Box Office czyli boks biurowy
Doczłapie się na pewno ;) mnie za to ciekawi finalny wynik Deadpoola 2 i czy jest szansa na przedział 900mln-1mld. Niedługo do gry dołącza Solo więc może być ciężko

Odpowiedz
Deadpool na miliard raczej bez szans, 850 milionów to raczej maks, co zarobi.

Odpowiedz
W zeszły weekend 45,9% spadku, teraz 53,8; i tak nieźle biorąc pod uwagę premierę Deadpoola, nawet jeśli to film z Rką.

Moim zdaniem 2 miliardów nie przekroczy, zatrzyma się w okolicy 1,95 mld :)

Odpowiedz
(20-05-2018, 18:05)Arahan napisał(a): Oby prześcignęło TFA :)

Jakie to dziecinne.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Bo? TFA jechało na 30 letniej nostalgii. IW leci tylko na 10 letniej. Poza tym zasługuje bardziej. Jebać Kennedy meczetami!

Odpowiedz
No ja mam nadzieje, że IW przebije TFA a Avengers 4 (ewentualnie Avengers XXX z pierwszym crosskiem z X Menami) Avatara :)

Z Deadpoolem najważniejsze aby zarobił na tyle aby ruszyli ostro z "X-Force" :P

Odpowiedz
Kogo to obchodzi, skoro to wszystko to i tak Disney? :)

Odpowiedz
Obchodzi bo Kevin Feige to superbohater a Kennedy czarny charakter :D

Odpowiedz
Coś jakby :)

Odpowiedz
Jestem naprawdę ciekaw ile ludzi, z tych którzy tak się teraz podniecają, za 5-10 lat, na myśl o jakimś tam IW, będą wzruszać ramionami.

:>
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Ja. Bo czekam na boxa br od Iron Mana do Avengers 4. Dam za to nawet 1,5 tys.

Ciekawe kto pomyśli o NT SW ;)

Odpowiedz
(20-05-2018, 18:44)Arahan napisał(a): Bo? TFA jechało na 30 letniej nostalgii. IW leci tylko na 10 letniej. Poza tym zasługuje bardziej. Jebać Kennedy meczetami!
Zasluguje bardziej bo? Nie no smiesza mnie strasznie takie teksty.
O widze Kuba tez leci na ostro i Avatarowi tez sie dostalo, oj dzieci, dzieci.

Odpowiedz
Avatar to gówno film jadący na powrocie Camerona i technice 3d. TFA to klocek jadący na marce SW. IW to kulminacja 10 lat. Tyle i, aż tyle. Proste.

Odpowiedz
Ahhhhh.
Przeżyjmy to jeszcze raz i wróćmy do tego pamiętnego dnia.

18 Grudnia 2015.

Cytat:Świeżo po seansie, więc będzie z emocjami, które jeszcze rozpalają mi głowę. Wiem, że dla niektórych może to być zwyczajny przeciętniak, kalka E IV, pusta wydmuszka jadąca na naszej nostalgii, ale dla mnie to wspomnienie pewnego styczniowego poranka, kiedy to zostałem w domu sam, a tata przed wyjściem zostawił mi włączony magnetowid, a obok niego 3 kasety VHS. Miałem wtedy 10 lat i właśnie poznawałem oryginalną trylogię. Kiedy rodzice wrócili z targu 5 godzin później, kończyłem Powrót Jedi i nie było opcji żeby mnie odciągnąć od telewizora.

Nie jestem hardcorowym fanbojem, ale kocham te filmy miłością jaką kocha się drugą połówkę. Wiem, że mają wady, wiem, że muszę na kilka rzeczy przymknąć oko, ale przede wszystkim mają to COŚ, co mnie do nich przyciąga. Tą magię, która sprawia, że chcę zagłębić się w ten świat. Oczekiwania co do Przebudzenia mocy były ogromne, ale dzięki Bogu, nie rozczarowałem się ani trochę.

EVII to piękny film. Świetnie nakręcony, odnoszący się z szacunkiem do oryginalnej trylogii (wierzę, że nawet jeśli ją kopiuje - E IV - to tylko dla rozpoczęcia swojej własnej opowieści, która pod koniec wskakuje na "nowe", właściwe tory. Podoba mi się to jak Abrams wprowadza nowych bohaterów, podoba mi się jak podchodzi do starych bohaterów, którzy nie są zapychaczami, a integralnymi elementami tej opowieści, aż wreszcie podoba mi się jak umiejętnie żongluje emocjami. Kiedy jest śmiesznie, to się śmiejesz, a kiedy ma być wzruszająco to łapie Cię za gardło jak Vader kpt. Neede w Imperium Kontratakuje.

Po raz pierwszy od bardzo, bardzo dawna poczułem magię kina i dziękuję Abramsowi za to w jaki sposób wskrzesił sagę po ostatnich wybrykach Lucasa. A wracając jeszcze do bohaterów - Rey, Fin i Poe to postacie, które idealnie pasują do tego świata, takie które kupujemy od razu bo nie ma w nich ANI grama fałszu, są za to charaktery, osoby z krwi i kości.
Kylo Ren - sądziłem, że to będzie 2 Vader, oj jak bardzo się pomyliłem. Fantastyczny pomysł na tę postać i jestem bardzo ciekawy jak rozwinie się dalej.
Han Solo - to nie jest ten sam Han co w starej trylogii, to Han Solo z 30 letnim doświadczeniem. Byłbym zły, gdyby to była ta sama postać, natomiast tutaj bohater ewoluował i chwała za to scenarzysta. Chwała także Fordowi, który ponownie świetnie wcielił się w tego awanturnika i szmuglera.

(...)

Domyślam się w jakim kierunku może iść ta trylogia i jestem zadowolony z tego, że nie muszę czekać kolejnych 10 lat.

Ode mnie 9/10 i drugie miejsce po Imperium Kontratakuje.

Uffff, piękny film. Chcę go obejrzeć kolejny raz.

2,5 roku później to już tylko "klocek".

xD
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
No i? Ludzie są nieomylni nie? Pewnie Ty jesteś?
Po IW widzę jakie nowe SW to klocki. Sraki, które kalają legendę.

Wiesz co mnie boli? Że zarówno po TFA i TLJ oszukiwałem sam siebie. Wiedziałem, że to gówno, ale to SW, więc chce żeby to było dobre. Nawet zakłamują rzeczywistość. Ale dłużej nie mogę. Nowe SW to gówno i prequele są lepsze. Jebać te disneyowskie kurwy. Kennedy, niech Cię murzyn rucha.

Odpowiedz
Chiny oczywiście nieprzewidywalne. Po ogromnym otwarciu Infinity War (rekordowym jeśli brać aktualny kurs dolara, drugim w chińskiej walucie) przyszedł ogromny, 75% spadek.

Odpowiedz
(20-05-2018, 21:03)Danus napisał(a):
(20-05-2018, 18:44)Arahan napisał(a): Bo? TFA jechało na 30 letniej nostalgii. IW leci tylko na 10 letniej. Poza tym zasługuje bardziej. Jebać Kennedy meczetami!

A ty z czym masz znowu problem?
Lubie IW i od jakiś 3 tygodni kocham MCU ;) to chyba normalne, że życzę im jak najlepiej.. Za to NIE LUBIE Avatara - do czego mam pełne prawo - i bardzo mi smutno, że jest na czele BO.
A tak na poważnie, nie widzę nic złego w kibicowaniu czemuś co sie lubi. Jeśli A4 będzie chociaż na poziomie IW to będę wniebowzięty i będę im życzył wszelakich rekordów. A skoro jeden należy do Avatara...

Odpowiedz
O chu, Arahan, po dwóch latach zmieniłeś zdanie, co do filmu. Ale wstyd, jak tak można.

Odpowiedz
(20-05-2018, 22:03)Kuba napisał(a):
(20-05-2018, 21:03)Danus napisał(a):

A ty z czym masz znowu problem?
Lubie IW i od jakiś 3 tygodni kocham MCU ;) to chyba normalne, że życzę im jak najlepiej.. Za to NIE LUBIE Avatara - do czego mam pełne prawo - i bardzo mi smutno, że jest na czele BO.
A tak na poważnie, nie widzę nic złego w kibicowaniu czemuś co sie lubi. Jeśli A4 będzie chociaż na poziomie IW to będę wniebowzięty i będę im życzył wszelakich rekordów. A skoro jeden należy do Avatara...
Poplacz sie jeszcze.

Odpowiedz
(20-05-2018, 22:03)Crov napisał(a): O chu, Arahan, po dwóch latach zmieniłeś zdanie, co do filmu. Ale wstyd, jak tak można.

No zjazd z entuzjastycznych opinii do poziomu "gówna i ruchania w dupę przez Murzynów" jest rzeczywiście zabawny. Plus do tego ciągłe pisanie o "Avatarze".
Jakby to "IW" faktycznie było Bergmannem wśród komiksów :D
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon