whedon swego czasu mówił, że wybrana zostanie mniej znana twarz, a te panie mimo wszystko na dużym ekranie pojawiały się dosyć często.

Ja tam całym sercem za Langford. Znakomita jest <3

[Obrazek: tumblr_onw1ubEl3I1vtkf89o1_500.gif]
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
http://screenrant.com/black-canary-dceu-comic-con-katheryn-winnick/

Oby, oby! Trzymam kciuki. Lagertha zawsze na propsie <3
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Raczej bym się na razie na Black Canary nie nastawiał. Chyba, że to ogłoszenie jej udziału w jednym z najbliższych filmów.

Odpowiedz
Czyżby szykował się film Harley Quinn vs The Joker?
http://screenrant.com/harley-quinn-vs-joker-movie-spinoff/?utm_source=SR-DCEU&utm_medium=Facebook-Distribution&utm_campaign=SR-DCEU&view=list
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Warner mógłby w końcu ukrócić wewnętrzne wojenki w których bronią są przecieki do mediów, ostatecznie wybrać projekty i ogłosić kalendarz. Ile trwa już taka zabawa zwalczających się grupek, trzy lata?

Odpowiedz
"Shazam!" oficjalnie z Sandbergiem w roli reżysera i w 2019, pracę ruszają w pierwszej połowie przyszłego roku.
Johns oficjalnie potwierdził, że w przyszłym roku Whedon rusza na plan "Batgirl" więc premiera też pewnie w 2019.

Odpowiedz
Ayer o Gotham City Sirens:

Cytat:It's a story about three fantastic women who're trying to find their way in the world and realize that they have more power together than they do individually. I have daughters, and I want to create something that might be able to help them get along in the world a little bit.
Nie mam nawet siły tego skomentować.

https://www.comicbookmovie.com/gotham_city_sirens/david-ayer-reveals-why-he-chose-to-helm-gotham-city-sirens-over-a-suicide-squad-sequel-a152715

Odpowiedz
Oby była to inspirujaca historia, tak jak inspirujaca dla małych dziewczynek jest cała postac Harley Quinn.

Odpowiedz
Powiało pedofilią. Bo skąd Crov zna się na małych dziewczynkach?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Mam czy córki, tak jak Ayer i znam się na dzieciach, dlatego mysle, ze psychopatyczna morderczyni to dla nich idealne źródło inspiracji.

Odpowiedz
(22-07-2017, 16:42)Mierzwiak napisał(a): Ayer o Gotham City Sirens:

Cytat:It's a story about three fantastic women who're trying to find their way in the world and realize that they have more power together than they do individually. I have daughters, and I want to create something that might be able to help them get along in the world a little bit.
Nie mam nawet siły tego skomentować.

https://www.comicbookmovie.com/gotham_city_sirens/david-ayer-reveals-why-he-chose-to-helm-gotham-city-sirens-over-a-suicide-squad-sequel-a152715

To jak Affleck mówił, że chce kręcić Batmana kategorii wiekowej od 13 lat aby jego dzieci mogły oglądać to było to sensowne, ale Ayer w głupszy sposób o swoich wspomnieć nie mógł. Ale niech se robi tą padakę i nie dotyka się istotnych filmów.

Odpowiedz
Przecież to zwykła PRowa gadka, ludzie, bez przesady, to trochę tak jakby Harley wywodziła się z animacji dla dzieci... wait... -_-

Odpowiedz
(22-07-2017, 19:39)Szpeku napisał(a): Przecież to zwykła PRowa gadka, ludzie, bez przesady, to trochę tak jakby Harley wywodziła się z animacji dla dzieci... wait... -_-

Tylko, że PRowa gadka która stawia Ayera w świetle skończonego kretyna....no, chyba czas zmienić scenarzyste od tych gadek.

Odpowiedz
(22-07-2017, 19:31)Crov napisał(a): Mam czy córki, tak jak Ayer i znam się na dzieciach, dlatego mysle, ze psychopatyczna morderczyni to dla nich idealne źródło inspiracji.

Świat to dżungla lepiej psychopatyczna morderczyni niż Mary Poppins. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Nie wiem czy ktoś już wychwycił, ale Matrixowy Morfeusz, czyli Perry White z Man of Steel i Batman v Superman przeszedł do Marvela! Larry odmówił już roli w JL, bo stwierdził, że nie opłaca mu się lecieć do UK na jeden dzień zdjęciowy, a jak widać nie planują w DC iść gdziekolwiek z Supermanem, więc mu się nie dziwię. Ciekawe kim będzie w nowym Ant-Manie.

A co do planowanych filmów uniwersum - jedno wielkie M E H! Liczyłem na kolejnego solowego Supermana, a tu dupa. Shazam! powstaje, powstaje i powstać nie może. Na WW2 i SS2 nie czekam, na solowego Batmana zresztą też. Flashpoint, Latarnie i JLD - może zaczną mnie obchodzić jeżeli kiedyś w końcu ruszą, a pewnie nie wyrobią się w tej dekadzie. Jedyny projekt DCEU po Aquamanie jaki mnie dziś interesuje, to Batgirl.

Zresztą, ich nowe plany prawie całkowicie zmieniają plany ogłoszone w 2014, więc jeśli JL się nie przyjmie, pewnie za dwa lata znowu wszystko poprzestawiają, część projektów anulują i dodadzą kilka nowych, absurdalnych pomysłów. Nie przywiązuje więc do tej rozpiski zbytniej uwagi.

Odpowiedz
Mnie również najbardziej interesuje Batgirl, w dodatku jestem przekonany, że obok Suicide Squad 2 i Wonder Woman 2 jest najbliżej rozpoczęcia prac na planie, dzięki umowie z Whedonem.

Odpowiedz
No, zwłaszcza, że potwierdzili start zdjęć w 2018. Johns powiedział, że jeszcze pisze WW2.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości