Amazon, Apple TV+, Disney+, HBO, Netflix i inne serwisy streamingowe
(08-03-2022, 08:49)yacajackowski napisał(a): U mnie na WebOS na LG jeszcze HBO Max nie było dostępne.

Na Samsungu też nie ma.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(08-03-2022, 09:20)simek napisał(a): A jak wygląda lista dostępnych tytułów? Dostrzegasz tam w ogóle jakiekolwiek stare filmy?

Wszelakie serwisy na rok przed startem potrafiły co tydzień wrzucać info, że znamy datę premiery HBO Max, a teraz jakoś nie widzę artykułów, że Max wystartował, oto nasz test oraz lista dostępnych filmów.
Jest w zasadzie 1:1 to co na Go + Diuna, Matrix 4 i Peacemaker. Nie kojarzę więcej nowości. Mega słabo, bo to samo wylądowało już w nocy także na Go.

Odpowiedz
Nowości są wszystkie, ale nie ma staroci :)

W zasadzie oferta nowości z Max + to co było na GO.

Odpowiedz
Aha. No to zajebiście: lepsza jakość w paru filmach na krzyż, a biblioteka identyczna co w HBO GO?

Jestem gotów podejrzewać, że jak Disney+ wejdzie do Polski, to też będzie chujnia, bo uznają, że u nas i tak nikt nie będzie oglądał filmów sprzed 1990, więc po cholerę je dodawać.

Odpowiedz
(08-03-2022, 10:11)Pelivaron napisał(a): Nowości są wszystkie, ale nie ma staroci :)

W zasadzie oferta nowości z Max + to co było na GO.

Meh, więc do olania.

Odpowiedz
Jedyny plus, że jak zarejestrujesz się do 31.03 to 19,99 zamiast 29,99

Odpowiedz
Ja mógłbym płacić nawet 59,99 tylko żeby tam była potężna biblioteka (jak w USA), a za to, co jest, to nie dam nawet 5,99.

Odpowiedz
Platforma w stylu WarnerMedia Classic to byłoby coś ;)

Odpowiedz
Na LG właśnie wskoczyła aktualizacja i jest HBO Max

Odpowiedz
Jak to jest, że nawet wszystkich produkcji HBO czy Warnera u nas nie ma? :(
Czemu nie wrzucili Spawna? Czemu nie ma TASu? (W ogóle brak starych Batmanów). Kurde, nawet Casablancki nie ma. Bez sensu oferta :D
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Co zabawne, nawet ich oryginalne seriale (GoT, Czarnobyl) nadal są w divxowej jakości. Mam dziwne wrażenie, że tak zostanie.

Odpowiedz
Ja mam dopiero przed sobą testowanie nowej aplikacji na tv, ale mam nadzieję, że będzie zdatna do użytkowania :D

Odpowiedz
Ja głupi myślałem, że jak Max wejdzie do polski, to sobie nadrobię wszystkie serialowe klasyki HBO w 4K, albo co najmniej 1080p ze znakomitym bitrate, a tutaj rzeczywistość mnie zweryfikowała :(

Odpowiedz
W ogóle jeśli chcecie pooglądać sobie online jakieś starsze filmy/seriale to polecam hdtoday.tv - wiadomo, strona lewa ale nie jest zabugowana i ma naprawdę przepastną bazę i można wgrywać napisy
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(08-03-2022, 10:33)simek napisał(a): Ja mógłbym płacić nawet 59,99 tylko żeby tam była potężna biblioteka (jak w USA), a za to, co jest, to nie dam nawet 5,99.

Dokładnie, nie pozostaje nic innego jak podpisać się pod powyższym. Gdyby mieli bibliotekę Criterion, to ja mogę nawet 109,99 płacić :)

Odpowiedz
(08-03-2022, 11:24)simek napisał(a): Ja głupi myślałem, że jak Max wejdzie do polski, to sobie nadrobię wszystkie serialowe klasyki HBO w 4K, albo co najmniej 1080p ze znakomitym bitrate, a tutaj rzeczywistość mnie zweryfikowała :(

Ja to brałem za pewnik - dziwi mnie, że przez tyle miesięcy przygotowań i zapowiedzi, nie zadbali o coś tak oczywistego.

Odpowiedz
(08-03-2022, 11:23)Pelivaron napisał(a): Ja mam dopiero przed sobą testowanie nowej aplikacji na tv, ale mam nadzieję, że będzie zdatna do użytkowania :D

Tnie się jak atencyjna szmula na twitterze.

Odpowiedz
(08-03-2022, 11:49)Khet napisał(a):
(08-03-2022, 11:24)simek napisał(a): Ja głupi myślałem, że jak Max wejdzie do polski, to sobie nadrobię wszystkie serialowe klasyki HBO w 4K, albo co najmniej 1080p ze znakomitym bitrate, a tutaj rzeczywistość mnie zweryfikowała :(

Ja to brałem za pewnik - dziwi mnie, że przez tyle miesięcy przygotowań i zapowiedzi, nie zadbali o coś tak oczywistego.

Dokładnie, co oni właściwie robili przez te wszystkie miesiące?

Odpowiedz
(08-03-2022, 11:49)yacajackowski napisał(a):
(08-03-2022, 11:23)Pelivaron napisał(a): Ja mam dopiero przed sobą testowanie nowej aplikacji na tv, ale mam nadzieję, że będzie zdatna do użytkowania :D

Tnie się jak atencyjna szmula na twitterze.

Aha. No to kurwa straciłem 19,99 ziko :)

Odpowiedz
Ogólnie to działa, odpaliłem Władcę Pierścieni - jakość lepsza niż na TVNie ale gorsza niż jak był dostępny na Netflixie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości