Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
Ciekawe czemu ten sam system się nie uruchomił gdy "Smoleńsk" z dnia na dzień plasował się na szczycie niechlubnej listy... ;)))))

Odpowiedz
Na odpowiedź pewnego internetowego buca nie trzeba było długo czekać.

Odpowiedz
Ciekawe czy jakbym tak plusnął mu w brzuszek soczystego plaskuna byłaby fala uderzeniowa.
A tak poza tym merytoryczne dno od niego jak zawsze.

Odpowiedz
To klaun niewarty jakiejkolwiek uwagi, niech gnije, szczególnie teraz w lecie będzie miał niewesoło.

Odpowiedz
W sensie dlatego, ze przez wysokie temperatury (i wysoki współczynnik tkanki tłuszczowej) będzie się pocił jak dzika świnia?
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
No akurat z tym mnie wkurzyliście. Ja jestem chudy i pocę się bardziej niż niektórzy puszyści panowie, cierpię w uj w to lato. Odwalta się od spoconych!

Odpowiedz
To znaczy że jesteś gruby mentalnie.

Odpowiedz
Mam grubą osobowość.

Odpowiedz
Jesteś grubiański. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
GRubo.

Odpowiedz
Gruba przesada

Odpowiedz
[Obrazek: comment_1624130374adKc76asycANnnX4JaCgQr.png]

Odpowiedz
Jeśli idiotyzm nie zaszedł jeszcze za daleko

https://naekranie.pl/aktualnosci/gwiezdne-wojny-disney-slave-i-boba-fett-1624864912
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ciekawe kiedy Disney wpadnie na pomysł, aby wydać stare części w wersji "White Vader". Bo przecież złoczyńcza nie może być "czarny" ;) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ale z drugiej strony, to jedyny czarny , który przyznał się do ojcostwa

Odpowiedz
A właśnie. Jeśli o Vaderze mowa, to idąc obecnym tokiem myślenia ktoś nie powinien zrobić afery, że James Earl Jones podkładał głos w rzeczywistości białej postaci? ;)))))

Odpowiedz
W tę stronę się nie liczy. A poza tym miał czarną puszkę..
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(17-05-2021, 20:41)simek napisał(a):
(17-05-2021, 17:58)Bucho napisał(a): Nie tylko w Mangach, w kinie takze. To samo sie tyczy innych kwestii. Natomiast chyba zaden kontynent nie skupial sie tak mocno na kulturze i sztuce jak Europa wlasnie i nikt nie wyniosl tego na tak wysoki poziom.
Waldemar Łysiak twierdzi że malarstwo iluzjonistyczne to domena wyłącznie białych, więc swoją kilkutomową historię malarstwa zatytułował Malarstwo Białego Człowieka. Oczywiście nie jestem fachowcem, ale on tak i mu jakoś wierzę, bo nigdy nie spotkałem się z XVIII wiecznym malarstwem spoza Europy, które używałoby perspektywy. U Azjatów zdarzają się ładne dzieła, ale to bardziej rysunki, niż malarstwo pełną gębą.

Kompletnie nie wiedzialem o istnieniu tej serii - osiem tomow celebrujacych kulture bialego diabla...wlasnie wskoczylo na liste swiatecznych zyczen :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wiem, że dotyczy komiksu, ale tu będzie miało większe zasięgi. Trzeci Robin jest LGBT: 
https://edition.cnn.com/2021/08/10/entertainment/batman-robin-lgbtq-queer-comics-trnd/index.html

Tak to jest, jak cię adoptuje zwichrowany bogaty kawaler, który mieszka w rezydencji na jakimś zadupiu :). 

Tymczasem Fredric Wertham zza grobu: "A nie mówiłem?!"

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon