Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Drugi sezon "Tehranu" od 6 maja. Do obsady dołączyła Glenn Close.

Na razie krótko. Nowy serial Stevena Knighta (m.in. "Peaky Blinders"). Adaptacja książki Bena Macintyre'a o SAS - słynnej jednostce specjalnej brytyjskiej armii, stworzonej podczas II wojny światowej. W obsadzie Connor Swindells, Jack O'Connell, Alfie Allen, Sofia Boutella i Dominic West.

Odpowiedz
O, Adamczyk!

Odpowiedz
Adaptacja powieści Sarah Perry. Claire Danes jako wdowa, która przeprowadza się z wiktoriańskiego Londynu do wioski w hrabstwie Essex. Na miejscu zaczyna interesować się lokalnym przesądem o mitycznym stworzeniu, które grasuje w okolicy. W obsadzie także Tom Hiddleston. Premiera 13 maja.

I pełen zwiastun "Staircase"...

Odpowiedz
Ooo, polskie Six Feet Under :D

Odpowiedz
Cytat: The Tulsa King has arrived. Introducing Sylvester Stallone as Dwight “The General” Manfredi. Taylor Sheridan’s (Yellowstone) new series is coming soon to Paramount+.
[Obrazek: 35987ca359cffd0622cb246c460e8e53.jpg]

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
W końcu pełen zwiastun serialu o zespole Sex Pistols, który wyreżyserował Danny Boyle. W rolach głównych Toby Wallace, Anson Boon, Louis Partridge, Jacob Slater i Maisie Williams. Premiera 31 maja.

Odpowiedz
Sex Pistols u Disneya? :D Brzmi surrealistycznie.

Odpowiedz
Onegdaj David Lynch zrobił film pod szyldem Disneya :).

A sam zwiastun mnie kupił - głównie tym, że jakość i kamera wygląda jak z tamtych lat. Ciekawe, czy będzie o tym jak Rottenowi oberwało się niesłusznie za jeżdżeniu po tym skurwielu Savile'owi.

Odpowiedz
(04-05-2022, 11:37)OGPUEE napisał(a): Ciekawe, czy będzie o tym jak Rottenowi oberwało się niesłusznie za jeżdżeniu po tym skurwielu Savile'owi.

O tym samym pomyslalem. Fajnie by bylo jakby ten wątek się pojawił. Ale raczej wątpie, choć w sumie mógł mieć znaczenie skoro Rottena zbanowali w BBC przez to.

Odpowiedz
Będzie polska wersja ukraińskiego serialu "Sługa Narodu". Tego który wywindował polityczną karierę Zelenskiego. Polsat kupił prawa więc obawiam się Miśka Koterskiego w głównej roli. Dobrze że facet jest głównym bohaterem, bo jakby miała to grać któraś z odklejonych polskich aktorek, i potem podobnie jak Zelenski objąć urząd... Strach się bać.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Czyli Miśka się boisz, ale byle nie baba? :D Więc może być Misiek? Bo ma penisa?

Odpowiedz
Nie zrozumiałeś co miałem na myśli. Zelenski po tym serialu wygrał wybory, żart polegał na tym że u nas będzie tak samo, stąd mój strach gdyby w polskiej wersji postać Zelenskiego grałaby kobieta, bo strasznie dużo u nas odklejonych od rzeczywistości wariatek.

Odpowiedz
Wariatów też się trochę znajdzie. Może wymienionym Misiek jest jednyn z nich. A jednak napisałeś, że dobrze, że facet... Co oczywiście mogą i bardzo prawdopodobne, że zmienią w polskiej wersji. I skończymy z Mają Ostaszewską w Pałacu Prezydenckim. Wtedy ja się będę śmiał ostatni. W sumie, po Dudzie, biorę Majkę w ciemno.

Odpowiedz
Ostaszewska to właśnie dobry przykład tego, czego bym się obawiał.

Odpowiedz
Nie no, obstawiam że to będzie nowy flagowiec Polsatu więc Adamczyk w roli głównej :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Oby ta rola nie trafiła do Jandy ;)

Odpowiedz
Kręcona na raty (poważna choroba aktora) serialowa adaptacji powieści Thomasa Perry'ego. Jeff Bridges w roli emerytowanego oficera CIA, który przed laty odszedł z agencji. Przeszłość nie daje jednak o sobie zapomnieć. W obsadzie także John Lithgow i Amy Brenneman. Premiera 16 czerwca.

Odpowiedz
Serialowy rimejk filmu z 1996 roku (reżyser ten sam - Olivier Assayas). Alicia Vikander w roli rozczarowanej przebiegiem kariery oraz niedawnym rozstaniem amerykańskiej aktorki, która przyjmuje rolę w przeróbce francuskiego klasyka kina niemego - "Les Vampires". Podczas pracy na planie fikcyjny świat oraz rzeczywistość zaczynają się przenikać. W obsadzie także Byron Bowers, Tom Sturridge oraz Kristen Stewart. Premiera 6 czerwca.

Odpowiedz
Ekranizacja "Listy śmierci" Jacka Carra. Chris Pratt w roli oficera Navy SEALS, który w trakcie tajnej misji wpada ze swoją grupą w zasadzkę. Dręczony poczuciem winy stara się wyjaśnić tajemnicę tragicznych wydarzeń. W obsadzie także Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Jai Courtney i Patrick Schwarzenegger. Premiera 1 lipca.

Odpowiedz
Nawet spoko to wygląda.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości