DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
[Obrazek: Justice-League-Mortal-Wonder-Woman.jpg]

Odpowiedz
Taki news od Justina Krolla z Variety:

Cytat:BREAKING: Cathy Yan tapped to direct BIRDS OF PREY, the next Harley Quinn pic which will shoot at the end of the year. WB pic this as the next pic after Christina Hodson blew execs away with her script

Nie wiem czy ktoś wspominał, ale ta Christina Hodson dostała teraz też scenariusz Batgirl do napisania.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Gieferg
Co to za sztosowa Wonder Woman ? :)
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Jaka?

#projectilevomit

Odpowiedz
Nadludzko silna Wonder Woman nie ma ani pół grama mięśnia :P Taki problem zagonić te aktorki na siłkę choć na kilka miechów przed zdjęciami?

Odpowiedz
(17-04-2018, 17:18)zombie001 napisał(a): Taki news od Justina Krolla z Variety:

Cytat:BREAKING: Cathy Yan tapped to direct BIRDS OF PREY, the next Harley Quinn pic which will shoot at the end of the year. WB pic this as the next pic after Christina Hodson blew execs away with her script

Nie wiem czy ktoś wspominał, ale ta Christina Hodson dostała teraz też scenariusz Batgirl do napisania.

Gdyby nie to, że film na 99,99% nigdy nie powstanie to naprawdę bym czekał. Reżyserka totalnie z kapelusza - ma to plusy jak i minusy (łatwiej ją będzie podporządkować, ale jest też dziką kartą). "Birds of Prey" to film na który obok JLD naprawdę czekałem, DC ma masę świetnych kobiecych postaci których jeszcze nikt nigdy dobrze na ekranie nie pokazał, Catwoman, Batgirl, Harley, Poison Ivy, Huntress czy przede wszystkim Black Canary (jej serialowe 3 wersje to śmiech na sali), nie wymaga to żadnego dużego budżetu a jest szansą na to by DC pokazało, że umie zrobić coś fajnego i trochę innego. Kibicuje po cichu projektowi, ale biorąc pod uwagę jaki tam jest burdel - nie nastawiam się na nic.

Hamada chyba faktycznie robi swoją drogą porządki, szkoda tylko, że NADAL nie wiemy jakie dokładnie. Jasne, była ta rozpiska jakie filmy dostaniemy (z "The Flash" nawet się coś ruszyło a "Shazama!" spokojnie kręcą), ale SS2 ciągle czeka na Smitha o JLD nic nie wiemy, Gacek stoi w miejscu a teraz wyskoczyli z czymś co miało być anulowane wieki temu. Ehhh

Odpowiedz
Ten film obchodził by mnie tylko ze względu na seksowne aktorki ubrane w za ciasne ciuchy. Ale to mogę mieć za darmo w internecie wiec wyjebane mocno...

Odpowiedz
Spielberg ponoć ma wyprodukować i bardzo być może wyreżyserować Blackhawk dla DC. Po RPO już nic mnie nie zdziwi.
Przynajmniej jest wreszcie szansa na polskiego superbohatera - Blackhawk był pierwotnie nasz, potem zmienili go w jankesa, potem znowu w Polaka. Tak czy inaczej jego second in command, Stanislaus, zawsze był z Polski.

Odpowiedz
A teraz będzie amerykańskim Żydem z Polski. Zakład? :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A coś złego byłoby w tym?

Trochę dziwi angaż Spielberga, który fanem superbohaterów nie był i przewidywał , że kiedyś od przesytu te komiksowe filmy padną.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(18-04-2018, 17:24)Lawrence napisał(a): A coś złego byłoby w tym?

Tak :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ponoć Suicide Squad 2 przełożono na później, a w jego miejsce wskakuje spin-off o HQ.

Cóż mogę powiedzieć... wsadźcie sobie w dupę jedno i drugie, dawać mi tu MoS2!

Odpowiedz
Heh..

I pomyśleć, że gdzieś w alternatywnym wszechświecie stoi u Ciebie na półce trylogia:
"Man of Steel"
"Man of Tomorrow"
"Superman: Last Son of Krypton"

:P

Odpowiedz
A Batman vs Superman następuje po solowym filmie z nowym Batmanem i jest dla odmiany dobry. :c
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Nah. Batman vs Superman nigdy nie powstaje, bo WB zachwycone sukcesem Trylogii o Supermanie, woli skupić się na innych bohaterach i zaczyna tworzyć z nimi odrębne, samodzielne filmy. Na początek o:
Wonder Woman, Green Lanternie i Aquamanie.

:>

Odpowiedz
Bez sensu, bo dobrze zrobione BvS, takie w duchu World's Finest, chętnie bym obejrzał.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
"BvS" zrobione w duchu World's Finest prędzej trzeba by było nazwać "Superman/Batman - Public Enemies".

Zresztą szkoda, że nie poszli w tym kierunku. Ta historia w zmodyfikowanej wersji bardzo dobrze pasowałaby do Snyderowego "gritty and dark" uniwersum :(

Odpowiedz
http://www.batcave.com.pl/2018/04/jay-oliva-wyjasnia-dlaczego-man-of-steel-nie-doczekal-sie-jeszcze-kontynuacji/

Co za PIERDOLAMENTO! To, że już przed premierą MoS planowali, aby sequel był filmem o Batmanie i Supermanie, nie oznacza, że MoS nigdy nie miał planowanego pełnoprawnego sequela. Przypomnę, że newsy o tym, że MoS ma być otwarciem dla uniwersum DC pojawiły się dopiero w czerwcu-lipcu 2012 roku - na kilka tygodni po rozpocząeciu zdjęć do MoS i po wielkim sukcesie Avengers. :P Dopiero wtedy postanowiono dorobić w tle CGI-ester-eggi.

Anyway, nie doczekamy się nawet czwartego rozdziału tej historii, więc chyba mogliby zacząć główkować nad kontynuacją MoS.

Odpowiedz
Dla mnie logiczne wyjasnienie. Zreszta MoS doczekal sie sequela i jest nim BvS, zrozumcie to wreszcie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Wchodzę do tego tematu po raz pierwszy od zmiany jego nazwy, czytam ostatnie 3 strony i mam tak:

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości