30-08-2020, 09:55
|
Zapowiedzi
|
|
Moja znajomość z Paprykiem kończy się na zwiastunie Polityki który obejrzałem z resztą na przewijaniu.
A ja widziałem trzy filmy Papryka - dwa były męczarnią (któreś z nowszych Pitbulli, bo siostra chciała obejrzeć, a nie miałem serca jej samej zostawiać), a jeden był zaskakująco zjadliwy (Służby specjalne, który i tak miał swoje problemy).
30-08-2020, 10:13
Ja z Papryka widziałem jedynie fragmenty Pitbulla 2 jak pracowałem w kinie i też miałem tego pecha, ze musiałem słuchać wcześniej tego zjebanego trailera. Dalszych trailerów (jak i filmów) nie zamierzałem i nie zamierzam oglądać. Także mnie dziwiła wysoka frekwencja na takie gówna i dobry odbiór przez zdawało się ogarniętych ludzi.
Więc powtórzę kolejny raz - jeśli Polska zostanie ponownie poddana rozbiorom i pokolenia żyjące pod nimi przeczytają, że wyroby filmopodobne Vegi były hitami (które w normalnym kraju popularne były wśród sympatyków kina klasy Z), to słusznie pomyślą "taaa... nie dziwota, że straciliśmy niepodległość". 30-08-2020, 11:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-08-2020, 11:44 przez OGPUEE.)
Gorzej jak ktoś kiedyś weźmie wysrywy paprykarza i wrzuci do kanonu filmów w szkołach ;)
30-08-2020, 22:27 (30-08-2020, 11:36)OGPUEE napisał(a): Ja z Papryka widziałem jedynie fragmenty Pitbulla 2 jak pracowałem w kinie i też miałem tego pecha, ze musiałem słuchać wcześniej tego zjebanego trailera. Dalszych trailerów (jak i filmów) nie zamierzałem i nie zamierzam oglądać. Także mnie dziwiła wysoka frekwencja na takie gówna i dobry odbiór przez zdawało się ogarniętych ludzi. Pracowałem w kinie jak grali botoks ,kobiety Mafi i 2 i 1 oraz pitbulla najgorszy Sort widzów zawsze największy bałagan na sali i ludzie pijani nie wspominam tego dobrze :D 31-08-2020, 22:42
Witaj w klubie. Podczas mej kadencji pracownika kina, zawsze, gdy miałem do czynienia z jakimś nieogarem czy lekkim chamusiem, to zawsze szedł na Pitbulla 2. Co tylko utwierdza mnie w moich przekonaniach nt. targetu Vegi i smutku nad tym narodem (przynajmniej jakąś częścią).
01-09-2020, 11:48
Czyżby ktoś wpadł na pomysł zdetronizowania Kac Wawy o miano najbardziej beznadziejnego tworu filmopodobnego w tym kraju?
Wiadomo, kasa, kasa, kasa, za coś trza żyć, ale przykro, że taki Boberek, Sadowski czy Chabior grają w takich kiłach (jak to nie będzie kiłą to odszczekam). 03-09-2020, 10:20
Tym razem pełen zwiastun polskiego kandydata do Oscara - "Śniegu już nigdy nie będzie" Małgorzaty Szumowskiej i Michała Englerta.
04-09-2020, 12:56
Połowa zwiastuna nawet mi się podobała. Fajnie byłoby obejrzeć lekko komediową historię o gościu, którego ręce podobno leczą a tak naprawdę chce on pukać laski ;) No ale potem wjeżdża artystyczny pierd za pierdem i już mi się odechciało Szumowskiej.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
04-09-2020, 15:23
To z kolei może być całkiem fajne, choć ten podtytuł to z dupy wzięty.
https://www.filmweb.pl/video/Teaser/Najmro.+Kocha%2C+kradnie%2C+szanuje+Teaser+nr+1-55027 12-09-2020, 10:42
Pierwsza zapowiedź nowego filmu Maćka Bochniaka ("Disco polo"). Osadzona na przełomie lat 20. i 30. opowieść o wojnie gangów na pograniczu sowiecko-polskim. W rolach głównych Dawid Ogrodnik, Mateusz Kościukiewicz, Maja Ostaszewska, Agata Kulesza, Borys Szyc i Andrzej Chyra. Muzykę do filmu skomponował Jan A.P. Kaczmarek.
17-09-2020, 11:09
Może i faktycznie wypada to jak jakiś uboższy kuzynek Tarantino, ale wciąż nawet jajecznie się to prezentuje. Czyżby wreszcie ktoś w tym kraju miał umieć kręcić kino rozrywkowe, przy którym seria facepalmów nie zastępuje dobrej zabawy?
Obsada bardzo spoko się prezentuje. Fajnie będzie widzieć Ogrodnika po tych wszystkich biopicach w jakimś luzackim repertuarze. 17-09-2020, 16:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2020, 16:33 przez Kryst_007.)
A Disco Polo bylo dobre?
Ten zwiastun bardziej przywołuje na myśl Guya Ritchiego niż Tarantino IMO. 17-09-2020, 16:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2020, 17:00 przez Gal Anonim.) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

Spoiler