Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
A jaką karierę miał jak dotąd ten pan od katalizatorów?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
No właśnie, przecież on nigdy nie mial żadnej kariery a jego działalność medialna ograniczala sie do bycia znanym z jednego filmu.

Odpowiedz
Pisowiec nie pisowiec, jeśli chodzi o ten gwałt to nie za bardzo nawet mam ochotę się w tym babrać, ale te wyciągnięte przy okazji fragmenty autobiografii i tłumaczenie Jakimowicza to jest raczej rzecz nie do wybronienia. 

Odpowiedz
(17-02-2021, 19:10)Metatron napisał(a): Mimo że Jakimowicz to otwarty pisowiec, szanuję go jako faceta i mam sentyment do Młodych Wilków. Zwyczajnie szkoda człowieka i zniszczonej kariery.

Mówimy o tym kolesiu, który się bujał z Jolą Rutowicz żeby go tylko przez chwilę pokazali znowu w TV?

A z tym otwartym PISowcem to też bym uważał bo jak wiatr historii powieje w inną stronę to Jarek poszybuje w tę samą ;)

Odpowiedz
Cytat:Jarek Jakimowicz
Cytat:pan od katalizatorów

Odpowiedz
Jakimowicz mógłby mieć wiele świetnych ról, tylko z początku po Młodych Wilkach o nim zapomniano, a gdy zaczynał powoli wracać na rynek, popełnił zbrodnie posiadania własnych poglądów które nie są lewicowe. Facet ma świetna charyzmę i prawie zagrał dużą rolę w jakimś kryminale, ale producenci się zesrali bo napisał na FB że nakopałby do dupy gościom od tęczowej mszy. Po tym zdarzeniu już tylko równia pochyła. Mam nadzieję że jeszcze dostanie szansę. Gdyby tvp nie było takim pierdolnikiem i tworzyło jakościowe treści, może tam mógłby coś dostać do zagrania. Oglądałbym chętnie jakiś remake Borewicza z Jakimowiczem, czy coś takiego :-)

Odpowiedz
Tak gdzies do poworotu do domu i zrywaniu plakatow myslalem, ze to Twoja prawdziwa historia i nie wiedzialem jak to wszystko poukladac sobie w glowie :) Tego motywu skupu katalizatorow nie znalem, dobre :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Teraz tak myślę, że niby nie było jeszcze w PL takiej lewackiej opresji w przemyśle rozrywkowym jak w USA, ale prawda jest taka że zawsze mieliśmy swoją wersję, czyli kto publicznie popierał PiS nie robił kariery. Wszystko w naszej swojskiej wersji, ale karierę można było sobie łatwo skrócić. Tymczasem w USA jakoś przed erą me too jakoś nigdy nie zniszczono Eastwoodowi kariery za bycie starą konserwa.

Odpowiedz
Kurwa, nie chcę tu robić drugiego światopoglądowego, ale człowieku, piszesz o gościu, który (popraw mnie jeśli się dałem lewakom okłamać, jako fan pewnie czytałeś to dzieło) w autobiografii chwali się tym, że chciał sobie kupić dziewczynę za marki. Nakopanie do dupy, o którym piszesz i tym bardziej inne cytaty z jego social mediów też godne pożałowania. Nie tak, jak jego aktorski talent, but still....

@Bucho, ja to chyba już kiedyś czytałem, ale po pierwszych zdaniach też byłem w szoku, że raven.second z takim coming outem tu wyskakuje. :)

Odpowiedz
Mogłem na początku dodać, że to pasta XD

Odpowiedz
(18-02-2021, 12:18)raven.second napisał(a): Mogłem na początku dodać, że to pasta XD

A z czym ta pasta? Ale dobrze, że zostało to sprostowane, gdyż na początku i ja to czytam i jak doszło do momenty kradzenia katalizatorów, to trochę się przeraziłem i zasmuciłem. :( Ale na szczęście to nie Ty, ale i tak potępiam kradzenie katalizatorów. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Popieram Lawrenca, krasc mozna alusy, ale krasc katalizatory to juz zlo :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Brett Ratner któremu żadna z "molestowanych" panien nie umiała nic udowodnić w sądzie i wszystkie sprawy zakończyły się porozumieniem stron, wraca do branży. Oczywiście długo nie trzeba było czekać na ból dupy jakiejś agencji molestowania (ciekawe kto to finansuje) bo przecież nie możesz wrócić do zawodu, jeśli w USA pomówienia wystarczają.

Odpowiedz
A Stelmach jak zwykle się wymądrza i nie rozumie problemu.

Ja nic nie chcę mówić, ale jestem ciekaw czy tak broniłby castingu Jake'a Gyllenhaala w roli Stevie Wondera. Przecież to też byłaby własna wizja reżysera, nie miejąca posiadać pokrycia z faktem historycznym :)

Odpowiedz
Bo Stelmach to lewacki idiota, co sie dziwisz?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Stelmach to egocentryczny hipokryta. Strata czasu.

Odpowiedz
(22-02-2021, 09:21)Kryst_007 napisał(a): A Stelmach jak zwykle się wymądrza i nie rozumie problemu.

Wyjaśni ktoś dlaczego zdanie tego typa ma kogoś obchodzić?
Dlaczego zyskał ten koleś "sławę"? Robił jakieś ciekawe filmy czy co?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Swego czasu sam go chętnie oglądałem, gdy był w moich oczach głównie sympatycznym nerdem i hipsterem. Lubiłem jego videorecenzje czy obszerniejsze materiały (np. retrospektywę Tima Burtona). Niestety z wiekiem i sukcesem zaczął coraz bardziej lewaczeć i na siłę robić z siebie zawsze nieomylny autorytet dla maluczkich. Odys Korczyński to z kolei już jego taka jeszcze bardziej irytująca i psychotyczna wersja.

Odpowiedz
Stelmach w komentarzu pisał do kogoś "sproboj zrozumieć". Nie mam wątpliwości po takich kwiatkach że czytam egzaltowanego buca. A jego aktywność jest komentowana bo ma wyświetlenia. Obiektywnie nic szczególnego nie zrobił, czego nie ma na 10 innych kanałach. Dziwię się że kogoś szokuje jego SJW pierdolenie, skoro dziś prawie wszyscy w sieci to samo bełkoczą.

Odpowiedz
mnie najbardziej bawi co będą mówić, jak wypieprzy się wszystkich charakteryzatorów, kostiumografów, scenografów i konsultantów, kiedy randomowy murzyn podobny zupełnie do nikogo może grać kogokolwiek, to randomowy dres może być wiktoriańską suknią, a sochaczew XIX wiecznym londynem.
Np. debile od władcy pierścieni dwa lata robili zbroje w preprodukcji, kiedy wystarczyło ludzi ubrać np. w piżamy z lidla. Zwłaszcza, że to przecież film fantasy :)
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon