Stały bywalec
Liczba postów: 1,637
Liczba wątków: 0
Serialowa adaptacja powieści Wally'ego Lamba - "To wiem na pewno". Historia wielopokoleniowej rodziny na tle życia współczesnej Ameryki. W podwójnej roli głównej (braci bliźniaków) - Mark Ruffalo. W obsadzie także Melissa Leo, Rosie O'Donnell, Imogen Poots i Juliette Lewis. Premiera 27 kwietnia.
Kolejna zapowiedź drugiego sezonu koreańskiego zombie-serialu "Kingdom". Netfliksowa premiera 13 marca.
Czwarty sezon "Domu z papieru" od 3 kwietnia.
Nowy zwiastun mini-serialu HBO na podstawie książki "Nie chciałaś wiedzieć" Jean Hanff Korelitz. Nicole Kidman w roli terapeutki, która prowadzi spokojne życie z mężem (Hugh Grant). Do czasu, gdy ten ostatni znika bez śladu, a bohaterka dowiaduje się, że tak naprawdę mało o nim wiedziała. Premiera 10 maja.
Jude Law w roli mężczyzny, który trafia na małą wyspę u wybrzeży Wielkiej Brytanii. Jej mieszkańcy to odizolowana od świata społeczność przestrzegająca swoich dziwnych zasad i rytuałów. W obsadzie także Naomie Harris, Katherine Waterston i Emily Watson. Premiera 11 maja.
05-03-2020, 18:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2020, 17:30 przez Trailery Srailery.)
Stały bywalec
Liczba postów: 18,473
Liczba wątków: 148
What the hell...
Ziomeczek na wózku uratowany przez kosmicznych ziomali RL9.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
12-03-2020, 13:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2020, 13:24 przez Pelivaron.)
Stały bywalec
Kolejna zapowiedź serialu o młodej carycy Katarzynie Wielkiej. W roli głównej Elle Fanning. W obsadzie także Nicolas Hoult, Phoebe Fox i Adam Godley. Premiera 15 maja.
23-03-2020, 18:50
Miami Vice
Liczba postów: 8,050
Liczba wątków: 43
LOL. Cukierkowa Elle Fanning jako Katarzyna Wielka. Słaby casting.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
23-03-2020, 20:14
Stały bywalec
Kolejny serial, który pojawi się na platformie streamingowej Quibi. Liam Hemsworth w roli śmiertelnie chorego mężczyzny, który chcąc zapewnić utrzymanie ciężarnej żonie, zgadza się zostać "zwierzyną" w polowaniu na śmierć i życie. Za każdą przetrwaną godzinę otrzyma milion dolarów. W obsadzie także Christoph Waltz.
Nowy serial platformy Apple TV+ oparty na powieści Williama Landaya. Chris Evans w roli asystenta prokuratora generalnego, który bada sprawę brutalnego morderstwa z udziałem własnego syna. W obsadzie także Michelle Dockery, Jaeden Martell i J.K. Simmons. Premiera 24 kwietnia.
Pełen zwiastun trzeciego sezonu "Future Man"...
Trzeci sezon "Obsesji Eve" pojawi się szybciej, niż planowano. Premiera 12 kwietnia.
Serialowa wersja "Snowpiercera: Arki przyszłości" ostatecznie z premierą 17 maja.
24-03-2020, 17:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2020, 22:56 przez Trailery Srailery.)
Stały bywalec
Steve Carell powraca jako szef działu, ale tym razem zmienia branżę na wojskową. Obok niego John Malkovich, Diana Silvers, Ben Schwartz i Lisa Kudrow w nowym serialu komediowym Siły Kosmiczne. Już 29 maja na Netflix.
Dejta już mie to!
08-04-2020, 15:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2020, 15:19 przez Pelivaron.)
Red Crow
Liczba postów: 12,666
Liczba wątków: 50
Kompletnie mi umknely jakiekolwiek informacje na temat tego projektu. Oby wypaliło.
08-04-2020, 16:07
Stały bywalec
Pytanie, jak bardzo Carrell będzie scottował :) Mi tam to nie będzie przeszkadzało - czytając o tej postaci mam już nawet przed oczami Michaela Scotta w tym mundurze i pierwszą scenę, kiedy jedzie pewny siebie odebrać nominację na szefa oddziału Air Force. Po chwili okazuje się, że chodzi o jakiś nowo powstały oddział w Kolorado, którego nikt inny nie chciał przejąć.
Chociaż pewnie humor nie będzie taki po bandzie, jak w The Office.
Współtwórcami serii są Carrell i Greg Daniels, który też cos przy Biurze majstrował :)
08-04-2020, 16:24
Stały bywalec
Liczba postów: 7,047
Liczba wątków: 61
Stały bywalec
Pierwsza zapowiedź nowego serialu HBO - "Perry Mason". Tym razem w bohatera serii książek Erle'a Stanleya Gardnera wciela się Matthew Rhys. W obsadzie także Tatiana Maslany i John Lithgow. Premiera 21 czerwca.
16-04-2020, 19:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2020, 17:17 przez Trailery Srailery.)
Red Crow
Wygląda spoko. Rhys dobrze sie prezentuje w tej roli.
16-04-2020, 20:30
PapaBoomer
Liczba postów: 12,983
Liczba wątków: 1
https://bloody-disgusting.com/tv/3613358/hbo-max-orders-shining-based-series-overlook-j-j-abrams-bad-robot/
Cytat:HBO Max series that was just announced today by Variety. HBO Max and J.J. Abrams‘ Bad Robot are teaming on a series titled “Overlook.”
The site notes that HBO Max has handed out a production commitment to the one-hour drama, described as “a horror-thriller that explores the untold stories of the Overlook Hotel.”
Abrams will produce “Overlook” alongside Ben Stephenson and Rachel Rusch Rich. Abrams has recently been playing around in Stephen King’s world through Hulu’s “Castle Rock.”
17-04-2020, 14:17
Stały bywalec
Pełen zwiastun belgijskiego serialu inspirowanego książką Jacka Dukaja "Starość Aksolotla". Promienie słońca zaczynają nagle zabijać wszystko, co pojawi się na ich drodze. Dla pasażerów samolotu z Brukseli, jedynym ratunkiem jest kurs na zachód, by pozostać w strefie nocy. Premiera 1 maja.
17-04-2020, 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2020, 17:07 przez Trailery Srailery.)
Fanboy Nolana
Liczba postów: 11,944
Liczba wątków: 126
3-odcinkowy mini-serial, który bardzo chciałbym zobaczyć, ale niestety nie wiem, czy poza Wielką Brytanią jest to możliwe.
"Quiz" opowiada historię słynnego oszustwa podczas angielskiej edycji "Milionerów". Chodzi o Majora Charlesa Ingrama, który wygrał milion, dzięki "kaszlowej" pomocy. Podczas programu jego żona i chyba brat żony, czy ktoś bliski podpowiadał mu poprawne odpowiedzi za pomocą kaszlu. Widziałem już trochę dokumentów o tym, plus widziałem ten skandaliczny odcinek. W Wielkiej Brytanii, nawet cała historia została przerobiona na sztukę, na której opiera się ten mini-serial. Plus w obsadzie, zawsze dobry Michael Sheen i Matthew Macfayden, a więc i aktorsko powinno być bardzo dobrze. Tylko, jak to oglądnąć, oto jest pytanie?
18-04-2020, 15:42
Red Crow
Dla Macfaydena na pewno sprawdzę.
18-04-2020, 15:57
Stały bywalec
Liczba postów: 866
A sam sprawca zbiera profity i prowadzi wykłady niczym Jordan Belfort?
18-04-2020, 16:20
Stały bywalec
Liczba postów: 6,768
Liczba wątków: 6
(18-04-2020, 15:42)Lawrence napisał(a): Plus w obsadzie, zawsze dobry Michael Sheen i Matthew Macfayden, a więc i aktorsko powinno być bardzo dobrze. Tylko, jak to oglądnąć, oto jest pytanie?
Wygląda na to, że tylko torrenty. Ja dziś spróbuję odpalić pierwszy odcinek.
Dodam może jeszcze tylko, że poza Macfayden w roli żony - Sian Clifford, czyli siostra Fleabag. A reżyseruje Stephen Frears, który moim zdaniem jest niezły w takich opartych na faktach historiach.
18-04-2020, 16:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2020, 16:56 przez PropJoe.)
Stały bywalec
Nowy miniserial Netfliksa. Siedmioodcinkowa produkcja o grupie aktorów i filmowców, którzy tuż po II wojnie światowej próbują odnieść sukces w Hollywood. Premiera 1 maja.
20-04-2020, 16:15
Red Crow
Czy ja wiem. Wygląda dość nudno, po prostu jak kolejny produkcyjniak Murphy'ego.
20-04-2020, 16:43
Stały bywalec
Liczba postów: 7,047
Liczba wątków: 61
Nowy materiał o "Gangs of London" którego premiera już jutro! Szkoda, że na razie u nas nie zapowiada się by było legalnie dostępne a kurde, to ma wielki potencjał i zapowiada się jeden z lepszych seriali tego roku.
A już w piątek "Defending Jacob". Będzie co oglądać kiedy "Westworld" się skończy.
To "Hollywood" nawet spróbuje obejrzeć, ale jeszcze nie dałem rady obejrzeć żadnej produkcji Murphy'ego, również dlatego, że połowa z nich brzmi maksymalnie nudno i sztampowo.Ciekawe jest, że to pierwszy z serii projektów o podobnej tematyce - Sorrentino pracuje nad serialem który brzmi w swoich założeniach bardzo podobnie, nowy film PTA to też chyba w miarę zbliżone klimaty.
22-04-2020, 11:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2020, 11:06 przez Kuba.)
|