DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
(03-06-2021, 20:53)OGPUEE napisał(a): Uważaj, żeby nie odniosło sukcesu, bo black power i coś tam ;) (no chyba, że Ameryka pod rządami Bidena upadnie).

Ja sądzę, że będzie jednak flop, z argumentem, że film nie zarobił i nie spodobał się publiczności, gdyż ludzie są źli, są rasistami, gdyż rosyjskie trolle itd. Mi się wydaje, że tutaj celowo się prowokuje i liczy się na burzę na zasadzie nie ważne jak mówią, ale ważne, żeby mówili. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tam pracują jednak debile

https://www.comicbookmovie.com/superman/man_of_steel/man-of-steel-writer-david-s-goyer-reveals-a-baffling-script-note-he-was-given-by-warner-bros-a186681#gs.cded.74z12f
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tja, na pewno nie kojarzą tego filmu z tym tam, no, Christopherem Reeve. Nikt nie zna tego filmu przecież :p

Odpowiedz
Wiecie że będzie 2 czarnych Supermenów? xD Jeden w kinie, drugi na HBO.

Odpowiedz
i co?

Odpowiedz
Podał info. Z czym masz problem?

(24-07-2021, 00:33)Metatron napisał(a): Wiecie że będzie 2 czarnych Supermenów? xD Jeden w kinie, drugi na HBO.

Nie będzie. Głupek Jordan zrobi może jakiś serial ale ten kinowy na pewno nie powstanie :)

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Zastanawiam się jakie są szanse na to, że projekt frakensteina autorstwa Abramsa o czarnym Kencie przeistoczył się w to, bo o filmie cisza w eterze, a nawet czarna społeczność szybko przejrzała intencje Abramsa i Warner Bros odnośnie tej produkcji.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(24-07-2021, 03:53)shamar napisał(a): Podał info. Z czym masz problem?
Mam problem z twoją parszywą gębą, ty spocony sukinsynu. Może wyjdziemy na zewnątrz i zobaczymy jaki z ciebie cwaniak bez broni o odznaki?

(24-07-2021, 05:11)marsgrey21 napisał(a): Zastanawiam się jakie są szanse na to, że projekt frakensteina autorstwa Abramsa o czarnym Kencie przeistoczył się w to, bo o filmie cisza w eterze, a nawet czarna społeczność szybko przejrzała intencje Abramsa i Warner Bros odnośnie tej produkcji.
Warner zapowiadal tyle dziwnych projektow (Trench?) i tak bardzo nie wie co robi z tymi markami DC, że nie zdziwi mnie jak projekt o czarnym kryptończyku przepadnie albo stanie sie jakims miniserialem na HBO.

Odpowiedz
Wiem że się powtarzam i przedstawiam teorie spiskowe ale bierzcie pod uwagę że te newsy często są mocno przesadzone i obliczone na podgrzanie atmosfery. Na pewno należy to odczytywać jako sygnał trendu zwiększania w DCEU ilości postaci "nie-białych" i ten trend widać już w Birds (Black Canary), ZSJL, nadchodzącym "Flashu" (Supergirl), w obsadzeniu Batgirl. Będzie więcej.

A co się z tego szumu urodzi to się dopiero zobaczy :p Spodziewam się że sama postać pewnie się w końcu pojawi ale raczej jako część multiversum.

Odpowiedz
Niech robią tego Supernigge jako serial, łatwiej będzie o tym zapomnieć.

Odpowiedz
Jeśli te plotki okażą się prawdziwe to na 90% ta postać trafi na duży ekran jakieś 2-3 lata po rozpoczęciu serialu. W sumie Michael B. Jordan w "Without Remorse" ma naprawdę świetną sylwetkę i jest niezły w graniu twardzieli. Jak jeszcze złapie parę kilo.. Może być całkiem fajna postać :)

Odpowiedz
Do grania Supermana potrzebna jest jeszcze kszta charyzmy, tu nie wystarczy obwód w łapie. A MBJ ma charyzmę drewnianego kloca, chociaż pewnie stolik z Ikea ma więcej charyzmy niz on. Cavill zjada, wysrywa i znowu zjada tego kołka na śniadanie.

Odpowiedz
Mówimy o dość pobocznej postaci :)

Najprawdopodobniej nikt w Warnerze nawet przez sekundę nie rozważał zwolnienia Cavilla.
To tylko kampania reklamowa :)

Odpowiedz

I oczywiście musieli zmienić design Harley...

[Obrazek: 2488e9d444e94e12ffa42893af6f9b21.png]

Odpowiedz

___

https://www.comicbookmovie.com/batman/the_batman/penguin-series-in-the-works-for-hbo-max-unclear-if-colin-farrell-will-reprise-the-batman-role-a188001

Burdel na kółkach. No chyba, że Colin serio powróci, wtedy jestem zainteresowany :)

Odpowiedz
To jest zabawne. Ciężkimi setkami milionów obracają tam idioci.

Odpowiedz

Co ten DC XD

Odpowiedz
This is Thundercats Roar! all over again!

Czy jż komcie krzyczą, że "Co to za zniewaga dla fanów! Znowu to jebane CalArts" :)? 

Odpowiedz
Dosłownie co drugi komentarz rzuca Thundercats Roar.

Odpowiedz
(14-09-2021, 08:08)Pelivaron napisał(a): No chyba, że Colin serio powróci, wtedy jestem zainteresowany :)

Byłoby dziwne gdyby nie wrócił. Raz, że to nie jest I Liga w Hollywood, żeby być rozrywanym przez wszystkie wytwórnie, więc ma czas, a dwa - główna rola w serialu, to dla aktora zawsze jest jakiś stały przypływ $$$$ i szansa na co najmniej kilka lat bez problemów z robotą.
___

Mocno cisną to BatmanVerse Reevesa. Serial o policji z Gotham, teraz to, a w plotach przewija się jeszcze spin-off o Catwoman...
Ciekawe czy Reeves ma już tak to wszystko rozplanowane i np. scenariusz do Batmana 2 schowany gdzieś w szufladzie.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości