NOWOŚCI NA STRONIE
Beowulf - ale wtopa. :p

Odpowiedz
Tez miałem wrażenie, że za mało o samym filmie, ale uznałem, że wystarczająco, by zachęcić do obejrzenia ;]

Beo - wątpisz we mnie kolego, wątpisz :P Tylko biedny Romeck musiał się napoprawiać ;d

Pokłony i pozdrowienia ;]

Odpowiedz
Fidel napisał(a):Tez miałem wrażenie, że za mało o samym filmie, ale uznałem, że wystarczająco, by zachęcić do obejrzenia ;]

Za mało. 8)

Fidel napisał(a):Beo - wątpisz we mnie kolego, wątpisz :P Tylko biedny Romeck musiał się napoprawiać ;d

Życie. :D
Jak teraz na to patrzę, to muszę Wam przyznać wyjątkowo rację. :P
KMF - Follow your dream to fly
-----------------------------
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
Informacje o 11 Festiwalu Filmow Kultowych:
http://www.film.org.pl/prace/festiwal_filmow_kultowych_2008.html
A L () E E N

Odpowiedz
W pytę obróbka. Kto robił? :)

Odpowiedz
O, "Happiness"...!
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
romeck napisał(a):W pytę obróbka. Kto robił? :)

Ja, dzięki:) W sumie powstało to "na szybciora" na bazie strony festiwalu.

Odpowiedz
Bardzo dobra robota. <ok> I'm impressed. 8)

Odpowiedz
Popieram, wygląda znakomicie. :)
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
nowy tekst o IRON MAN
autor: BUCHO
http://film.org.pl/prace/iron_man2.html

Odpowiedz
Brawa dla Bucho. Ciągle mu powtarzam, że powinien więcej pisać na stronę. :)

A tak przy okazji, muza z "Iron Mana" wymiata! 8)
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
Beowulf napisał(a):A tak przy okazji, muza z "Iron Mana" wymiata! 8)

eh? w którym miejscu? :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
No, początek z ACpiorunDC ;)
I końcówka z Sabbathem.

Odpowiedz
pytałem o album akurat ;)

Odpowiedz
Beowulf napisał(a):Brawa dla Bucho. Ciągle mu powtarzam, że powinien więcej pisać na stronę. :)

Ruszylem swoje leniwe dupsko, o muzyce nawet nie napisaelm, chco wypadalo (Sabaci)
Co do samego tekstu, nadal uwazam, ze talentu nie mam, ale dzieki. Kilka bledow w tekscie jest. Chyba, moja poczta znow splatala figle i Dejna poprawek nie dostala (powtorzenia) oraz trylogia X-man 8)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Kilka bledow w tekscie jest. Chyba, moja poczta znow splatala figle i Dejna poprawek nie dostala (powtorzenia) oraz trylogia X-man 8)
W tekście jest "X-Men" czyli prawidłowo. :)

Odpowiedz
Kawałki wykorzystane swoją drogą (po prologu z "Back in Black" wiedziałem, że ten film nie może być zły 8) ), ale mnie chodziło oczywiście o osta. Zdaję sobie sprawę, że jest miejscami wtórny, i że to styl MV, którego tak wielu nie lubi, ale ta gitara w aranżacjach świetnie się imho sprawdza, w filmie również. Więcej pisać nie będę, bo może się pokuszę o opis do działu MUZYKA. :)

A żeby nie było offtopa, to napiszę, że relacja ze Zjazdu już jest, niedługo premiera. 8)
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
Bucho napisał(a):
Beowulf napisał(a):Brawa dla Bucho. Ciągle mu powtarzam, że powinien więcej pisać na stronę. :)

Ruszylem swoje leniwe dupsko, o muzyce nawet nie napisaelm, chco wypadalo (Sabaci)
Co do samego tekstu, nadal uwazam, ze talentu nie mam, ale dzieki. Kilka bledow w tekscie jest. Chyba, moja poczta znow splatala figle i Dejna poprawek nie dostala (powtorzenia) oraz trylogia X-man 8)

nie wiem kto to robił, bo ja tej korekty jeszcze nie skończyłam, a dziś w zdumieniu odkryłam, że już jest na stronie. W związku z tym zajął się tym widać ktoś inny.
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.

Odpowiedz
Beowulf napisał(a):A żeby nie było offtopa, to napiszę, że relacja ze Zjazdu już jest, niedługo premiera. 8)

no w końcu :twisted:

Odpowiedz
a propos korekty - Mefi, Ty mi ponoć jakieś teksty wysyłałeś. Jak tak, wyślij jeszcze raz, bo nic nie mam:( sorki za offtop
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon