Bond - temat ogólny
(16-05-2022, 23:55)Kryst_007 napisał(a): Kto powinien być nowym Bondem? Henry Cavill. A dlaczego go nie wezmą? Bo za idealny na tą pałeczkę Oczko
Za sławny.

Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
Cavill ma ciekawą cechę łączenia sobą postaci które na siebie nie "rzutują". Np w Geralcie nikt nie widzi tak naprawdę Supermana a gdyby zagrał Bonda to właśnie sława by nie "przeszkadzała". Do tego jest zarówno męski jak i bardzo sympatyczny. To Bond którego by zaaprobowali zarówno faceci chcący "prawdziwego faceta".. jak i kobiety które nie chcą "seksisty" ale aby Bond "szanował kobiety"..

Cavill naprawdę zaskakująco dobrze pasuje do tej roli i przez to mogliby dla niego zrobić wyjątek.

Odpowiedz
Cavill w IM6 pokazal, ze bylby swietnym Bondem i to takim jakiego chyba do tej pory nie bylo. Z jednej strony przystojny i sympatyczny z drugiej dojebany kaban ktory jednym uderzeniem miazdzy czaszki. Przypomnijcie sobie jego wkurwienie w scenie w kiblu w Falout.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Zapominacie, że gość zagra też Macloada. To już 3cia charakterystyczna i kultowa postać. Bond byłby czwarty.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Raczej piąty. Sherlock Holmes, Superman, Wiedźmin...
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Zapomniałem, nie oglądałem. Ale to jakiś szrot Netflixa, nie? A nie film kinowy?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Highlander 007 Geralt-El Holmes ^^

Odpowiedz
Podobno producenci wciąż rozważają Elbę do roli 007. Nie wierzę, bo The Sun to żadne źródło, a poza tym Elba jest już za stary na tę rolę. Chyba że będą chcieli robić filmy o Bondzie na emeryturze. W sumie byłaby to pewna nowość - było już o początkach, to teraz może czas na seniora 007 Duży uśmiech
Tak, czy inaczej, to pewnie tylko plotki. Nawet w roli villaina go nie widzę. To znaczy ja go widzę i pewnie by się świetnie sprawdził, ale taki koncept nie przeszedłby we współczesnym świecie.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
A to o seniorze 007 nie były ostatnie Bondy z Craigem? Przecież tam motyw przewodni to emerytura, coś jak rodzina w F&F...

Odpowiedz
No niby były, ale takie udawane Uśmiech A ja mówię o emeryturze full-time: leki, spodnie po pachy, słaby wzrok, walka o karpia w Lidlu...

Odpowiedz
Oho, dyżurny temat znowu na tapecie Uśmiech
Ja wam mówię, że w tym roku nie ma się co spodziewać ogłoszenia nowego Bonda, może w przyszłym.

Odpowiedz
No, dyżurny, bo w tej chwili to chyba najważniejsza informacja, jeśli chodzi o tę markę. A mimo mojej niechęci do tego, co zrobili z 007 w ostatnich filmach, jednak wciąż mam nadzieję (pewnie płonną) na to, że wrócą do formy.

Odpowiedz
Od zawsze byłem ultrasem serii, ale ostatni film pozbawił mnie wszelkich złudzeń i mam już totalnie wyjebane co zrobią z tą marką. Dla mnie śmierć pacjenta nastąpiła przy premierze Spectre. Skyfall miało symptomy choroby, ale wierzyłem, że to jest jeszcze uleczalne.

Jak znowu zrobią z Bonda dziada to tylko będzie dowód na to, że totalnie nie wiedzą co z tym zrobić i sami zapędzili się w kozi róg
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Ale że kompletnie nie wiedzą co z tym zrobić to już właśnie przy "Spectre" było dobrze widać. Ja wciąż jeszcze odczuwam zainteresowanie co dalej, bo taka sytuacja jak teraz jeszcze nie miała miejsca. Ciekawe po prostu, co będzie po takim clusterfucku.

Odpowiedz
(14-06-2022, 09:48)Dirk napisał(a): walka o karpia w Lidlu...

Skoro to Wielka Brytania, to jak już, to w Tesco. 

Odpowiedz
Ale toczy się na całym świecie Oczko Może Bond wybrał hardcore'ową emeryturę i postanowił zamieszkać w Polsce.

Odpowiedz
O ile nie chciał bym żeby Bonda grał murzyn to Elba byłby jedynym aktorem dla którego zrobiłbym wyjątek bo jest ogólnie zajebisty.
No ale jest już oczywiście za stary a na jeden film więc nie ma sensu to angażować

Richard Madden by moim zdaniem całkiem dobrze pasował

Odpowiedz
Właśnie dlatego mnie dziwi, że w ogóle wciąż to rozważają (o ile oczywiście w tej plotce jest choć ziarnko prawdy). Bo jeśli rzeczywiście Bondem miałby zostać Elba, to albo będzie to jeden, maks dwa filmy, albo od razu zakładamy, że teraz mamy przygody starego Bonda.

Odpowiedz
Kontrowersyjna opinia ale.. Ja bym jako Bonda obsadził Ewana McGregora Duży uśmiech
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Za stary.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon