Ghostbusters (1984-2020)
Sequel  "Afterlife" ma mieć premierę 20.12.2023.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Oby tylko olali dzieciaki i zrobili to, co sugeruje gra. Czyli nowi kadeci + Aykroyd i Hudson, w obsadzie. Znaczy ten drugi jest potwierdzony.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
I ma mieć dużą rolę w filmie. Mam nadzieję, że pozostali też, tym bardziej, że akcja ma się toczyć w NY. No i mógłby wrócić Moranis.

Odpowiedz
Murray raczej nie wróci. A część dzieciaków pewnie wcisną jakoś.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dlaczego? Skoro raz dał się namówić, to może i kolejny raz się zgodzi. Przydałyby się większe role starej ekipy, bo w "Afterlife" mieli właściwe cameo.

Odpowiedz
Murray wrócił nawet przy Ghostbusters: Strong Female Edition, chodzi tylko i wyłącznie o kasę.

Nigdy osobiście nie byłem wielkim fanem serii, dwie pierwsze części są fajne, ale to nie jest najfajniejsza dla mnie rzecz na świecie, ostatnia część to był taki The Force Awakens w świecie duchów, a jak ktoś nie ma silnej więzi z tą marką, to wtedy taki film nie ma wartości, bo to tylko nostalgia fest.

Odpowiedz
Tam wrócił bo go zmusili.

Odpowiedz
No właśnie, a do "Afterlife" wrócił z własnej woli. Nie ma (chyba) powodu, by znów tego nie zrobił.

Odpowiedz
No nie wiem. Przecież on od lat sabotował powstanie 3 części. I to przez niego nigdy nie powstała w starej formie. Dlatego nie wierzę, że wróci teraz.

Odpowiedz
Ale w końcu wrócił. Może stwierdził, że ma już dość odmawiania, a może podobał mu się scenariusz. Dlatego nie skreślałbym jego udziału w kolejnej części.

Odpowiedz
Nic specjalnie zaskakującego, ale McKenna Grace potwierdziła, że wraca w czwórce. Jako, że była najjaśniejszym punktem w "Afterlife", to dobra wiadomość. Niech tylko dadzą oryginalnym pogromcom większe role.

Odpowiedz
Zaś dzieciarnia?
I chyba większych ról nie dostaną jeśli najnowsza gra jest kanoniczna. A skoro grają tam oryginalni aktorzy to raczej jest.

Ciekawe jak bardzo na NIE jest Murray.

Odpowiedz
Skoro wrócił do "Afterlife", to czemu miałby nie wrócić do kolejnych? Zresztą już o tym rozmawialiśmy.

Odpowiedz
Myślałem, że reżyserem czwórki będzie Jason Reitman, a tymczasem za sterami projektu zasiadł Gil Kenan. Nie wiem czy to dobrze, czy źle :)

Odpowiedz
Na zdjęciu wygląda jakby był z rodziny Reitmanów.

Odpowiedz
Zdjęcia do "Firehouse" mają zacząć się na początku marca. Premiera w grudniu. Ciekawe, biorąc pod uwagę, że zdjęcia potrwają pewnie ze dwa, trzy miesiące (może dłużej), to trochę mało czasu zostaje na postprodukcję. A przecież będzie tam pewnie dużo CGI. Choć w sumie - marvele przesycone CGI trzaskają co chwila...

Odpowiedz
(06-12-2022, 12:05)shamar napisał(a): Na zdjęciu wygląda jakby był z rodziny Reitmanów.

Nic nie mowie…

https://media.tenor.com/images/adb4c3dfc1552fb064d3d300959b4c56/tenor.gif

:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bill Murray, Sigourney Weaver oraz Dan Aykroyd na pokładzie czwórki. Plotka głosi, że akcja ma się przenieść do Londynu. Zobaczymy, czy się to potwierdzi. Przy czym źródłem jest chyba The Sun (a w poniższym artykule nawet nazwiska Aykroyda nie napisali poprawnie), więc podchodziłbym do tego z dużą rezerwą.
https://uk.style.yahoo.com/bill-murray-sigourney-weaver-dan-080000261.html

Mógłby jeszcze Moranis się pojawić.

Odpowiedz
Ten ostatni sequel to był tak nijaki, że nie mam ani odrobiny zainteresowania kolejną częścią, tamten film bardziej przypominał sequel do Goonies niż Ghostbusters.

Odpowiedz
(25-01-2023, 18:47)Dirk napisał(a): Bill Murray, Sigourney Weaver oraz Dan Aykroyd na pokładzie czwórki. Plotka głosi, że akcja ma się przenieść do Londynu. Zobaczymy, czy się to potwierdzi. Przy czym źródłem jest chyba The Sun (a w poniższym artykule nawet nazwiska Aykroyda nie napisali poprawnie), więc podchodziłbym do tego z dużą rezerwą.
https://uk.style.yahoo.com/bill-murray-sigourney-weaver-dan-080000261.html

Mógłby jeszcze Moranis się pojawić.

Już dwójka miała przenieść się do Anglii, stary pomysł Aykroda. Olano to.
Miało być jakieś "Ghostbusters International". Oby to był tylko fejk brukowca.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon