Stały bywalec
Liczba postów: 18,505
Liczba wątków: 148
(25-08-2017, 11:27)Juby napisał(a): Czy wy też macie tak bardzo wyjebane w to całe DC? Bo ja mam. Nigdy się tego nie spodziewałem, bo kocham ten świat i te postacie, ale...
- Justice League mam w dupie.
- Wonder Woman 2 mam w dupie.
- co miesiąc zapowiadają pińćset nowych pomysłów, z których nic nie wychodzi.
Twoja dupa musi być takich rozmiarów:
Sratata, i tak kazdy obejrzy te filmy prędzej czy później :D Tak jak GoT - kazdy hejtuje (oprócz Crova), a i tak od razu ogląda w dniu premiery :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
25-08-2017, 11:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2017, 11:35 przez Pelivaron.)
Stały bywalec
Liczba postów: 7,047
Liczba wątków: 61
^ w punkt.
Juby, zapomniałeś wspomnieć, że dwóch użytkowników KMF jeszcze ci psuje hype na każdy film.
Pomijam fakt, że nie wiemy co dokładnie jest zapowiedziane a co nie...fakt, jest tu burdel. Patrząc jednak na obecne filmy. Kierujmy się rozpiską na SDCC, wydaje mi się, że te faktycznie zostaną zrealizowane. GCS anulowane? Super, kogo ten film obchodził? Bo jasne, produkcja o kobietach villainach najlepiej walczących z superbohaterkami to coś znakomitego, ale, kutwa, od Ayera? Gościa który najpierw narzeka na ograniczenia WB i kategorie wiekową a potem mówi, że Harley Queen, Catwoman i POISON IVY mają być WZORAMI dla jego córek?! WTF?! Dobrze, że WB pokazało jego filmowi fucka.
Co jest złego w filmach o czarnych charakterach? Ja marzę o takiej mini-serii, to byłoby coś nowego. Pamiętam jak przed SS hypowano, że Batman zostanie ukazany z perspektywy złoczyńców jako...złoczyńca. I gówno wyszło, a chciałbym coś takiego zobaczyć. Film o Deathstroku to świetny materiał dla przykładu. Każdy pomysł jest dobry, zależy od podejścia. O Lobo nie wspomnę, jakie to by było dobre.
Filmami które pojawią się na pewno jest ten "Shazam!", tutaj wszystko wydaje się iść okej. Jest scenariusz, reżyser, zaplanowane zdjęcia i castingi w drodze. WW2 po GIGANTYCZNYM sukcesie jest też pewniakiem. Dalej oczywiście SS2, jedynka też była sukcesem, i tutaj nawet czekam bo to ciągle jest świetny potencjał. JLD to w ogóle materiał tak ciekawy, że można z tego zrobić masę rewelacyjnych rzeczy. "The Batman" o ile Reeves nie rzuci wszystkiego też może być spoko, z tym kryminałem noir. "Batgirl" tu wszystko zależy od tego jak się przyjmie praca Whedona przy JL tak sądzę (info o wycięciu Lexa powinniśmy chyba przyjąć aplauzem?).
W sumie patrząc na wiele aspektów można ustalić które filmy wyjdą na pewno a które są bajaniem ("Nightwing"? Zwłaszcza przy serialu "Titans"? Nigdy nie wyjdzie). Mimo to przydałaby się tak konferencja.
25-08-2017, 11:47
Stały bywalec
Liczba postów: 12,504
Liczba wątków: 29
(25-08-2017, 11:47)Kuba napisał(a): Pamiętam jak przed SS hypowano, że Batman zostanie ukazany z perspektywy złoczyńców jako...złoczyńca. I gówno wyszło, a chciałbym coś takiego zobaczyć.
Było coś takiego w jednym odcinku "Batmana: Odważnych i Bezwględnych", gdzie Joker był głównym bohaterem, a Batmana ukazano jako dyktatora chcącego zniszczyć niewinnych przestępców :).
25-08-2017, 12:03
Stały bywalec
Ja mam wrażenie, że bazując na swojej wiedzy nabytej z kreskówek (nie komiksów, nie czytałem) zrobiłbym lepsze uniwersum - a przynajmniej rozpiskę tego wszystkiego - od tego co tworzy WB :|
25-08-2017, 12:07
Stały bywalec
(25-08-2017, 12:03)OGPUEE napisał(a): (25-08-2017, 11:47)Kuba napisał(a): Pamiętam jak przed SS hypowano, że Batman zostanie ukazany z perspektywy złoczyńców jako...złoczyńca. I gówno wyszło, a chciałbym coś takiego zobaczyć.
Było coś takiego w jednym odcinku "Batmana: Odważnych i Bezwględnych", gdzie Joker był głównym bohaterem, a Batmana ukazano jako dyktatora chcącego zniszczyć niewinnych przestępców :).
Bardziej chodziło mi o to aby pokazać bardziej niszowych przestępców i to jak Batman się nad nimi znęca, torturuje ich, doprowadza na skraj śmierci (bo nie oszukujmy się, Batman jest psychopatą, nie takim jak w BvS, ale nada - psychopatą). Czy po prostu jako łowce który czycha na nich w ciemnościach. Każdy będzie wiedział kto jest dobry, ale czemu nie podkreślić w FAJNY sposób mrocznej natury Batmana?
25-08-2017, 12:20
Stały bywalec
Liczba postów: 4,900
Liczba wątków: 19
Skoro Warner tak bardzo chce rozdrabniać tego Batmana na każdym możliwym froncie, to taka propozycja:
Batman
HBO
Profit
25-08-2017, 12:23
Oskarmeister
Liczba postów: 6,836
Liczba wątków: 18
Z upływem czasu utwierdzam się w przekonaniu, że Nolan swoją trylogią zamknął temat DC. Nawet mimo tego, że TDKR ma liczne wady, to nic lepszego już nie stworzą.
25-08-2017, 13:23
Stały bywalec
Liczba postów: 4,900
Liczba wątków: 19
(25-08-2017, 13:42)Phil napisał(a): Przecież od czasu TDKR powstały takie - może nieco zapomniane (:D), ale wciąż lepsze - filmy jak:
- Man of Steel
Polecam się zapoznać ;)
Fixed
25-08-2017, 13:46
Stały bywalec
(25-08-2017, 13:42)Phil napisał(a): Przecież od czasu TDKR powstały takie - może nieco zapomniane (:D), ale wciąż lepsze - filmy jak:
- Wonder Woman
Polecam się zapoznać ;)
Jest git teraz
25-08-2017, 13:53
Captain Skullet
Liczba postów: 20,294
Liczba wątków: 128
Cytat:Gotham City Sirens anulowane.
O, dobra wiadomość.
Cytat:W jego miejsce Quinn und Joker.
I zła wiadomość... To mogli zrobić zamiast Suicide Squad (choć i tak wolałbym te postacie w filmie o Batmanie, a nie ich własnym), teraz to już trochę bez sensu.
Cytat:Tak jak GoT - kazdy hejtuje (oprócz Crova), a i tak od razu ogląda w dniu premiery :D
Skończyłem oglądanie na pierwszym sezonie :P
25-08-2017, 14:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2017, 15:02 przez Gieferg.)
Stały bywalec
Swoją drogą jeśli informacje o Gotham City Sirens się potwierdzą to Ayerowi pewnie żyłka pęknie. Po Comic Conie w SD, gdzie w rozpisce nie dali tego tytułu, i tak przekonywał fanów, że produkcja jest planowana. Czyli co - Ayer żegna się z WB? :)
25-08-2017, 15:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2017, 15:10 przez Pelivaron.)
Stały bywalec
Ayer hypuje Netflixa i krytykował WB więc bym sie nie zdziwił. Ktoś narzeka?
25-08-2017, 15:14
Banned
Liczba postów: 59
Liczba wątków: 1
Cytat:Ja mam wrażenie, że bazując na swojej wiedzy nabytej z kreskówek (nie komiksów, nie czytałem) zrobiłbym lepsze uniwersum - a przynajmniej rozpiskę tego wszystkiego - od tego co tworzy WB :|
Wiesz, jakby nie patrzeć Singer przed kręceniem X1 obejrzał tylko XMEN TAS ;)
25-08-2017, 16:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2017, 16:03 przez Dwie Twarze.)
Banned
Liczba postów: 34,153
Liczba wątków: 77
25-08-2017, 17:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2017, 17:59 przez Mierzwiak.)
Stały bywalec
Liczba postów: 9,121
Liczba wątków: 44
(25-08-2017, 13:46)Grievous napisał(a): (25-08-2017, 13:42)Phil napisał(a): Przecież od czasu TDKR powstały takie - może nieco zapomniane (:D), ale wciąż lepsze - filmy jak:
- Man of Steel
Polecam się zapoznać ;)
Fixed
Post roku. :D
25-08-2017, 19:54
Stały bywalec
Liczba postów: 3,286
Liczba wątków: 5
MoS ? Ten tytuł mi przypomniał, że DCEU od samego początku źle rokowało :)
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
25-08-2017, 20:26
Rzeźnik ze wschodu
Liczba postów: 1,020
Liczba wątków: 9
Dzień bez plotek na temat DCEU dniem straconym? Na to wygląda! Najnowsze doniesienia głoszą, że negatywne zamieszanie wokół Jossa Whedona miało rzekomo doprowadzić do uznania Batgirl za film "relatively insignificant" co może skutkować jego anulowaniem!
http://wegotthiscovered.com/movies/rumor-batgirl-deemed-relatively-insignificant-might-not-happen-anymore/
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria
27-08-2017, 00:41
Stały bywalec
Eee wydaje mi się, że ostateczna decyzja w sprawie "Batgirl" zapadnie dopiero po premierze JL, wynikach finansowych, recenzjach, jak ocenią czy robota Whedona była dobra czy nie. Johns mówił, że generalnie pracę miały ruszyć na początku 2018, więc premiera w 2019 by była, mają jeszcze sporo czasu więc pewnie decyzje będą dopiero zapadać.
27-08-2017, 10:54
Samurai Cop
Liczba postów: 4,396
Liczba wątków: 28
Największym problemem może być teraz to która z młodych, aspirujących aktorek zgodzi się z nim pracować po ostatnich rewelacjach. Kryzys jest tak wielki, że zwyczajowa ucieczka z Twittera nie pomoże. Rozwiązaniem może być po prostu zmiana reżysera, bo Batgirl wydaje się projektem zbyt cennym, korzystającym z sukcesu WW.
27-08-2017, 11:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2017, 11:31 przez Szaman.)
Stały bywalec
Chris McKay nadal uważa, że pozwolą mu zrobić "Nightwinga". Zapowiada, że film ma byc pełen akcji, ale twórcy planują ograniczyc CGI do minimum, postawia na popisy kaskaderskie, w związku z tym aktor odgrywający Graysona będzie musiał być dobry fizycznie. Co więcej, produkcja ma postawic pod względem akcji na realizm!
McKay obiecuje także nie zapomnieć o przeszłości Dicka, jego metamorfozie w Robina i Nightwinga.
Chciałbym aby to się udało. Chciałbym cos w stylu komiksowej serii "Grayson". Ale to taki film jak Justice League Dark, potencjalny hit i wielki materiał który nigdy nie doczeka się realizacji.
15-09-2017, 19:29
|