PLAKATY!
Czuc w tym reke Mignoli. Swietny plakat.

Odpowiedz
Autorem plakatu jest Drew Struzan, ale kto go tam wie :P

Odpowiedz
Temu nie przecze, ale Drew, moim zdaniem, do stylu Mignoli wyraznie nawiazywal. ;) Widac to zwlaszcza w gornej polowie plakatu.

Odpowiedz
Nie wiem, czy już tu był prezentowany i chwalony:

[Obrazek: 429021.jpg]

Nic dodać nic ująć. Prosty, jasny komunikat, bez zbędnych ozdobników i jakiejkolwiek pretensjonalności.
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Odpowiedz
Litości!

[Obrazek: 12005dickyjaneladronesdaj8.th.jpg][Obrazek: funnymoneyp1a4670rv0.th.jpg]

Odpowiedz
Nie wspominając już o tym, że to drugie śmierdzi photoshopem na kilometr ;)

Odpowiedz
Wow. I co wy na to? :) Dla mnie bomba :p

[Obrazek: 201949id1_a.jpg]

Źródło: http://www.whysoserious.com/itsallpartoftheplan/poster.htm

Odpowiedz
Moc!
Średni tagline, ale wykonanie wprost genialne :)

Odpowiedz
Ja pierdziele taki plakat chcialbm wywiesic u siebie na scianie :) Trzyma klimat.

Odpowiedz
Najlepszy. Plakat. Ever. Nie mam więcej pytań :)

Odpowiedz
O jezusie, o mało nie spadłem z krzesła:shock: . TDK to będzie wielki film. Plakat cudaśny :wink:
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
5 nowych plakatów z "The Dark Knight":

[Obrazek: posterexclusivoomelete5aa2.th.jpg][Obrazek: posterexclusivoomelete6jq4.th.jpg][Obrazek: posterexclusivoomelete4zs2.th.jpg]
[Obrazek: posterexclusivoomelete3rf0.th.jpg][Obrazek: posterexclusivoomelete2ss9.th.jpg]

Źródło: http://www.omelete.com.br/cine/100012318.aspx
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Odpowiedz
Nie są słabe, po prostu poprzednie tak wysoko podniosły poprzeczkę, że te wydają się nieco rozczarowujące.

Plakat z motocyklem jest efekciarski i niech sobie będzie, w filmie będą też spektakularne akcje, dlaczego nie zasugerować tego na jednym z wielu plakatów?
Te z postaciami mają ode mnie plus za klimat, chociaż mogłyby być nieco lepsze. Tak czy siak wszystkie biją na głowę kloaczne postery z Hulków i innych blockbusterów na które wydano ponad 100 mln, a na "artystów" robiących plakaty góra 10 dolców.

Odpowiedz
Mam nadzieję, że Batman będzie w filmie naprawdę w ten sposób zjeżdżał motocyklem po budynku. W przeciwnym razie będę zawiedziony :D

Odpowiedz
plakaty z twarzą jockera z są z wiadomego powodu masakrycznie nieostre, ale mimo wszystko mogli się bardziej postarać. BTW przeróbka fanowska IMO bije oryginał

Odpowiedz
Heh, w pierwszej chwili myślałem, że to Robert "Iron Man" Downey Jr. Ale rzecz w tym, że nie przypominam sobie, czy kiedykolwiek widziałem Sandlera innego jak bez zarostu i z fryzurą na jajko. A tu proszę. Jak to mawiała moja babcia: zara inny chłopak! (z akcentem na 'za') :)

[Obrazek: zohanposterpl0.th.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: gfx1853411457c3fu4.th.jpg]

Hmm, nie jest źle, ale mogli się bardziej postarać.

Odpowiedz
I tak lepszy niż ten pierwszy, który kojarzył się z Mortal Komat.
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.

Odpowiedz
[Obrazek: sexandthecitythemovie21ts8.th.jpg][Obrazek: sexandthecitythemovie21iw6.th.jpg]

Ugh, okropne. Ale przynajmniej film dostał R, więc jest światełko w tunelu.

Odpowiedz
te plakaty jeszcze uwydatniły brzydotę Parker
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon