NUMA Director
Liczba postów: 2,092
Liczba wątków: 2
Przede wszystkim to mój pierwszy post na forum (choć w Klubie jestem już od jakiegoś czasu), a więc witam wszystkich.
A teraz przejdźmy do rzeczy:
Mefisto napisał(a):heh, chyba lepiej wspomnieć o specjalnie nagranej (i bijącej Johna na głowę) piosence Stinga
Rzeczywiście trochę się zagapiłem. Powinienem był wspomnieć o Stingu. Winni zostaną ukarani i pojadą kopać uran ;)
Mefisto napisał(a):bez przesady - o ile pierwszy jest zrozumiały, to pozostałe są zbędne - podobnież i zdanie o wersjach reżyserskich, które skróciłbym do:
A tu już pozwolę się nie zgodzić. Gdybym nie zaznaczył drugiego spojlera, udaremniłbym komuś kto filmu nie widział (są jeszcze tacy? :) ) zaskoczenia towarzyszącego jednej z najzabawniejszych (a przy tym najefektowniejszych) scen w całej serii.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.
23-10-2007, 00:35
McMillan Man
Liczba postów: 6,532
Liczba wątków: 51
Phil - gratulacje ! :) Postaram się też coś wyszukać : ))
30-12-2007, 22:25
McMillan Man
Amityville. Dodać remake z Reynoldsem do sequeli czy do Remake'ów? oto jest pytanie.
30-12-2007, 22:55
McMillan Man
Nowy
Liczba postów: 968
Liczba wątków: 13
Snuffer napisał(a):Amityville. Dodać remake z Reynoldsem do sequeli czy do Remake'ów? oto jest pytanie.
Dla mnie to remake.
30-12-2007, 23:10
Nowy
Liczba postów: 2,376
Liczba wątków: 12
Pytaj bezpośrednio Tomashka. Przypuszczam, że będzie bardzo chętny. Jednak na wszelki wypadek warto się upewnić.
30-12-2007, 23:39
Stały bywalec
Liczba postów: 2,387
Liczba wątków: 9
dzieki za wywalenie brudow:)
niestety moj czas ostatnio skurczyl sie troche i ciezko mi jest uzupelnic powstale juz opisy (poza tym nie wszystko ja pisalem zatem kontynuacje wypadaloby zeby napisali autorzy)....
co do spider-mana bardzo chetnie - pisz phil... i jak masz cos jeszcze zanadrzu to dawaj dawaj....
kajam sie i mysle co z tym wszystkim zrobic...
31-12-2007, 13:50
Banned
Liczba postów: 34,153
Liczba wątków: 77
Phil napisał(a):"nie, będzie" :).
Chyba raczej "nie będzie", odpowiedź "nie, będzie" jest bez sensu, bo "nie" to zaprzeczenie, a po przecinku dajesz potwierdzenie :P
31-12-2007, 14:12
Nowy
Liczba postów: 968
Liczba wątków: 13
Zbesztajcie mnie jak chcecie, ale Ja z utęsknieniem czekam na kolejne SF z ręki David-a Twohy-iego, tak tak, tego od Pitch Black-a i Kronik Riddick-a. Czekam głównie na kolejną część Kronik (swoją drogą one nie mają tematu na forum KMF - oprócz PB). Tak czy siak, odwiedzam czasem reżyserski blog, w którym Twohy od dawien dawna nie chciał się wypowiedzieć na temat kolejnego Riddicka. Aż tu nagle:
Cytat:Okay, okay, now on to the really important stuff like âWhat the fuck is happening with RIDDICK?â Yes, I get your emails demanding another movie; yes, I keep bumping into you guys in airports and at conventions and I take your pleas to heart. All I can say now is âWeâre talking about it.â The DVD numbers were really good â we know that, and some potential financiers know that. But if another movie surfaces, it probably wonât be a Universal movie and probably will be an independent movie. Which means weâll have to make it for substantially less than the last installment. But thatâs okay. PITCH BLACK was $22 million all in. Maybe itâs time to go back to our roots â as we go on to The UnderVerse.
Zatem jest jednak szansa na kolejną część - szkoda tylko że z mniejszym budżetem.
09-01-2008, 09:47
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,410
Liczba wątków: 67
seria Die Hard - link PRZECZYTAJ OPIS CAŁEJ SERII (autor: CRASH) nie działa
Cytat:"yuppiyayey motherfucker"
wpadka ;)
19-01-2008, 02:14
Stały bywalec
Liczba postów: 2,545
Liczba wątków: 17
Witam, pierwszy post.
Chciałem zwrócić uwagę, że w opisie kolejnych częśći Batmana - http://www.film.org.pl/sequele/batman.html
Nie można wejść do opisu całej serii autorstwa DUXa.
Można cos z tym zrobić?
19-01-2008, 13:58
Former KMF member
Liczba postów: 991
Linki z opisow "Die Hard" i "Batman" juz wykasowane.
Linki prowadzily do starych opisow, ktore zniknely ze strony
podczas wielkiego sprzatania jakies 2 lata temu ;).
A L () E E N
19-01-2008, 21:27
Stały bywalec
po 3 miesiacach :oops: :oops: aktualizacja dzialu "sequele" dzieki chlopakom:
AVP:
http://www.film.org.pl/sequele/avp.html
autor: (nie, nie alieen) JARO
BLOODRAYNE:
http://www.film.org.pl/sequele/bloodrayne.html
autor: ("oddany" bollowi) BEOWULF :twisted:
w najblizszym czasie postaram sie poaktualizowac to co phil polinkowal. coz, chyba trzeba bedzie pisac rowniez o nieobejrzanych czesciach, zarysowujac jedynie fabule, a rezygnowac z oceny.... bo faktycznie kretynsko wyglada taka pila, czy inne redisdent evil.
22-01-2008, 23:57
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,410
Liczba wątków: 67
hmm...cool, aczkolwiek jak dla mnie to te opisy robią się za długie - od tego są osobne recenzje - a AvP osiągnął point of no return w tej skali
23-01-2008, 00:31
Stały bywalec
panowie, bez przesady, zeby te serie mialy po 8 czesci, ale to tylko dwuczesciowki. dacie rade.
23-01-2008, 01:07
Nowy
Liczba postów: 1,743
Liczba wątków: 5
Ja też się częściowo zgadzam, ale sam wiem jak to jest zmieścić to, co się chce w kilku zdaniach. Niemniej, mając na uwadze to, że sam wcześniejsze opisy do dziełu trochę za bardzo wydłużałem, będę się starał teraz robić tak, żeby było dobrze i ładnie. 8)
P.S. Przy Pile i Residencie mogę pomóc...
P.S. 2 Uwe for ever!
KMF - Follow your dream to fly
-----------------------------
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10
23-01-2008, 03:09
Dużo pisze
Liczba postów: 527
X-Men i Resident juz wysłałem. A piłę zobaczę dopiero na DVD bo raczej nie uśmiecha mi się wydawanie kilkunasty PLN na ten chłam :twisted:
get ready for suprise...
23-01-2008, 09:50
Stały bywalec
dzieki doktorze za pomoc, wkrotce zaktualizuje sie te opisy...
23-01-2008, 21:29
Stały bywalec
Stały bywalec
Liczba postów: 4,277
Liczba wątków: 61
>Rebecca (Mystique) raz pojawia się bez ogólnocielesnej charakteryzacji w drugiej części, w barze
Hmm, a czy czasem w trójce także nie pojawia się bez wspomnianej charakteryzacji? ;)
"It's alive!"
02-02-2008, 10:00
|