Ankieta: Jak oceniasz film?
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Prey, reż Dan Trachtenberg, 2022
70 recenzji, 96% i znaczek fresh

Ja tak przeczuwałem po 10 Cloverfield Lane, że ten film dostarczy, bo gość wtedy nakręcił solidny film gdzie głównej bohaterce bliżej było duchem do Sary Connor, niż teraźniejszych #strongfemalecharacter.

Jeszcze tylko 1 dzień.

Odpowiedz
Ten klip to tak trochę, a nawet bardzo, zajeżdża telewizyjnym filmem. W zwistunach mogli to zamaskować ale tu już nie.

A ja się nie zgodzę z OGPUEE'm ;) Bo przecież Black zaserwował mnóstwo "świeżości". Tyle, że w większości kiepskie czy nawet debilne.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
I jeszcze jedna fituretka.

Jest i klip z.. fatalnym misiem.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jakoś te zachwyty krytyki mnie nie przekonują. Pójść pójdę. Bilet mam darmowy. Za wszystkie seanse Top Gun 2, dostałem bilet gratis.

Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz

Odpowiedz
(04-08-2022, 16:15)nawrocki napisał(a): Przecież tego nie będzie w kinach.

No i właśnie dlatego bilet ma darmowy - czego nie rozumiesz? :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
shamar napisał(a):klip z.. fatalnym misiem.
To chyba ogólnie nawet w tych mega pozytywnych reckach jest podkreślane, że o ile efekty specjalne są świetne (Predator itp) tak te wizualne (CGI misiek, jeleń, puma i wilk chyba jeszcze jest) niedomagają ze względów budżetowych i są co najwyżej średnie.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Kiedyś się dało "zatrudniać" żywe zwierzęta. Dziś się nie da.
Przypomniał mi się nawet jakiś stary film, gdzie była podobna scena: niedźwiedź atakował jakichś pracowników tartaku (?). To było w takiej górskiej wiosce, gdzie drewno spławiano rzeką.
Stary film a niedźwiedź jak.zywy.

Odpowiedz
A w czym to w końcu najlepiej obejrzeć, po angielsku czy w wymarłym języku Indian ? Mam dylemat :P

Odpowiedz
(04-08-2022, 16:21)marsgrey21 napisał(a):

recenzja tej recenzji:

Hujowa/10

Koleś nawet nie trzyma jakieś formy wypowiedzi. Totalny chaos i może dwie solidne linie.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Śmiechłem.

[Obrazek: predator-prey-e1659624842412.jpg]

Odpowiedz
Pred opuścił dzień nóg.

Odpowiedz
Panowie nie śmiejcie, bo nie widzieliście filmu i marsgrey poda, że to nie Apocalypto i to bajka i powoła na opinie krytyków chwalący ważny ruch reprezentacji Rdzennych Amerykanów, a większość nigdy się nie myli (Black Panther nie bez powodu ma 96% na RT). 

Odpowiedz
Nie poda, po co mam pisać to samo, jutro film i sprawdzamy.

[Obrazek: 2ede3b66-0903-4fea-92c0-5f35db6e59a8.gif]

Poza ty nie wiem co tam śmiesznego jest na tym zdjęciu, nie mam fas jak szamar.

Odpowiedz
(04-08-2022, 16:15)nawrocki napisał(a): Przecież tego nie będzie w kinach.
O czym ja nie wiedziałem. No cóż, nie raz już się tutaj skompromitowałem. Bilety gratis mam i owszem i skorzystam.

Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
(04-08-2022, 22:22)OGPUEE napisał(a): ...(Black Panther nie bez powodu ma 96% na RT). 
To właśnie. I to, że "Feminist Ghostbusters" też miało tam wysoką ocenę. Teraz chyba zjechała trochę w dół.

Narzekaliscie? To macie. Wreszcie recenzja, którą można traktować poważnie.

https://www.pcworld.pl/testy/Prey-nowy-Predator-od-Disney-to-prawdopodobnie-najgorszy-film-tego-roku-RECENZJA,440362.html

Odpowiedz
Mamy tez recenzje ktora jest absurdalna:
https://filmozercy.com/wpis/predator-prey-przedpremierowa-recenzja-filmu-tak-to-najlepsza-czesc-cyklu-o-predatorze
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
i fajnie się czyta tę reckę. Tekst o cipkach mnie rozbawił :)

Oczekuję w tej chwili dobrego filmu i jestem nastawiony 100% pozytywnie.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Za pół godziny odpalam i się przekonam.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon