Ankieta: Jak oceniasz film?
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Prey, reż Dan Trachtenberg, 2022
Nie znalazłem tematu (choć już sporo o tym filmie było), to zakładam. Wszak premiera za miesiąc, więc pewnie się przyda.
Tymczasem nowa fotka Predzia:
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Ja jestem nastawiony pozytywnie, jak obejrzę i będzie słaby to wtedy będę psioczył.

Odpowiedz
Ja się nie nastawiam w żadną stronę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

@EDIT: Kilka nowych fotek z "Prey". 
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Beka coraz większa - ja bym tę dziewoję przeżuł i wypluł, a co dopiero Predek :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Fajna ta fotka.

[Obrazek: prey-4.jpg]

Odpowiedz
(15-07-2022, 16:11)Mefisto napisał(a): Beka coraz większa - ja bym tę dziewoję przeżuł i wypluł, a co dopiero Predek :)

co kto lubi - ja bym ją po prostu ten tego :p

Mnie projekt ciekawi i czekam. Jestem nastawiony pozytywnie. Więc jeśli przyjdzie zawód i rozczarowanie, wnerw będzie srogi.

Fotki wyglądają aż za dobrze!
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Predziowi nie robi różnicy czyś chłop czy baba, wielki czy mały.

[Obrazek: 2yv1kph_275g.jpg]

Odpowiedz
(15-07-2022, 16:12)marsgrey21 napisał(a): Fajna ta fotka.

[Obrazek: prey-4.jpg]

To chyba rzeczywiście jest samica.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Poczułeś coś?

Odpowiedz
Bardziej niż do twojej starej.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
shamar jest niesamowicie mądry. powinno się go zbadać
.

Odpowiedz
Ja tam jestem dobrej wiary. "10 Cloverfield Lane" było całkiem niezłe i podoba mi się umiejscowienie akcji. I dam kredyt zaufania twórcom, że zdają sobie sprawę z tego, że drobna dziewczynka vs. gigantyczny kosmita, wygląda nieco śmiechowo, więc czeka nas tutaj jakaś fabularna niespodzianka.

Odpowiedz
(15-07-2022, 18:40)Grievous napisał(a): drobna dziewczynka vs. gigantyczny kosmita, wygląda nieco śmiechowo, więc czeka nas tutaj jakaś fabularna niespodzianka.

I tutaj chyba będą tylko dwie drogi

A) Strong Female Character BO TAK i to modne i cały film będzie jechał na tym koncepcie. To będzie po prostu katastrofa

B) Trailery i zajawki sugeruję SFC ale w fabule będzie jakaś wolta, która sprawi że wydarzenia będą całkowicie wiarygodne i będzie zachwyt.

Oczywiście chce wierzyć w opcję B, ale nie łapnie mnie zdziwko, jak wyjadą z jakimis bzdetami :/

Oby to było zaskoczenie jak Geneza plaety małp, na którą jechałem od początku projektu, a potem musiałem odkręcać swoje słowa :D
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Jak dla mnie wydaje się oczywiste, że wszystko rozegra się o spryt i zasadzki, bo co stoi na przeszkodzie by nawet chuderlawa indianka wykonała bardzo ostrą strzałę i w odpowiednim momencie strzeliła Predziowi w krtań? W walce z nim, muskuły nie mają znaczenia, przez większość czasu i tak musisz spierdalać.

Odpowiedz
(15-07-2022, 19:11)marsgrey21 napisał(a): Jak dla mnie wydaje się oczywiste, że wszystko rozegra się o spryt i zasadzki, bo co stoi na przeszkodzie by nawet chuderlawa indianka wykonała bardzo ostrą strzałę i w odpowiednim momencie strzeliła Predziowi w krtań?

To co stało na przeszkodzie całemu plemieniu lepiej wyszkolonych w boju od niej Indian? :)

Odpowiedz
Grievous napisał(a):czeka nas tutaj jakaś fabularna niespodzianka

Przeciez to oczywiste, ze Predator samica polaczy sily z Indianka by stawic czola stadu zlych bialych heteroseksualnych, mizoginistycznych kolonizatorow ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(15-07-2022, 20:21)Mefisto napisał(a):
(15-07-2022, 19:11)marsgrey21 napisał(a): Jak dla mnie wydaje się oczywiste, że wszystko rozegra się o spryt i zasadzki, bo co stoi na przeszkodzie by nawet chuderlawa indianka wykonała bardzo ostrą strzałę i w odpowiednim momencie strzeliła Predziowi w krtań?

To co stało na przeszkodzie całemu plemieniu lepiej wyszkolonych w boju od niej Indian? :)

No nie pomyśleli po prostu...

Odpowiedz
(15-07-2022, 20:21)Mefisto napisał(a):

No właśnie dlatego, że lepiej wyszkoleni to Predzio najpierw wziął się za nich :)

To praktycznie fabuła oryginał z twistem, że kobieta którą Pred wziął za niegroźną rzuci mu wyzwanie. Wszyscy zakładają, że to będzie żenujące jak The Force Awakens z Rey, a równie dobrze może być jak w Aliens z Ripley.

Odpowiedz
(15-07-2022, 20:29)slepy51 napisał(a): Przeciez to oczywiste, ze Predator samica polaczy sily z Indianka by stawic czola stadu zlych bialych heteroseksualnych, mizoginistycznych kolonizatorow ;)

Skoro to Disney, to liczę że nawiążą do Piotrusia Pana, gdzie indiańska Grażyna kazała Wendy zbierać chrust ;).

Odpowiedz
(15-07-2022, 20:34)marsgrey21 napisał(a): No właśnie dlatego, że lepiej wyszkoleni to Predzio najpierw wziął się za nich :)

No ale przecież wystarczyło w odpowiednim momencie strzelić mu w krtań :)

Cytat:To praktycznie fabuła oryginał z twistem, że kobieta którą Pred wziął za niegroźną rzuci mu wyzwanie.

W oryginale jej nie zabił tylko dlatego, że się nie udzielała, a i tak najsłabsi komandosi z paki potrafili nią zamieść podłogę. A tam była dorosła kobieta. Tutaj jest nastolatka, która już w trailerze mówi, że jest warta tyle co mężczyźni i musi to udowodnić.

Cytat:Wszyscy zakładają, że to będzie żenujące jak The Force Awakens z Rey, a równie dobrze może być jak w Aliens z Ripley.

Znając obecny przekaz i poziom Holly to będzie żenujące - co najwyżej może być mniej lub bardziej żenujące i tyle :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon