Cytat:Za kilka(naście) milionów zielonych? Biedny on :)
11-06-2018, 20:07
|
DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
|
(11-06-2018, 19:55)Snappik napisał(a): Johns odchodzi z DC (no nie do końca...). W sumie ciekawe że dopiero teraz, a nie po pierwszym weekendzie wyświetlania JL No tak, ale on porzuca 2 obecne fuchy tylko po to by... być jeszcze bardziej zaangażowany w filmy. Ma podobno m.in. napisać scenariusz do GLC. :/
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
11-06-2018, 21:10
I jeszcze nadzoruje nowe seriale (jest showrunnerem i scenarzystą Titans i chyba Doom Patrol).
11-06-2018, 21:24
O przetasowaniach i nowej strategii Warnera na filmy DC:
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/joker-batman-suicide-squad-movie-plans-making-sense-dcs-moves-1119489 Tak bardzo mnie to nie obchodzi że nawet nie chciało mi się czytać, ale mimo wszystko życzę im jak najlepiej, w końcu jak najlepsze filmy to coś na co wszyscy liczymy. 13-06-2018, 21:06
Po linkowanym przez Ciebie wpisie widać jedynie, że Warner dalej mota się jak świeża dziwka na dzielni, która nie wie, w którą stronę wypiąć dupę.
Zjebali implementację semi-poważnego klimatu, więc teraz już otwarcie chcą iść w kalkę MCU (Flash a'la komedia BttF). No i jakieś majaki o dwóch filmach o Jokerze. Ja yebie... Warner Bros. w kwestiach adaptacji DC - rookie whore on the block with Hashimoto&borderline combo. Niech giną, a licencję niech przejmie ktoś kompetentny :] 13-06-2018, 21:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2018, 21:27 przez Badus.)
Sytuacja DCEU, jakby to powiedział Sapkowski przypomina ogarnięty pożarem burdel.
I jakoś nie widać, by ta sytuacja miała się szybko zmienić. Co bym zrobił na ich miejscu? Wszystkie Jokery i Harley Quinny - spłukać w toalecie. Wziąć się porządnie za solowego Batmana i Supermana, Green Lanterna i Flasha. I nie pierdolić się w filmy osadzone w latach 80-tych (ani żadnych innych prócz współczesnych) for fuck's sake. 13-06-2018, 21:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2018, 21:52 przez Gieferg.) (13-06-2018, 21:27)Badus napisał(a): Zjebali implementację semi-poważnego klimatu, więc teraz już otwarcie chcą iść w kalkę MCU (Flash a'la komedia BttF). No i jakieś majaki o dwóch filmach o Jokerze. Ja yebie... Fakt - DCEU idzie w MCU 2.0. No ale to zwykły ruch na zasadzie: akcja-reakcja. "BvS" nie sprzedało się w takiej formie jaką sobie zaplanował Snyder, to robią to inaczej. Wygląda jednak na to, że skoro niektórych nie jara DCEU w klimatach Looney Tunes, to nadal będą kręcić solowe, poważne produkcjie, pod całkowicie nowym szyldem. Prawdopodobnie pojedyncze rzeczy, nie powiązane z żadnym zakichanym uniwersum. [yupi!!!] (13-06-2018, 21:27)Badus napisał(a): Niech giną, a licencję niech przejmie ktoś kompetentny :] Ależ pierdolenie. Robią coś - jest źle. Nic nie robią - też jest źle. Kontynuują cyrk zwany DCEU - źle. Tworzą nowy brand, jako alternatywę dla DCEU, w którym można sobie spokojnie tworzyć inne rzeczy i mieć totalnie wywalone na DCEU - źle. Batfleck dalej jako Batman w DCEU - tragedia. Reboot Batmana osadzony w innym uniwersum - jeszcze gorzej. Boże, fani to naprawdę najgorszy typ ludzi na świecie. Małe, rozwydrzone, ciągle narzekające 'dziewczynki'.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
13-06-2018, 22:16
Kompletnie nie trafiają do mnie niektóre pomysły Warnera. Recast Afflecka - meh, ale dałbym radę przeżyć jakby kontynuowali motyw ze starszym Człowiekiem Nietoperzem i obsadzili w tej roli Hamma, młody Batman? Nieszczególnie, choć ufam Reevesowi który ewidentnie bardzo się do projektu przykłada.
O ile się nie mylę oficjalnie potwierdzono Hala Jordana i Johna Stewarta w GLC...super, to jest projekt który trzeba rozwijać, ale musi on dostać reżysera z klasą (Miller). Projekty z DCEU o Jokerze/Harley - zdecydowanie out nie licząc "Birds of Prey" które w odpowiednich rękach mają duży potencjał. MoS2 koniecznie. Też jakoś się już tym nie jaram, ale licze na to, że Hamada będzie tym wielkim wybawcą. A bardzo podoba mi się wizja tych pobocznych, ambitniejszych filmów. "Joker" z Rką, w stylu Martina, za 55 milionów? Spoko a jeśli casting Phoenixa zostanie potwierdzony to czekam. Plany na "Deathstroka" chyba poszły w odstawkę, ale "Lobo" ciągle można zrealizować o wielu innych filmach nie wspominając. Ale mam wrażenie, że komentowanie tych plotek, doniesień etc o DCEU powoli zaczyna tracić sens. Poczekajmy do Comic Conu gdzie na pewno poznamy oficjalne szczegóły nowego planu Hamady. 13-06-2018, 23:34
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood Najlepszy film 2019: Parasite Najlepszy film 2018: Suspiria 10-08-2018, 17:54
Cóż za interesujący news. Chcieli ją obsadzić, ale nie był zainteresowana. So fucking what?
11-08-2018, 09:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2018, 09:50 przez Gieferg.)
Po prostu wydaje mi się niedorzeczne, że ktoś przy zdrowych zmysłach mógł na poważnie rozważać taką opcję jak obsadzenie jakiejkolwiek roli Lady Gagą.
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood Najlepszy film 2019: Parasite Najlepszy film 2018: Suspiria 12-08-2018, 00:24
LOL.
Lady Gaga zdobyła Złotego Globa za rolę w "American Horror Story" a niedługo wyjdzie film z nią w roli głównej "A Star is Born" (który wygląda rewelacyjnie) i już teraz dziennikarze stawiają ją na przodzie wyścigu po najważniejsze nagrody tego roku. Wśród fanów z tego co widzę zbiera praktycznie same pochwały za rolę w AHS którego nie widziałem, ale w trailerze wspominanego filmu Coopera wypada bardzo dobrze i spodziewam się bardzo fajnej roli. Co jest w obsadzaniu jej w filmach takiego niedorzecznego? 12-08-2018, 00:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2018, 00:30 przez Kuba.)
Nic specjalnego. Po prostu jak myślę "aktorka" to Lady Gaga jest prawdopodobnie ostatnią osobą, która staje mi przed oczami.
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood Najlepszy film 2019: Parasite Najlepszy film 2018: Suspiria 12-08-2018, 00:48 (12-08-2018, 00:29)Kuba napisał(a): Wśród fanów z tego co widzę zbiera praktycznie same pochwały za rolę w AHShttps://nypost.com/2015/12/10/lady-gagas-golden-globes-nom-wtf/ Pia Zadora też sobie "kupiła" Globa :) 12-08-2018, 01:26
Ten glob i okradzenie z nagrody Kirstin Dunst to jedna z gorszych ceremonii i najbardziej kuriozalnych decyzji. Gaga w AHSie dobrze wyglada. Jej postac nie jest skomplikowana i raczej nie okazuje emocji. Ja to tak pisze tylko bo wciąż mam ból dupy :D
12-08-2018, 11:45
"Birds of Prey" to już chyba pewniak. Ruszyły castingi - https://moviesroom.pl/z-ostatniej-chwili/filmy/nagrania-z-przesluchania-do-birds-of-prey-zdradzaja-obecnosc-nowych-postaci/
Raczej ostatnie wycieki i plotki są prawdziwe, jeśli tak to w głównej ekipie po za Harley znajdziemy Black Canary, Question, Huntress. Wrogiem zostanie Black Mask a celem bohaterek będzie odbicie Cassandry Caine, która w komiksach z czasem stała się mścicielem - Spoiler i dołączyła do nowej, powiększonej drużyny Batmana. Wydaje mi się, że albo konflikt miedzy producentami a panią reżyser lub gigantyczna klapa "Aquamana" zablokowałyby ten projekt. Będzie to też pierwszy film który powstawał już w całości pod kuratelą Hamady (WW2, Aquaman i Shazam to jeszcze po części pozostałości starego "porządku"). 27-08-2018, 12:21
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/henry-cavill-as-superman-warner-bros-dc-universe-shake-up-1142306
It's over...
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
12-09-2018, 16:13 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |