Zapowiedzi
Przecież Polacy nigdy nie umieli w komedie - Seksmisja, Kiler, Chłopaki nie płaczą, Bareja, Koterski i to w zasadzie tyle, reszta to pażdzierze ew. średniaki.

Odpowiedz
Ej, Bitwa Warszawska 1920 była zajebista.

Odpowiedz
Jeśli już podchodzimy w ten sposób, to owszem, Polacy co roku dostarczają znakomitą komedię. :) Sala samobójców, Smoleńsk, Hans Kloss, Tajemnica Westerplatte, Bitwa pod Wiedniem, Obce ciało... jest tego trochę. :)

Odpowiedz
(22-08-2017, 12:54)Pelivaron napisał(a):
(22-08-2017, 12:50)Snuffer napisał(a): Najlepszy żart jest gdy bohater wchodzi do gabinetu.. Dzwoni telefon i podnosi słuchawkę, ale dźwięk nadchodzącego połączenia wciąż słychać. Okazuje się, że to dzwonił drugi telefon, tuż z boku :)

Liczyłem, że jak odbierze drugi telefon to nadal będzie dzwonił telefon. I wtedy twórcy zaserwują nam doskonały gag z telefonem w szufladzie :D
Oj to wolę nie oglądać trailera. Już sam ten opis wywołał u mnie histeryczny śmiech. Jakbym zobaczył to bym umarł.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Uśmiałem się na trailerze na tyle, że z niecierpliwością czekam na film. Wszystko mnie rozbawiło!

Odpowiedz
Polaki nacjosatki vs cudowni anarchiści

https://naekranie.pl/aktualnosci/agata-kulesza-kontra-skutki-marszu-niepodleglosci-pierwsze-zdjecia-z-filmu-pewnego-razu-w-listopadzie-2264116
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
czo te zblizenia ło jeny

Odpowiedz
(30-08-2017, 11:03)Crov napisał(a): czo te zblizenia ło jeny

o tym samym pomyslalem :D hahha

Odpowiedz

Ludzie, drugie w tym tysiącleciu polskie sci-fi.

Odpowiedz
Przejrzałam temat, ale nie znalazłam zwiastuna, w którym niejaki Piękny Władzio zapowiada film biograficzny o sobie. Zatem

Odpowiedz
Film średni. Wczoraj miałem okazję oglądać. Próba stworzenia polskiego noir, z dupiastym twistem.

Odpowiedz
Och. A "Wyborcza" pieje, że Chyra jak nowy Hannibal Lecter i w ogóle super. Nawet brałam pod rozwagę, żeby iść, bo ten zwiastun mi się podoba, choć obawiałam się zawalenia klimatu epoki. No ale dobra, nie idę. 

A jaki jest ten słaby twist?

Odpowiedz
(18-10-2017, 18:42)Quay napisał(a): A jaki jest ten słaby twist?

Wiesz, ja wychodzę z założenia, że kazdy powinien samemu obejrzeć film i wyrobić sobie opinię.

Co do Hannibala - są takie dwa ujęcia, że Chyra przypomina tego kultowego bohatera. To aż bije z ekranu. Też mi się to średnio podobało.

Odpowiedz
Polskie "Wspaniałe Stulecie"

Póki co jeszcze jako tako wygląda i nie czuję zażenowania. No, może aktorstwo kuleje.

Odpowiedz
Wiochy nie ma, kinowa panorama to miłe zaskoczenie, ale nie jest to coś co chciałoby mi się oglądać.

Odpowiedz
Skasowali to wstawiam. Niestety ale wygląda jak droższy teatr. Gdzie temu do "Wspaniałego stulecia".
A wystarczyłoby wybrać taki sposób filmowania, żeby bardziej przypominało film kinowy

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W czym Wspaniałe Stulecie wygląda lepiej? W życiu nie widziałem odcinka, ale przy podobnym twierdzeniu na fb ktoś wrzucił zwiastun i ja nie widzę wielu różnić.

Odpowiedz
Wygląda drożej. Jest filmowane lepiej. Ma ten filmowy look.

Tymczasem. To wcale nie wygląda najgorzej.

Odpowiedz
Nie tylko nie najgorzej, ale naprawdę dobrze, może nawet więcej niż dobrze. Plus za nowe, nieznane twarze i folkową muzykę, czuć klimat dawnej Słowiańszczyzny. Czuję się zachęcona. Mam tylko nadzieję, że czar nie pryśnie w momencie, gdy zaczną gadać.

Btw czy ta zapowiedź nie powinna być w dziale "Seriale"?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości