Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
Zack wrzucił storyboard ze sceny z Clarkiem na którym Lois się uśmiecha: (ugh! sic! rzyg!)

https://www.comicbookmovie.com/justice_league/justice-league-zack-snyder-shares-a-storyboard-featuring-supermans-return-in-the-recent-trailer-a154384

Odpowiedz
Snyder kiedys robił tez storyboarda znie Luthorem i Deathstrokiem...szkoda, że finalnie obu nie będzie.

Odpowiedz
(08-10-2017, 22:31)shamar napisał(a):
(08-10-2017, 17:40)Juby napisał(a): BvS było taką samą, albo i większą "CGI-sraką". Co niby jest złego w dodaniu tym filmom trochę kolorów?

Nie. Miało głównie tylko taki finał.

Skąd wiesz, że najgorsze ujęcia z trailerów JL (piekło, Czarnobyl, czerwone niebo) to też nie jest finał, a reszta będzie wyglądać normalnie?

@Mierzwiak - nie pisałem do ciebie, tylko do tych, którzy krytykują efekty. Też widzę, że kadry są przesycone po brzegi wszystkim i przez to mało czytelne. Dlatego spokojne, wyciszone chwile Lois z Clarkiem to najlepsze co do tej pory pokazano z tego filmu. ;)

Odpowiedz
(09-10-2017, 12:42)Juby napisał(a): Skąd wiesz, że najgorsze ujęcia z trailerów JL (piekło, Czarnobyl, czerwone niebo) to też nie jest finał, a reszta będzie wyglądać normalnie?

Nie twierdzę niczego innego. Jedynie, że tu będzie powtórka z gównianej rozrywki (serio, tę oczojebną walkę z Dommsdayem chyba będę przewijał za każdym kolejnym razem) i pewnie jeszcze większa bo tym razem masz X bohaterów nawalających się z Y latającychi jebadeł.

Jeśli będzie to tylko finał (pewnie masz rację) to podtrzymają swoją gównianą tradycję zapoczątkowaną w "BvS" :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A ja nadal będe podtrzymywał zdanie, że piekło, Czarnobyl wygladaja fajnie a w tej tandecie i kiepskim CGI jest jakis urok i potencjał na 100% kino komiksowe :P Ale ja jestem nieobiektywny.
Na pewno wolę to niż kolejną epicka bitwe w wielkiej metropolii bo rzygam już starciami w Nowym Yorku a czeka mnie jeszcze takowe w Infinity War.

Ciekawe czy temat dobije do 100 stron :P

Odpowiedz
Ten o BvS ma 196, więc myślę że na luzie. Stówka pęknie jeszcze przed premierą, jak w końcu pokażą Supermana w jakimś spocie, albo na plakacie.

Odpowiedz
(09-10-2017, 12:31)Mierzwiak napisał(a): Zack wrzucił storyboard ze sceny z Clarkiem na którym Lois się uśmiecha: (ugh! sic! rzyg!)

https://www.comicbookmovie.com/justice_league/justice-league-zack-snyder-shares-a-storyboard-featuring-supermans-return-in-the-recent-trailer-a154384

:D

[Obrazek: QsAJugh.jpg]
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Mnie bardziej rozbawił malowany kędziorek na głowie Supka, w jednym z ostatnich paneli :)
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon

Odpowiedz
Amy Adams jak żywa.

Odpowiedz
Pewnie i tak obejrzę w kinie, ale te zwiastuny na czele z tym najnowszym bardzo mocno odpychają. Gdyby nie unlimited za chiny ludowe nie poszedłbym do kina.
Trzeci raz nie dam się nabrać twórcom tego wspaniałego uniwersum nadającego się do natychmiastowego spuszczenia w kiblu.
Ostatni zwiastun to jakieś wizualne kuriozum. Zapowiada się najbrzydszy film w tym roku, w dodatku totalnie mehowy pod względem czysto rozrywkowych emocji.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
no dobra po tym nowych zwiastunie jaka wersja jest aktualna ze słynnym już "Lois Lane is the key"

Odpowiedz
Lol. Przecież to jasne, Superman wróci zły i Lane go nawróci :D
Wytłumaczenie z pierścionkiem nie pasuje mi kompletnie, szczerze mowiac.

Liczyłem na choc namiaste adaptacji historii po "Death Superman", ale widocznie sie przelicze. Ostatnio wymyślilem jakies milion fajnych sposobow na powrót Clarka, ale ostatecznie pewnie wszystko bedzie bez polotu.

Swoją drogax Cavill mnie w pełni kupił w tych 8s.

Odpowiedz
Kolejne porównanko
[Obrazek: ALvC06z.png&key=f83010437fa1ac39356e355b...85d44fec24][Obrazek: FLX6Ltb.png&key=431491267021e5046ead3c9d...7f3c0d7df2]
[Obrazek: 5pECyj7.png&key=75c0bdc93dd50e64a39b3d35...8d77376cb4][Obrazek: 0snuMr0.png&key=82c29263568c951dc5e5de7f...5038913101]
[Obrazek: w1hU6vG.png&key=4c1284de53a87255b4a9d21d...7406984d18][Obrazek: fz7CPz3.png&key=ce014447ae6d0a8e95fbb492...e8a9398246]

Drugi i trzeci przykład idealnie pokazują ile stuffu dodali do tych nieczytelnych kadrów.

Odpowiedz
dlaczego motyw
mógł przecież powiedzieć na tym polu kukurydzy - ej Lois słabo dbałaś o plony, Nolan będzie zły, że Metju odkrył współrzędne, cofnął się do 5 wymiarów a kukurydza nadal nie rośnie

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Heh, kurde, wreszcie bardzo fajny spot!
Affleck kozacko w tej zbroi wygląda.

Odpowiedz
Jadą na fejmie WW to widać w spotach, Supermena totalnie olewają i to się im czkawką odbije. No i znowu jakiś głupi uśmieszek WW w 9 sekundzie spotu, kto im tam doradza w WB?

Odpowiedz
Ja myślę że przy JL robią to samo co przy Legionie Samobójców, napychają z dupy żartów i uśmiechów i przez to początkowy ton filmu pójdzie w diabły. Whedon to sprawny facet w budowaniu relacji, ale ma niefajną tendencję żeby konktakty w drużynie (patrze przez pryzmat Avengers) opierały się na niczym innym poza nieśmiesznymi gagami. Jak w JL relacje w drużynie będą sie opierać o żarty Aquamana i Flasha, to ja dziękuje. W Age of Ultron co scena były jakieś durne żarty. DCEU ucierpiało nie przez mroczną wizje Snydera, tylko przez cieńkie sceriusze. W wizji nie było nic złego. Moim zdaniem universum DC powinno pozostać przy stylistyce takiej jak przy Wonder Woman, czyli troche mroku i troche luzu.

Odpowiedz
(10-10-2017, 22:13)Gej napisał(a): Moim zdaniem universum DC powinno pozostać przy stylistyce takiej jak przy Wonder Woman, czyli troche mroku i troche luzu.
Bierzesz w ogóle pod uwagę że JL może być takim właśnie filmem?

Odpowiedz
Oby było! Btw patrzcie, wszyscy płakali na Cyborga a moim zdaniem ładnie go doprowacowali:

[Obrazek: DFdvFHs.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon