DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
(23-04-2018, 12:16)Danus napisał(a): Dla mnie logiczne wyjasnienie. Zreszta MoS doczekal sie sequela i jest nim BvS, zrozumcie to wreszcie.
A ty zrozumiesz wreszcie że chcielibyśmy zobaczyć SOLOWY film o Supermanie?

Odpowiedz
(23-04-2018, 12:16)Danus napisał(a): Zreszta MoS doczekal sie sequela i jest nim BvS, zrozumcie to wreszcie.

Doprecyzuję. Wiem, że BvS to bezpośrednia kontynuacja MoS. Pisząc, że chcemy sequela MoS, czy też MoS2, chodzi po prostu o kolejny solowy film o Supermanie. Tyle.

Cavill jest urodzony do tej roli i spektakularnie przez Warnera marnowany. Mija 7 lat odkąd go obsadzili, a za sobą ma jedynie 1 solowy film, 1 wspólny film z Batmanem i JL, w którym pojawił się w ilu, sześciu scenach? :( A o przyszłości Supermana na razie cisza, tylko plotki o możliwym cameo w Shazamie za rok.

Odpowiedz
Według mnie, skoro plany Snydera poszły w pi***, to już główkują nad tym solowym Supermanem. Nie zdziwię się wcale, jeśli zrobią to tak jak z "Batmanem" - na tegorocznym SDCC ogłoszą reżysera i niech on sobie rozwija ten projekt, z premierą na bliżej nieokreślony termin.

A w międzyczasie dostaniemy cameo eSa w Shazamie.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Najlepszym pomysłem byłby prequel "BvS". Mają te kilka miesięcy do zagospodarowania, gdzie Clark mógł być Clarkiem a Sup Supem. Czyli taki typowy Superman, którego "MoS" był jedynie prequelem.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Prequel z zasady musi powstać PO TYM czego jest prequelem, więc MoS już nie będzie prequelem NICZEGO.

Odpowiedz
https://www.comicbookmovie.com/superman/man_of_steel/christopher-mcquarrie-confirms-discussing-man-of-steel-2-ideas-with-henry-cavill-while-filming-mi-fallout-a160060

Kierwa, chciałbym żeby Christopher McQuarrie wyreżyserował film o Supciu :(
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
"(...) Hey, they know where to find me.’ Nobody’s asked, but you know…"

Nie proszą cię, bo Warner nie ma czasu na takich leszczy jak Superman, są zajęci 17 projektami filmów o Harley Quinn. :*

Cavill o MoS2

Odpowiedz
Taka oto ploteczka z rana:

https://www.comicbookmovie.com/the_flash/the-lord-of-the-rings-director-peter-jackson-is-reportedly-considering-helming-a-dc-comics-movie-a160456

Pomimo tego, że Hobbity pozostawiały wiele do życzenia (ale i tak były w sumie lepsze niż większość filmów DCEU), to chciałbym Petera zobaczyć przy realizacji filmu komiksowego. Flash albo Zielona Latarnia? Why not?
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Flash ma reżyserów, zresztą jakoś nie widzę Jacksona przy tym bohaterze. GL byłoby spoko choć tutaj ja osobiście widziałbym Millera który zresztą swego czasu negocjował kontrakt. Czytałem, że ludzie wskazują jako niezły film dla Petera Justice League Dark i faktycznie, czuje, że odnalazłby się w tym temacie. Najlepsza według mnie dla niego wydaje sie sama Justice League, ale drugiej części raczej nigdy się nie doczekamy :P

Odpowiedz
(10-05-2018, 11:05)Kuba napisał(a): Flash ma reżyserów

[Obrazek: choofed.gif]

Miał ich tylu, że i obecnych bez problemu mogą zmienić. Żodyn argument :)

Odpowiedz
Nowy Superman w reżyserii Jacksona z miejsca wskoczyłby u mnie na listę najbardziej oczekiwanych filmów. Nawet jeśli wepchaliby tam Batfflecka, Wonder Woman, Aquamana i inne postacie które są mi w tym uniwersum obojętne (sorry, lubię tylko Cavilla z nadzieją na piersi). Tylko trzeba byłoby zrobić Peterowi maraton Trylogii Złego Smaku, aby trochę odczepił się od CGI.

Odpowiedz
Więc już nawet nie Bat-verse, a Harley Quinn & Joker universe?
A obok tego nie powiązany origin Jokera?

I wszystko to bo gówniany SS nieźle zarobił?

Poebao?
Poebao.

To wszystko brzmi nawet gorzej niż popaprane pomysły Sony.

Odpowiedz
Na Comic Conie mają ogłosic nowy, oficjalny harmonogram, Reeves i Affleck mają opowiedzieć o Batmanie, podadzą reżysera GLC i zaprezentuja trailer Aquamana, teaser Shazama i zdjęcie Cheetah. A przynajmniej według plotek.

Odpowiedz
Tak się musi czuć sprzątaczka, tj. jedyna rozumna osoba w siedzibie DCEU:
[Obrazek: giphy.gif]
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Tak sobie właśnie przypomniałem. Jeśli Leto jest zobowiązany kontraktem na ilość występów, to nie ma szansy odmówić powtórzenia roli w solowym filmie? Jeśli nie ma, to serio mu współczuję. Gość został wychujany przez usunięcie multum scen z jego udziałem i jako nieliczny (jedyny?) z obsady był otwarcie niezadowolony z filmu i go nie bronił. Teraz musiałby ponownie sporo przytyć i ćwiczyć, bo podobno strasznie schudł, zgolić brwi i brodę, obciąć włosy i je przefarbować itd. a przede wszystkim znowu babrać się w tym szambie zwanym DCEU.

Niech serio nie dojdzie do produkcji tego filmu.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(07-06-2018, 22:19)Krismeister napisał(a): Gość został wychujany przez usunięcie multum scen z jego udziałem...

I co z tego? Sugerujesz, że w tych scenach nie był tak nędzny jak w pozostałych?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ale niby czemu Leto miałby odmówić zagrania w solowym "Jokerze"? Joker w "SS" był kiepski, bo i sam scenariusz tego filmu to istny paździerz, a Ayer miał totalnie **ujowy pomysł na tą postać :)

Natomiast z tych plotek wyłania się raczej taki obraz sytuacji:

Leto poczuł się nieco zazdrosny o ten potencjalny film z Phoenixem(czy kogo tam wybiorą) i zaczął wiercić tyłek włodarzom WB. Wiercił, wiercił, wiercił, i w końcu coś tam ugrał, bo wygląda na to, że zostanie - o ile taki film powstanie - jednym z głównych producentów "Jokera" i tym razem postara się o to, by mieć nad nim pełną kontrolę kreatywną. Co z kolei może wyjść na dobre... albo i nie :P
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(07-06-2018, 22:19)Krismeister napisał(a): Teraz musiałby ponownie sporo przytyć i ćwiczyć, bo podobno strasznie schudł, zgolić brwi i brodę, obciąć włosy i je przefarbować itd.
Za kilka(naście) milionów zielonych? Biedny on :)

Odpowiedz
Johns odchodzi z DC (no nie do końca...). W sumie ciekawe że dopiero teraz, a nie po pierwszym weekendzie wyświetlania JL

https://twitter.com/IGN/status/1006232494071517191?s=19
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości