The Dark Knight (2008)
Gdyby były pokazy testowe TDK, mielibyśmy już co najmniej kilka mega spoilerowych recenzji. Jest jedna, niby wiarygodna, ale pochodząca ponoć z takiego pokazu, a takowego nie było więc...

simek, nie wiem czy to takie fajne oglądać film z niedokończonymi efektami itd.

Nie wiem jak dokładnie organizuje się takie pokazy, ale wiem że czasami zapraszani są pracownicy z dużych firm i nie wiedzą jaki film zobaczą.

PS. Przypominam że tuż po śmierci Ledgera wiele "zaufanych" źródeł mówiło że Heath nie zdążył dokończyć swojej pracy postprodukcyjnej. Okazało się to oczywiście nieprawdą.

Cytat:nie wiem czy to takie fajne oglądać film z niedokończonymi efektami itd.

Pewnie że fajnie, zwłaszcza, że podejrzewam, że takie pokazy są bezpłatne, więc z poziomu przeciętnego człowieka mogę sobie obejrzeć potencjalny hicior kilka miesięcy przed premierą za darmoche, a dla kogoś kto się interesuje jakimś filmem to w ogóle marzenie. Nie chciałbyś być na takim(jeśli by był) pokazie TDK?

Eh, nie, muszę przestać czytać te wszystkie wieści, spoilery i zdjęcia bo doszczętnie sobie popsuje pierwszy raz z filmem tak jak zrobiłem z Zemstą Sithów :x

simek napisał(a):Nie chciałbyś być na takim(jeśli by był) pokazie TDK?
Oczywiście że nie :)

Obejrzeć najnowszego Batmana bez muzyki?!

IMO byłoby to ciekawe podejrzenie kuchni no i potencjalnie można by wpłynąć jakoś na ostateczny wygląd poprzez późniejszą krytykę :-)

Dzisiaj snilo mi sie ze ogladalem ten film, wiec moge napisac recenzje.

Otoz wbrew oczekiwaniom Batman i Joker to postaci drugoplanowe, a film skupia sie na Robinie (Chris O'Donnell), ktory na dzikim zachodzie walczy z grupa kowbojow o odzyskanie skradzionego przez nich starozytnego skarbu. Na moment pojawia sie takze Riddler w statku kosmicznym.

Film jest calkiem zabawny, choc nie daje tego, czego oczekiwaloby sie po Batmanie. Napad na pociag i poscig powietrzny rodem z Bonda po prostu nie pasuja do tej licencji. Nolan jednak nakrecil wszystko sprawnie, przez co ocena nie moze byc nizsza niz 6\10.

Oznacz spojlery!

Military to chyba ten temat: http://www.forumkmf.pl/viewtopic.php?t=1955 :twisted: :wink:

Moje napalenie aby film zobaczyć strasznie opadło ale może to nadmiar newsów na temat filmu którymi byłem przez długi okres bombardowany... Zwłaszcza do Jokera mam specyficzny stosunek bo jedne fotki/newsy były takie że reagowałem " :D " a jedne takie że " :? ".
Definitywnie nie podoba mi się plakat gdzie Batman stoi i ogląda wielkie świecące na zielono/niebiesko miasto...

Jest już drugi zwiastun,na razie w słabej jakości,oficjalna premiera w sieci w niedzielę

koronex1989

Jak dla mnie - debeściacki :) Pokazali wreszcie Denta, a i Jokerka jest znacznie wiecej. Ledger jest mega-wypasiony w tej roli (przynajmniej w zwiastunie), nie zdziwie sie jak dostanie pośmiertną nominację.

Wow, jest świetnie! Zaczynam czuć że będzie to jeden z moich ulubionych filmów ;) Zwiastun troszeczkę gorszy od pierwszego, ale nie wiele.
Ja nie sądzę żeby dostał nominację, ról w takich "blockbusterach" się najczęściej nie nagradza, ale zobaczymy.

Yep, nienawidze tego filmu :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Batman kontra trailer Dark Knight:

Niezła robota :)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Hitch napisał(a):Yep, nienawidze tego filmu :)
Zbyt cool-młodzieżowy? :lol:

Zbyt udziwniony i przebajerowany.
Inspiracja Heat dotyczy chyba jedynie plakatow i zatrudnienia Fichtnera...
--
Laozi

Widziałeś 6 minutowy klip z napadu na bank?
A przebajerowanie oceniasz po 2 trailerach?
Domyślam się że Begins też oceniłeś nisko :P

Nie, Begins ocenilem bardzo nisko :)
--
Laozi

Dajcie spokój Hitchowi, zupełnie jakby to miało jakieś znaczenie 8)

Co powiecie na to?
[Obrazek: hongkongoutdoor64622eut8.th.jpg]

Mierzwiak genialny plakat. Już wiem że ten film będzie wielki. Z całum szacunkiem dla Batmana Burtona, ale już ten film może ustąpić miejsca. To samo tyczy się Jokera. Nicholson był świetny, ale Joker w wykonaniu Ledgera jest genialny. Z niecierpliwością czekam na ten film. :)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Gwałtowna cisza na sali po zielonym ekraniku mówi sam za siebie :D

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon