PLAKATY!
"THE CHIHUAHUAS WILL RISE SEPT 26"
Trzeba zacząć się okopywać :)

A tak w ogóle, to i tak najlepsze w tym plakacie jest to, że znowu - tzn tak jak przy Ratatouille - jest na nim podpowiedź dla biednej amerykańskiej widowni, jak należy czytać tytuł.

Odpowiedz
Cool.

[Obrazek: spiritpostersn4.th.jpg]

Odpowiedz
Ach Eva... :)

[Obrazek: thespiritgiantsand1aq6.th.jpg]

Odpowiedz
Trzeba przyznać, że wszystkie panie w tym filmie prezentują się ciekawie. Szkoda, ze zdjęto te fotki z planu, co były na Zakazanej Planecie. Sam film mnie interesuje, ale wydaje mi się, że może wyjść z tego "Sin City" tylko bardziej kiczowate i kolorowe.

Odpowiedz
Ktokolwiek wklejał głowę Colina Firtha, powinien dostać dożywotni zakaz zbliżania się do photoshopa.
[Obrazek: gfx18407429552dyo4.th.jpg]

Odpowiedz
M-A-S-A-K-R-A :shock: . Nawet taki lajkonik jak ja na pierwszy rzut oka widzi, że coś tu jest nie tak :D

Odpowiedz
Dżizas.. On jest przerażający :lol: To już ja bym to lepiej wykonał, a tu jeszcze plakat w siecii dostepny.. Żałosne.

Odpowiedz
matthew broderick nie lepszy wyszedl :roll:

Odpowiedz
Super Green napisał(a):Nawet taki lajkonik jak ja na pierwszy rzut oka widzi, że coś tu jest nie tak :D
Nie miałeś czasem na myśli laika...? :)

Odpowiedz
Była wersja też "Nigdy nie byłem prymasem" ;)

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):Nie miałeś czasem na myśli laika...? :)

Oj Tyler Tyler, nie oglądałeś nigdy "Married with Children" ? Oczywiście że miałem na myśli laika :roll: Phil dobrze prawi :D

Odpowiedz
No widocznie mam słabą wiarę w ciebie, bo nie odebrałem tego jako błąd popełniony z premedytacja ;)
A tak w ogóle to "zajebiście" śmieszny dowcip... ; )

Odpowiedz
tomashec napisał(a):matthew broderick nie lepszy wyszedl
Zgadzam się, ja wręcz długo zastanawiałbym się (gdyby nie było podpisu), co to za facet, bo na Brodericka to on nie wygląda. Z kolei Helen Hunt wygląda jak po przedawkowaniu męskich hormonów. Dawno nie widziałem z nią żadnego filmu – ona naprawdę ma taką męską twarz?
Ogólnie: faktycznie, to chyba najbardziej przerażające trio, jakie można zobaczyć na plakacie filmowym.

Odpowiedz
Helen Hunt wygląda bardzo staro w tym filmie. Oglądając zwiastun myślałem, że jest ucharakteryzowana, żeby tak wyglądać, ale patrząc na zdjęcia po prostu nie nałożyli jej mejkapu. Ma te 45 lat, a wygląda na późne 60. Ale niewazne, plakat okropny.

Odpowiedz
[Obrazek: 45176-01.jpg]

A Fe! :( Polacy nawet plakatów filmów zagranicznych robić nie umieją :?

Odpowiedz
[Obrazek: orfanatover66d2d57jl9.th.jpg] + [Obrazek: orfanatover56d89bfku3.th.jpg] = polski plakat.

Odpowiedz
I jeszcze ten kiepski tagline :?
Ten o wie lepszy -
[Obrazek: poster-200.jpg]

Chociaż troszkę przesadzili z tym "Filmowe wydarzenie roku" to przynajmniej nic nie zmienili w sferze graficznej od oryginału.

Odpowiedz
Bez komentarza:

[Obrazek: sincityposter295d174jw3.th.jpg][Obrazek: cutoff200695e20ewi4.th.jpg]
[Obrazek: basicinstinct9b0c13hp4.th.jpg][Obrazek: l4392388f0f239dac843ezdmp6.th.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: newsoutlander15na8.th.jpg]

jakiś dziwny. Przypomina mi to Pathfindera. Obawiam się, że film może być na tym samym poziomie :twisted:
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.

Odpowiedz
[Obrazek: hellboy2thegoldenarmy21kz0.th.jpg]

Cudo.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon