PLAKATY!
simek napisał(a):tylko nie wiem po co to "Al Gore was right", ale może wkurza mnie to dlatego, że nie trawie gościa.
No jak to po co? Przecież to jedna z najbardziej znanych osób straszących globalnym ociepleniem, występująca w filmie dokumentalnym mówiącym o tym, który zresztą dwa lata temu dostał Oscara. W kontekście fabuły "Disaster Movie" wspomnienie o nim jest jak najbardziej zrozumiałe, a co więcej zabawne.

Odpowiedz
Równie dobrze można na plakacie każdego filmu katastroficznego "Nostradamus was right" sens byłby taki sam, ale ilu Amerykanów zna Nostradamusa? Natomiast Gore to obecnie jeden z najbardziej znanych Amerykanów i każdy automatycznie dopasowuje globalne ocieplenie, katastrofy=Al Gore.

Odpowiedz
No. Dlatego sobie jaja robią.

Sam film mnie nie robi, twórcy to debile, więc wali mnie on szczególnie.

Odpowiedz
"Hej, weźmy plakat z Pojutrza i dodajmy tonącej Statui maskę. Ludzie posrają się ze śmiechu!" Dokładnie na tej samej zasadzie "parodiują" filmy w swoich tworach.

Swoją drogą ciekawe ile to będzie trwać? Stawiam że jakieś 50 minut. Epic Movie zmieściło się całe w niekodowanym paśmie C+ [20:00-21:00] :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz
Przyznam, że plakat z pomysłem, bardzo mi się podoba. Aczkolwiek tak jak w innych filmach tych twórców jest jedna reguła: wszystkie środki wydają na kampanię reklamową i braknie im kasy na film, co zresztą później widać :) A jak wiadomo wszyscy idą na to co "niby fajnie się zapowiada" i w ten sposób w premierowy weekend koszt filmu wraz z reklamą zwraca się kilkukrotnie , a później jeszcze coś zostanie i studio zadowolone, że jest kasa, o filmie się zapomina i kręcą następny :)

Odpowiedz
Ronaldinho napisał(a):A jak wiadomo wszyscy idą na to co "niby fajnie się zapowiada"
Że co? Przecież ludzie widzieli niemiłosierny syf pt. Date Movie a mimo to chodzili na ich następne produkcje. Powód tego jest tylko jeden, ale nie napiszę tego oficjalnie.

[Obrazek: 27581b41031kk8.th.jpg]
Słabiutki plakat. W dodatku ktoś złośliwy oszpecił Selmę Blair deformując jej brodę :?

Odpowiedz
Plakat zaiste tragiczny, ale przynajmniej sam film zapowiada się nieźle.

Odpowiedz
[Obrazek: news3013user16482pz5.th.jpg]

Odpowiedz
No! Nareszcie. Może być, ale w sumie bardzo prosty ten plakat do "Syndecdoche...".

Odpowiedz
[Obrazek: f_wteaserpostm_05ed504.jpg]

Odpowiedz
Albertino napisał(a):No! Nareszcie. Może być, ale w sumie bardzo prosty ten plakat do "Syndecdoche...".

Ale proste nie jest na pewno to, o co chodzi z tymi karteczkami ;).

Odpowiedz
wczytajcie się dokładnie w plakat zapodany przez D'mooNa, bo to coś pięknego - zbior mądrości wielkiego Dzordza Busza.

"they misunderestimated me" (:

Odpowiedz
[Obrazek: gonzoly4.jpg]

;)

Odpowiedz
Coś nowego o Thompsonie??? Gdzie? Co? Jak?

Odpowiedz
Sana napisał(a):wczytajcie się dokładnie w plakat zapodany przez D'mooNa, bo to coś pięknego - zbior mądrości wielkiego Dzordza Busza.

"they misunderestimated me" (:

Trochę mnie wnerwia te jeżdżenie po jego przekręconych słowach. W końcu jakby zliczyć ile on razy przemawia, to te błędy są normą statystyczną.

Odpowiedz
a mnie to bawi.
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Odpowiedz
Fajne są, choć ja wole jego pomyłki, które nie są zwykłymi przejęzyczeniami, ot:

"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." :)

Albo to:

Odpowiedz
Albo tekst o "pokojowej koegzystencji człowieka i ryby" albo dziękowanie, na przemówieniu w Australii, gospodarzom za zaproszenie na szczyt OPEC, kiedy jest się na szczycie APEC, a potem wobec śmiechów z sali brnięcie, że niby za rok go Australia zaprosiła no OPEC (kiedy to niemożliwe, bo nienależny). A tak a propos Australii to myli ją też często z Austrią. Podobnie zresztą jak większość amerykanów, stąd w Wiedniu można kupić koszuli z przekreślonym wizerunkiem kangura. Dobra off-topa robię :D. Koniec kopania leżącego.
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
[Obrazek: t_Rec2m_6d9a202.jpg]

Odpowiedz
Groza! Pierwszy teaser poster remake'u Robocopa:

[Obrazek: newsrobocop029913edhf7.th.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon