Eorath napisał(a):bo przyjaciółka zgubiła i muszę sobie odkupić :(
Jak można zgubić film :o nie rozumiem tego :? . To była jej oficjalna wymówka ??. :)
27-01-2008, 14:49
|
Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
|
|
Przyznam się że ten punkt44 kusi jak cholera. Cały czas zastanawiam sie nad starą trylogią Gwiezdnych Wojen 25 zł od sztuki, to nie jest wcale taki głupi pomysł :D
Eorath napisał(a):bo przyjaciółka zgubiła i muszę sobie odkupić :( Jak można zgubić film :o nie rozumiem tego :? . To była jej oficjalna wymówka ??. :) 27-01-2008, 14:49
LoL :D Znalazło się ;) Rodzice przyjaciółki pożyczyli do pooglądania :)
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties And long-leggedy beasties And things that go bump in the night, Good Lord, deliver us! 27-01-2008, 15:42
Następnym razem jak coś pożyczysz to poproś o zostawienie kaucji:)
A na punkt44 to się skusiłem na to: http://www.punkt44.pl/index.php?film=2561 Coraz bardziej mi się ten sklep podoba:) 27-01-2008, 16:02
The ROCK Werska 2DVD:
http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1&sku=95605 za 29 zł z przesyłką. lub http://www.sendit.com/video/item/7000000070526 za 36 w nieco innej okładce /niestety oba wydania bez polskiej wersji/ Albo jeszcze lepiej: http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1&sku=831505 Kompania braci za 82 z przesyłką i to w polskiej wersji językowej :) Kusi mnie i to i to...
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.
27-01-2008, 22:40
Co do:
**** Punkt44 **** Szczerze polecam. Jak dla mnie najlepszy sklep z DVD w sieci. Raz, że mają tanio cenę za DVD, to jeszcze przy przelewie wysyłają gratis. A jak już teraz zrobili tą wyprzedaż, gdzie m.in. właśnie "Star Wars" trylogie starą można dostać za 75 zł... Ja przed świętami kupiłem u nich "Park Jurajski 4 DVD" (49,99 zł, taniej nie znalazłem i ogólnie polecam zakupić, bo to tak tanio tego typu zestawu z masą dodatków chyba nie ma :), "Okno na podwórze" i "Człowiek z księżyca" (wtedy 9,99 zł, teraz 5,90 zł !). Po złożeniu zamówienia mamy u nich system monitorujący dla nas nasze zamówienie i jest napisane np "oczekiwanie na przelew", "przekazane do realizacji", "wysłane"... Pamiętam, że po zrobieniu przelewu paczka doszła do mnie dwa dni później, priorytetowa. Profesjonalizm, który chciałbym częściej spotykać. **** Pożyczanie płyt **** Życie mnie nauczyło, że po prostu nieważne komu, po prostu pożyczać nie wolno. Spotkałem się niejednokrotnie z niesamowitym chamskim chamstwem jaki jest działanie osoby, która pożyczyła daną płytę. Najbardziej chamskie jest pożyczenie pożyczonej płyty, nie mieściło mi się to w głowie jak takie coś można zrobić. Pamiętam, że po takim czymś płytę miesiąc odzyskiwałem, która później nadawała się jedynie do porzucania, bo rysy miała takie, jakby nią ktoś żwir tarł. Czasami wygląd płyty jest taki, że przerasta moją wyobraźnie co można było z nią robić, że tak a nie inaczej wygląda. Nie wiem dlaczego ludzie nie mogą po prostu biorąc płytę łapać ją za brzegi albo wsadzać palec w środek i w miarę ostrożnie wkładać do czytnika. 31-01-2008, 00:24
Może kogoś zainteresuje
Spaghetti Westerns Kubrick Ehh....jutro załatwiam sobie kartę Mastercard, ciekawe czy zdążę przed końcem tych promocji (wątpię :/). 31-01-2008, 04:19
Wczoraj odebrałem pierwszą przesyłkę z Punkt44.pl
Powiedzieć, że jestem zadowolony, to mało. Niskie ceny, sprawna realizacja i darmowa przesyłka (j.w. dotarła w 2 dni). Z Oceandvd.pl paczki też docierały w 2... ale tygodnie. Koszty już litościwie przemilczę. Mam nadzieję, że Punkt44 będzie sukcesywnie powiększało swój katalog - staną się bezkonkurencyjni. 31-01-2008, 11:37 Sulej napisał(a):Ehh....jutro załatwiam sobie kartę Mastercard, ciekawe czy zdążę przed końcem tych promocji (wątpię :/).Jak nie na te to na następne:) Tam co chwile są promocje. Takie Spaghetti czy The Dirty Harry Collection albo Alien Quadrilogy to na zmianę kosztują 15-45-15... 31-01-2008, 12:42
Tylko pozostaje mi się podpisać pod tym co pisali poprzednicy o punkcie44. Ci ludzie z Częstochowy naprawdę fajnie to wszystko organizują i realizują. Raz tylko zdarzyło im się nie mieć czegoś na magazynie w moim przypadku (Total Recall 2DVD) ale przeprosili i w zamian zamówiłem Das Boot. No i mają niekwestionowany argument w ręku - gratisowa dostawa w przypadku przelewu. Ciekawe kiedy pod tym kątem obudzi się oceanDVD...?
31-01-2008, 13:02
Punkt44 i Emarkt to dla mnie dwie najlepsze firmy wysyłkowe. W tym drugi jest wszystko tak samo (sprawnie, można oglądać status zamówienia, przesyłki priorytetowe są na drugi dzień). Różnica taka, że w emarkt biorą te kilka złotych za wysyłkę.
No i oba te sklepy wzajemnie się uzupełniają - często jeden ma to, czego nie ma drugim i vice versa. A w punkcie44 ostatnio zamawiałem film, który miał być dostępny w ciągu "7-14 dni" - ale po ponad 2 tygodniach okazało się, że jednak filmu nie mają bo jakiś tam dostawca dał ciała. Oczywiście kasę oddali i wszystko było OK, a zaraz po tym zmienili na stronie status filmu na "niedostępny". 31-01-2008, 17:51
Miałem to samo. Nie narzekam bo szybko oddali kase, przeprosili i wszystko załatwione było jak należy. Mimo tej wpadki na pewno będę jeszcze u nich kupował, jeśli czegoś nie znajdę w pobliskich sklepach.
31-01-2008, 17:55
Kurde, wiedzieliście, że dzisiaj był "Rambo" w Wyborczej za darmo, czyli za koszt gazety - 1,50 zł ??? Może gdzieś jutro znajdę jeszcze to, bo czasami tak bywa, że na drugi dzień jeszcze DVD gazetowe mają. A jutro "Rambo" II, a pojutrze III za 6,49 zł.
31-01-2008, 23:50
Constantine 2 dvd i X-men 3 za 25 zł, Znaki za 15; wszelkie Matrixy spadły do 30 zł, ponadto sporo interesujących tytułów od 9 do 30 zł, kilka filmów łączonych (tzw pakiet 2 za 30 zł) - MM
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 03-02-2008, 21:46 Cytat:wszelkie Matrixy spadły do 30 zł Jakiś rok-półtora roku temu 2 płytowa reaktywacja i rewolucje były po 24,99 a jedynka za 29,99 w MM. 04-02-2008, 02:42
może u Ciebie - tu nie :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 04-02-2008, 03:15
Informacja dla Poznaniaków, pod koniec lutego (chyba jeśli dobrze pamiętam to 28 lutego) otwierają nowe centrum handlowe (Galeria Pestka), w którym będzie Saturn... Więc na początku mogą być ciekawe promocje...
04-02-2008, 14:29 Gieferg napisał(a):Cytat:wszelkie Matrixy spadły do 30 zł Ostatnio widziałem w Realu Matrix: Reaktywacja 2DVD za... 12.99 zł na wyprzedaży :) 04-02-2008, 15:36
Kraków - Empik na Bora-Komorowskiego ma parę fajnych promocji:
- Appleseed 2dvd, za 9.99 zł. - Miami Vice (2006) za 19.99 zł (!) - Być jak John Malkovich - 4.99 zł - Ace Ventura Zew Natury 9.99 zł i parę innych. Ciekawe czy w innych Empikach też można znaleźć coś takiego czy to tylko jednorazowa akcja... ;) 19-02-2008, 17:51 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Kupić, nie kupić, gdzie kupić... | Anonymous | 667 | 138,890 |
18-02-2024, 23:24 Ostatni post: Mefisto |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |