Zapowiedzi
Ale to on sam siebie zagra czy ki chuj?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Wygląda mi to na karczycho Oświecińskiego.

Odpowiedz
Nie no, chyba nie

Śmieszna sprawa, bo powstaje też film o ILONIE ŁEPKOWSKIEJ, gdzie oba sama napisała scenariusz. Polska kinematografia osiągnęła taki poziom, że zostało już tylko kręcenie filmów o polskich filmowcach, które zresztą robią oni sami. Absolut
.

Odpowiedz
Z pewnych zrodel slyszalem juz jakis czas temu, ze Zawierucha gra Vegę, ale nie wiem czy dobrze zapamiętałem.

Odpowiedz
@Crov: Potwierdzam. To Zawierucha.

Odpowiedz
Z Tarantino do Vegi. Ehhh...

Odpowiedz
To się nazywa awans

Odpowiedz
A taki ładny był, amerykański ;)
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Filmu Buczkowskiego z 1958 to nie przebije. Ale jak na możliwości polskiego kina nie zalatuje to (o dziwo) tandetą.

Odpowiedz
Nie mogę słuchać tych dialogów - raz, że wypowiadane z manierą telenowelową, a dwa, że mam dysonans współczesności względem historii.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie wygląda to źle. Dialogi drętwe i źle ulokowane technicznie (oni są kurdę w okręcie podwodnym a nie w studio!) Mam oczywiście serio obawy, że co widać to wsio z akcji a reszta to będą smęty. Zresztą, sama ucieczka Orła z Talina to samograj i materiał na długi metraż. A co dopiero teorie o jego zaginięciu. Czekam, i będę potem robić oczu kąpiel. Ciul z tym :s
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Tadaaaam!
[Obrazek: 293954361_582799023215810_64064046105536...2f062.jpeg]
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Hahahahahahahahahahahha.

Halo, onkologią?

Odpowiedz
Zawierucha wygląda jak zagubiony brat Jimmiego Sinsa xd
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Rafał Zawierucha jako Patryk Vega
Matko Boska :D

Jakby go walnąć na żółto to wyglądałby jak ten zbok z "Sin City". Uderzające podobieństwo.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Ten plakat tylko dowodzi, że ego Papryka jest tak wielkie, że ma własną grawitację.

Odpowiedz
(15-07-2022, 09:08)Dr Strangelove napisał(a): Jakby go walnąć na żółto to wyglądałby jak ten zbok z "Sin City". Uderzające podobieństwo.

Bez kitu.

Może ten powrót mediów do pandemii nie jest taki zły? Zrobi się lockdown i premiera się przesunie, a ja nie będę musiał zastanawiać czy powinien być kolejny rozbiór.

Odpowiedz
niepodobny do Papryka z czasów świetności

[Obrazek: patryk-vega-przeszedl-niesamowita-metamo...RY_600.jpg]

Odpowiedz
Tutaj to Patryś jest niepododobny sam do siebie

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości