03-07-2017, 10:12
|
DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
|
|
Tak patrzę na te kandydatki i najchętniej chciałbym zobaczyć w tej roli Emmę Roberts, byłaby idealna.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
Tee, ale wiecie że to informacje z mocno niepewnego źródła jakim jest Reddit?
Niektóre propozycje nawet spoko, ale patrząc na przedział wiekowy, to kłóci się to trochę z wczesnymi przeciekami, że "Batgirl" Whedona opowie o nieco starszej, wyleczonej z kalectwa, Barbarze Gordon :/ Ja sam wybrałbym najstarszą z tego zestawienia: Jane Levy.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
03-07-2017, 10:19
Nie wierzę w starszą wersje Barbary. Pierwszy film na pewno opowie o tej młodszej, bardziej narwanej i nierozmyślnej Batgirl, nie zdziwie sie jak zakończy się postrzałem. Taka wizja bohaterki pasuje mi znacznie bardziej do Whedona niż ta z przecieków. Na moje to mógłby być jedyny film o Batgirl a dalej byłaby już Oracle.
03-07-2017, 10:24 (03-07-2017, 10:12)Pitero napisał(a): Tak patrzę na te kandydatki i najchętniej chciałbym zobaczyć w tej roli Emmę Roberts, byłaby idealna. Wydaje mi się, że Roberts, podobnie jak Fanning nie maa szans na angaż. Whedon swego czasu mówił, że wybrana zostanie mniej znana twarz, a te panie mimo wszystko na dużym ekranie pojawiały się dosyć często. Ja tam całym sercem za Langford. Znakomita jest <3
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
03-07-2017, 10:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2017, 10:34 przez Pelivaron.)
http://screenrant.com/black-canary-dceu-comic-con-katheryn-winnick/
Oby, oby! Trzymam kciuki. Lagertha zawsze na propsie <3
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
10-07-2017, 13:24
Raczej bym się na razie na Black Canary nie nastawiał. Chyba, że to ogłoszenie jej udziału w jednym z najbliższych filmów.
11-07-2017, 00:34
Czyżby szykował się film Harley Quinn vs The Joker?
http://screenrant.com/harley-quinn-vs-joker-movie-spinoff/?utm_source=SR-DCEU&utm_medium=Facebook-Distribution&utm_campaign=SR-DCEU&view=list
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood Najlepszy film 2019: Parasite Najlepszy film 2018: Suspiria 21-07-2017, 21:45
Warner mógłby w końcu ukrócić wewnętrzne wojenki w których bronią są przecieki do mediów, ostatecznie wybrać projekty i ogłosić kalendarz. Ile trwa już taka zabawa zwalczających się grupek, trzy lata?
21-07-2017, 22:42
"Shazam!" oficjalnie z Sandbergiem w roli reżysera i w 2019, pracę ruszają w pierwszej połowie przyszłego roku.
Johns oficjalnie potwierdził, że w przyszłym roku Whedon rusza na plan "Batgirl" więc premiera też pewnie w 2019. 22-07-2017, 11:56
Ayer o Gotham City Sirens:
Cytat:It's a story about three fantastic women who're trying to find their way in the world and realize that they have more power together than they do individually. I have daughters, and I want to create something that might be able to help them get along in the world a little bit.Nie mam nawet siły tego skomentować. https://www.comicbookmovie.com/gotham_city_sirens/david-ayer-reveals-why-he-chose-to-helm-gotham-city-sirens-over-a-suicide-squad-sequel-a152715 22-07-2017, 16:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-07-2017, 16:44 przez Mierzwiak.)
Oby była to inspirujaca historia, tak jak inspirujaca dla małych dziewczynek jest cała postac Harley Quinn.
22-07-2017, 16:52
Powiało pedofilią. Bo skąd Crov zna się na małych dziewczynkach?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 22-07-2017, 19:29
Mam czy córki, tak jak Ayer i znam się na dzieciach, dlatego mysle, ze psychopatyczna morderczyni to dla nich idealne źródło inspiracji.
22-07-2017, 19:31 (22-07-2017, 16:42)Mierzwiak napisał(a): Ayer o Gotham City Sirens: To jak Affleck mówił, że chce kręcić Batmana kategorii wiekowej od 13 lat aby jego dzieci mogły oglądać to było to sensowne, ale Ayer w głupszy sposób o swoich wspomnieć nie mógł. Ale niech se robi tą padakę i nie dotyka się istotnych filmów. 22-07-2017, 19:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-07-2017, 19:36 przez Kuba.)
Przecież to zwykła PRowa gadka, ludzie, bez przesady, to trochę tak jakby Harley wywodziła się z animacji dla dzieci... wait... -_-
22-07-2017, 19:39 (22-07-2017, 19:39)Szpeku napisał(a): Przecież to zwykła PRowa gadka, ludzie, bez przesady, to trochę tak jakby Harley wywodziła się z animacji dla dzieci... wait... -_- Tylko, że PRowa gadka która stawia Ayera w świetle skończonego kretyna....no, chyba czas zmienić scenarzyste od tych gadek. 22-07-2017, 19:40 (22-07-2017, 19:31)Crov napisał(a): Mam czy córki, tak jak Ayer i znam się na dzieciach, dlatego mysle, ze psychopatyczna morderczyni to dla nich idealne źródło inspiracji. Świat to dżungla lepiej psychopatyczna morderczyni niż Mary Poppins. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 22-07-2017, 19:43
Nie wiem czy ktoś już wychwycił, ale Matrixowy Morfeusz, czyli Perry White z Man of Steel i Batman v Superman przeszedł do Marvela! Larry odmówił już roli w JL, bo stwierdził, że nie opłaca mu się lecieć do UK na jeden dzień zdjęciowy, a jak widać nie planują w DC iść gdziekolwiek z Supermanem, więc mu się nie dziwię. Ciekawe kim będzie w nowym Ant-Manie.
A co do planowanych filmów uniwersum - jedno wielkie M E H! Liczyłem na kolejnego solowego Supermana, a tu dupa. Shazam! powstaje, powstaje i powstać nie może. Na WW2 i SS2 nie czekam, na solowego Batmana zresztą też. Flashpoint, Latarnie i JLD - może zaczną mnie obchodzić jeżeli kiedyś w końcu ruszą, a pewnie nie wyrobią się w tej dekadzie. Jedyny projekt DCEU po Aquamanie jaki mnie dziś interesuje, to Batgirl. Zresztą, ich nowe plany prawie całkowicie zmieniają plany ogłoszone w 2014, więc jeśli JL się nie przyjmie, pewnie za dwa lata znowu wszystko poprzestawiają, część projektów anulują i dodadzą kilka nowych, absurdalnych pomysłów. Nie przywiązuje więc do tej rozpiski zbytniej uwagi. 24-07-2017, 10:07
Mnie również najbardziej interesuje Batgirl, w dodatku jestem przekonany, że obok Suicide Squad 2 i Wonder Woman 2 jest najbliżej rozpoczęcia prac na planie, dzięki umowie z Whedonem.
24-07-2017, 10:10 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 4 gości |