DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
Wybór tak z dupy, że nie widzę opcji aby ta plota miała się sprawdzić.

Odpowiedz
Z dupy, ponieważ...?

Tak jakby dwóch poprzednich odtwórców tej roli, ktoś wcześniej po za ich własnymi rodzicami kojarzył :).
Widziałem ziomka w tym nowym serialu Murphy'ego, mała rola, ale zagrana bez zarzutu. Co nie zmienia faktu, że każdy aktor po Cavillu będzie u mnie na starcie #notmysuperman :).

Odpowiedz
Przeczytałem to jako #notmysperm

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
Kurla, ja tez. Czas do lekarza?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(03-12-2019, 20:11)Perfik napisał(a): Tak jakby dwóch poprzednich odtwórców tej roli, ktoś wcześniej po za ich własnymi rodzicami kojarzył :).

Akurat miałem zajawkę na Tudorów, więc Cavilla znałem. Dopisz mnie do listy obok rodziców ;P
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Warner samym zastanawianiem się nad zmianą aktora pokazuje, że to banda imbecyli. Mają gościa, co wygląda jakby go wykuł najlepszy rzeźbiarz, który umie grać i w dodatku jest chętny dalej grać tę postać a oni odwalają jakieś cyrki. Nóż się w kieszeni otwiera.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
A Henry chce grać dalej
https://www.comicbookmovie.com/superman/man_of_steel/henry-cavill-talks-snydercut-and-his-desire-for-a-man-of-steel-sequel-a172000

Odpowiedz
"While promoting the highly-anticipated upcoming Netflix video game adaptation"

...

Recast Cavilla to jedna z najgłupszych rzeczy jaką mogą zrobić i pewnie dlatego to zrobią.

Odpowiedz
Żadnego Supermana z Cavillem, żadnego filmu o Flashu, żadnego Green Lantern. Zamiast tego Shazam 2! oraz...

http://filmozercy.com/wpis/warner-stworzy-spin-off-serii-o-wonder-woman-poznamy-historie-amazonek

[Obrazek: tenor.gif?itemid=15230023]

Odpowiedz
O GL będzie serial. Z dużym budżetem i pewnie klasową ekipą.
Na Flasha pewnie nie mają kompletnie pomysłu.

Ten serial pewnie nijak nie wpływa na filmy i na odwrót. Shazam 2 fakt jest lekko irytujący..mogłoby tam być cokolwiek.

Odpowiedz
No właśnie mają na Flasha pomysły, aż za dużo, a kolejnym z nich jest Muschietti.

Odpowiedz
Myśle, że ciągłe zmiany rezysera i przepisywanie skryptu sugerują coś innego. Przecież ten film przeszedł juz przez Flashpoint, historie o Rogues a w między czasie były.ploty o jakiś Garrickach i innych Cyborgach. Imo nie wiedzą co dokładnie chcą robić.

Serial pewnie im troche szkodzi w tym.

Odpowiedz
(09-12-2019, 12:07)Kuba napisał(a): O GL będzie serial.

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
No ale po co robić film o nich i jednocześnie serial? Zwłaszcza ze forma serialowa jest znacznie, znacznie lepsza dla historii Corps. Budżet będzie wysoki, to też nie jest problemem.

Odpowiedz
Jeszcze nie było dobrego serialu superhero, więc też mam gdzieś takie pomysły póki co.
A GL to materiał typowo filmowy.

Cytat:Budżet będzie wysoki, to też nie jest problemem.
Uwierzę jak zobaczę.

Odpowiedz
(09-12-2019, 13:56)Gieferg napisał(a): Jeszcze nie było dobrego serialu superhero.

Masz nieświeże info.

https://www.imdb.com/title/tt1190634

:)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(09-12-2019, 13:45)Kuba napisał(a): No ale po co robić film o nich i jednocześnie serial?

Też nie wiem. Dlatego póki nie zaczęli kręcić powinni to jeszcze przemyśleć i zrobić film.

Odpowiedz
Po GoT, tegorocznym Mandalorianie, nawet takim Carnival Row a niektórzy nadal uważają, że w telewizji budżet jest problemem. Szkoda to komentowac.

Co do dobrych seriali superhero, widze ze Watchmen ciągle czeka na premiere :)

Odpowiedz
Nie pisałem nic o budżecie, to ty ciągle o nim piszesz. Oglądałem 3 sezony Arrowa, lubię dawnego Lois&Clark, nie mam problemu z ich "tanim" wykonaniem.

Odpowiedz
Cytat:Po GoT, tegorocznym Mandalorianie, nawet takim Carnival Row a niektórzy nadal uważają, że w telewizji budżet jest problemem. Szkoda to komentowac.

To wskaż mi te seriale superhero, które wyglądają jak filmy kinowe, albo porównywalnie efektowne do ostatnich sezonów GoT.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości