DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
Henry to idealny dla mnie odtwórca roli Supermana a dostał tylko jeden solowy film.... masakra

Odpowiedz
Ten reboot może działać na takiej samej zasadzie jak z Battinsonem i kiedyś może coś nakręcą jeszcze z Cavillem.

Bardziej udział Jar Jara mnie irytuje, ale on podpisał umowę z WarnerMedia, pewnie przed porażką jaką okazał się The Rise of Skywalker.

Odpowiedz
Bez Cavilla mam to gdzieś.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
wydaje mi się, że to są pierwsze sygnały aby fanów oswoić z myślą, że już Cavilla nie zobaczymy w tej roli

pewnie po sukcesie ZSJL zaraz fani założą tag #releaseManOfSteel2

Odpowiedz
Pachnie to strasznie próbą zrobienia tej wersji z czarnym Supermanem.

Dla mnie pass. Choćby i Kubrick wstał z grobu i miał to kręcić.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Mi to pachnie dalszym ciągiem robienia szumu wokół postaci przy okazji serialu.

W reboot zwyczajnie nie wierzę, chyba że taki jakim ma być "The Batman" :)

Nie będzie to zresztą jedyna taka zagrywka - Supergirl z filmu o Flashu będzie prawdopodobnie z alternatywnego świata (zresztą kopia pomysłu z Arrowverse ;)

Odpowiedz
Supermana powinien zrobic Michael Bay. Slo-mo, wybuchy, amerykanskie flagi i jakas modelka w roli Lois Lane.

I’d bay that for a dollar ; )
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Za murzyńskiego supermana z góry podziękuję.
Niech spierdalają.

Odpowiedz
Ja bym Washingtona obsadził. Pomyśl o możliwościach :)

Odpowiedz
Też pomyślałem (niestety), że pewnie zatrudnią młodego Washingtona.

Już słyszę te rapsy podczas lotu eSa...

A dajcie ludzie spokój.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Czarno to widzę

Odpowiedz
Jakby naprawdę chcieli się "odciąć" to ten news szedłby gdy emocje już by opadły po ZSJL - a Supsa w wersji Cavilla będzie tam całkiem sporo. Tutaj ktoś wyraźnie gasi ogień benzyną :p

Serial, ogłoszenie solowego filmu o Supsie, ZSJL - wokół postaci Supsa zaczyna się dziać, po raz pierwszy od JL.

I bardzo dobrze :)

Odpowiedz
nie no sam  kostium w nowym serialu na początku pierwszego odcinka (pojawił się tylko na moment) to chyba zrobił szum
[Obrazek: SupermanAndLoisHeader.jpg?q=50&fit=crop&...=960&h=500]

Odpowiedz
Tak to widzę.

Odpowiedz
Tak to czytam i porównuję z innymi filmowymi zapowiedziami... po raz pierwszy w życiu nie jestem zainteresowany żadnym filmowym/serialowym projektem. Same odgrzewanie kotletów w multi-kulti kolorowance. Trzeba się chyba już kompletnie odciąć, nadrabiać klasyki i wykopywać jakieś zapomniane filmidła.

Odpowiedz
Też od jakiegoś czasu mam takie odczucia.
Tego Bonda bym niby zobaczył (choć też mam spore obawy, że baba go będzie wyręczać), no i Wiedźmina na pewno obejrzę (choć tu obawy mam jeszcze większe) ale tak ogólnie to jedna chujnia z grzybnią i w sumie jakby w ogóle przestali kręcić filmy to też miałbym wyjebane.

Wychodzi na to, że Endgame okazało się być faktycznie Endgame - końcem epoki jarania się nadchodzącymi filmami (i przy okazji końcem epoki rekordów w Box-office).

Odpowiedz
[twitter]https://twitter.com/ray8fisher/status/1365701283303284737?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1365701283303284737%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fltry94%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dtrue[/twitter]

[Obrazek: post-484680-0-46095100-1512238754.gif]

Odpowiedz
Niech ten żałosny Ray Fisher przestanie płakać, że ktoś tam go niby gnębił. Rzadko klikam w newsy o filmach komiksowych ale jakoś o Rayu Fisherze słyszę cały czas, jakiś ewenement. Mam wrażenie że w świecie Batmana istnieje już tylko Ray Fisher i jego szukanie atencji. Powinien dziękować Bogu, że jako murzyn z teatru bez dorobku dostał rolę w blockbusterze, a ten zachowuje się jakby był DiCaprio. Takiego frajera dawno Hollywood nie widziało. Czekam aż spiknie się z Johnem Boyega i zrobią jakiś BLM megahit.

Ale ja nie o tym chciałem. Bardzo ciekawy i przede wszystkim, wysoce prawdopodobny wyciek fabuły Supermana Abramsa znalazłem.

Odpowiedz
O chvj, opis kurva jest w pyte. I tak bym nie obejrzał bo nie jestem ciotą ale uśmiałem się setnie.

Odpowiedz
Oglądałbym
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości