Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Blade Runner 2049 (2017) reż. Denis Villeneuve
Przecież akcja z rebelią to jest to, co powinni właśnie teraz pokazać. Teraz to powinien być film akcji SF a nie 2godzinny smęt. Bo taki to będzie kolejna wtopa w BO.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ale Blade Runner to nie jest przecież kino akcji. W obu filmach, mamy motywy detektywistycznego śledztwo i narracja nie powinna gnać ani też być efekciarską demolką.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Boję się, że z tą wielką wojną Ruchu Oporu z Wallacem wyszedłby kolejny film ala Terminator: Salvation albo Matrix: Rewolucje.
Oczywiście nie w rękach Denisa, jemu ufam bezgranicznie ale wciąż nie wiem o czym miałaby opowiadać trójka żeby skończyć wątki z dwójki i nie być rozpierduchą.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Istnieje możliwość, że znow przeniosą się w czasie i wprowadzą nowych bohaterow.

(25-09-2021, 10:46)Lawrence napisał(a): Ale Blade Runner to nie jest przecież kino akcji. W obu filmach, mamy motywy detektywistycznego śledztwo i narracja nie powinna gnać ani też być efekciarską demolką.

Jedynka i Dwójka nie są. A czemu trójka nie może być? To samo - czyli śledztwo się nie sprawdzi kolejny raz. Powinna być zmiana w historii. Nie mówię, że majay się naparzać non-stop ale więcej akcji = potencjalny sukces.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Kolejny przeskok w czasie jak najbardziej może być, ale naprawdę jak idę na Blade Runnera to nie po to, aby oglądać kino akcji. Plus zawsze można pójść w kierunku, że mamy nowe jednostki Blade Runnerów, do eliminowania ruchu oporu. Przy czym nie, że robimy wielkie naloty policji i strzelanki, ale bardziej szukanie członków ruchu oporu, śledztwo i takie eliminowanie. Coś a la Monachium, chociaż wiem, że to dalej trochę za mało jak na fabułę i może budzić zbyt sporo podobieństw z pierwszą częścią. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ridley Scott potwierdza: „Łowca Androidów” powróci jako serial
Youniverse

Odpowiedz
Daję tutaj, bo pierwsza część ma chyba tylko temat w dziale "Wydanie DVD/Blu Ray".

Może kogoś zainteresuje, że w najbliższy wtorek (15.02), w Katowicach w kinie "Kosmos" w ramach klubu filmowego Ambasada jest "Blade Runner". Nie sprawdzałem tylko, która to wersja.

Więcej tutaj
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Dzięki Dirk!! Umykają mi takie newsy odkąd wykasowałem FB.

Odpowiedz
Potwierdzają się doniesienia o serialu. Ma go stworzyć Amazon, a akcja ma rozgrywać się 50 lat po sequelu.

Odpowiedz
Przeskok czasowy spoko, to że robi go Amazon - chuj wie xd
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Na pewno sypna sianem, i czarna grubaska tak nie będzie kłuła w oczy jak w innym ich serialu ;)

Odpowiedz
A tytuł pewnie "Black Runner" :)

Odpowiedz
Współautor scenariusza do 2049 niebędący Hamptonem Fancherem już popełnił komiks w którym główną postacią jest super badass diverse female character najlepsza Blade Runnerka evah, a replikanci muszą emigrować przed prześladowaniami ze Stanów do Meksyku. Po Amazonie spodziewam się równie wybitnego skryptu.

Odpowiedz
Mnie śmieszy ;)

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Kurde, myślałem, że to klepnęli już dawno... No nic, niech robią, może coś z tego wyjdzie.

Odpowiedz
Rzygać się już chce tymi serialami. Nowa moda. Zamiast porządne filmy, które wyjdą później na nośnikach to je... seriale.

Odpowiedz
https://nautil.us/the-science-behind-blade-runners-voight_kampff-test-236837/

Swoją drogą albo nie ma tematu o oryginale (WTF?) albo go nie znajduje.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Chyba jest tylko temat o Final Cut w Wydaniach BluRay.

Odpowiedz
Może podczas Wielkiej Czystki przepadł. Jestem niemal pewny, że był taki temat
.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon