Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Jednak w "The Eddy" Chazella główną role zagra Andre Holland.

Odpowiedz
Dziś premiera serialowego "Imienia róży".

https://naekranie.pl/aktualnosci/imie-rozy-dzis-premiera-serialu-w-canal-adaptacja-kultowej-powiesci-4107553

Nie wiem, czy będzie lepsze od wersji z 1986, ale dla Johna Turturro w głównej roli z ciekawością obejrzę. Wprawdzie nie wiem jak się sprawdzi, odgrywając postać średniowiecznego Sherlocka Holmesa, bo zazwyczaj bryluje w rolach wymagających odrobiny szaleństwa (np. "Czacha dymi"), ale czekam z zainteresowaniem.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
KULIG W SERIALU CHAZELLE'A!!! OTWIERAJMY SZAMPANA!!!
https://variety.com/2019/tv/news/joanna-kulig-damien-chazelle-netflix-series-the-eddy-1203183031/

Odpowiedz
Fiu fiu, no ładnie. Ciekawe czy to będzie w 100% wschodnioeuropejska postać, to raczej zapowiada opis.

Odpowiedz
Wedle tego wywiadu z Ronenem Bergmanem, dziennikarzem śledczym piszącym o Mosadzie, w powijakach jest serialowa ekranizacja jego książki o izraelskich służbach specjalnych "Powstań i zabij pierwszy", oczywiście dla najlepszej stacji dla poważnych historii dla dorosłych, czyli HBO.

Odpowiedz
https://variety.com/2019/tv/news/winona-ryder-john-turturro-anthony-boyle-plot-against-america-1203185724/?fbclid=IwAR1G4RGHG8AEhd6DbhMRdeDuH0E-VG4nSQyKHmVNCjy8i7afaa6NkqZQlXc

Obsada nowego wspólnego projektu Simona oraz HBO wygląda naprawde fajnie. Szczególnie Winona cieszy która w "Show Me a Hero" była świetna.

Odpowiedz

Odpowiedz
Heh, no nie wiem. Gdzieś tam w okolicach licealno-studenckich mialbym pewnie ciśnienie na tego typu produkcję, ale z biegiem czasu taka dekonstrukcja superherosów oparta na tym, że mamy seks, flaki i przekleństwa wydaje mi się jakaś taka miałka.  Tym bardziej, że trochę już różnych rzeczy się w życiu przeczytało czy obejrzało.

Sam serial może być fajny, ale jakoś nazwiska za tym stojące mnie nie przyciągają. Sprawdzę przede wszystkim dla Karla Urbana

Odpowiedz

Lubię Karen Gillan i takie klimaty więc chętnie obejrzę
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
(18-04-2019, 12:39)michax napisał(a):

Wygląda to imo znacznie lepiej niż cokolwiek z platformy DC :P nic czym bym sie jarał, ale skoro sie już ma tego Amazona to czemu nie zerknąć, zwłaszcza, że Urban wypada tu świetnie

W przypadku trailera powyżej - na serial zerknę tylko dlatego, że robi go Showtime. W ostatnich latach wyrobili sobie bardzo solidną pozycje na mojej liście. Przemiana Crowa robi na mnie zerowe wrażenie.

Btw, Pablo Schreiber zagra Master Chiefa.

Odpowiedz
From the people that brought you Sausage Party and the producers of the Preacher to totalna antyreklama, ale zwiastun całkiem przyjemny.

Odpowiedz

Dla Gugino na pewno zerknę, stylistycznie tez wygląda całkiem ok.

Odpowiedz

Liczę że na HBO będzie można oglądać, jak większość seriali Showtime.

Odpowiedz
To jest serial sygnowany nazwiskiem Toma Fontany (choć nie jest on odpowiedzialny za scenariusz), którego to pana chyba przedstawiać nie trzeba.

Odpowiedz
Dzisiaj premiera mini-serii HBO Chernobyl. "Collider" dał 5/5 i recenzja aż kipi od emocji, na IMDB pojawiają się pierwsze recki i oceny i z tego, co można przeczytać HBO wysmażyło pierwszorzędne danie!!! Ja czekam od dawna i jaram się jak diabli :D
loading podpis...

Odpowiedz
Zwłaszcza, że temat to właściwie samograj. To znaczy w rękach HBO :) nie masz szans, żeby nie wyszło coś porządnego.

Odpowiedz
A już 17 maja również na GO będzie dostępne Catch 22, tak tylko przypominam ;) za to 31 maja stoi pod znakiem Good Omens na Amazonie. Okres tuż przed ogłoszeniem nominacji do Emmy to świetny moment dla miniseriali

Odpowiedz
A 17go czerwca premiera Too Old To Die Young na Prime. No i oczywiście 31go maja DEADWOOD !

Odpowiedz
O a widzisz, o Too Old zapomniałem! Ale tu nawet nie oglądam trailerów, chce wiedzieć jak najmniej :P
A o Deadwood oczywiście wszyscy chyba pamiętają.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości