25-08-2022, 11:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2022, 11:48 przez Albertino.)
|
DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
|
|
Nie no, Warner to jest akurat absolutnie wyjątkowy. Raz na dwa lata musi być czystka i całkowita zmiana koncepcji. Ja to się w sumie dziwię, że to w ogóle działa.
(25-08-2022, 10:40)Danus napisał(a): Nie bardziej skurwiala niz Marvel. Tyle, że jedni mają/mieli jakiś plan. Swoją drogą, obejrzałem ostatnio "Swamp Thing". I jakież było moje zaskoczenie, że już tam wstawili LGBT. Czy w jakimś konkretnym celu? Nie. Na cały serial miała 2 czy 3 sceny, których mogłoby nie być. Z czego w dwoch podkreślono, że jest lesbijką.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 25-08-2022, 12:22 (25-08-2022, 12:22)shamar napisał(a): I jakież było moje zaskoczenie, że już tam wstawili LGBT. Czy w jakimś konkretnym celu? Nie. No weź, daj spokój. Czemu Cię to zaskoczyło? LGBT ma potężną reprezentację w serialach co najmniej od lat 90-tych. A w XXI wieku to w ogóle nie wiem, czy powstał jakiś serial, w którym nie byłoby ani jednej takiej postaci (pomijając familijne seriale animowane, bo tutaj tęczowa rewolucja wdarła się chyba dopiero kilka lat temu, ale teraz już też rozgościła się na dobre). 25-08-2022, 12:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2022, 12:27 przez al_jarid.)
Ja chciałem tylko Flasha i Keatona (co za tym idzie Batgirl), a dostanę pana kartofla udającego Black Adama. Yupi kurva yay.
25-08-2022, 12:47
Ależ cudny artykuł :p
https://naekranie.pl/aktualnosci/dc-films-nowy-szef-wyzwania-superman-1661846860 Kurczę, zaczynam sądzić że bycie szefem DC to robota w sam raz dla mnie. Posprzątanie, uporządkowanie i rozwiązanie wszystkich tych opisanych problemów zajęłoby mi jakieś 30 minut ^^ 30-08-2022, 20:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-08-2022, 20:50 przez Rozgdz.) (25-08-2022, 12:27)al_jarid napisał(a):(25-08-2022, 12:22)shamar napisał(a): I jakież było moje zaskoczenie, że już tam wstawili LGBT. Czy w jakimś konkretnym celu? Nie. Nie oglądam specjalnie seriali ale myślałem, że DC tego nie wsadzało.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 30-08-2022, 20:57
Krótko i na temat, nie będzie serialu z czarnym Constantinem tylko sequel oryginalnego filmu z Keanu, czyli tak jak powinno być.
17-09-2022, 01:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2022, 01:52 przez marsgrey21.)
To pewne?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 17-09-2022, 02:37
Piękny news z samego rana. Bardzo się cieszę, bo jedynka to świetny film z super klimatem. A druga sprawa, że Keanu długo walczył o sequel.
17-09-2022, 08:57
Stormare już 2 lata temu o tym wspominał na Twitterze. Uff.. Z jednej strony cieszę się, że udało im się dobrnąć z tym projektem do statusu 'zielonego światła', a z drugiej... Eh, przed oczami mam paździerzowego M4trixa.
No i mam nadzieję, że wchodząc na plan Constantine 2, Keanu będzie w jakimś zakresie wolny od pracy nad Johnem Wickiem. A serialidło być może trafi NA INNĄ PLATFORMĘ. LOL. To tyle jeżeli chodzi o budowanie marki HBO Max. Zaslav frajer. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
17-09-2022, 09:52
Mam nadzieję, że będzie klimat jak w np w tej scenie, no i oby nie zrezygnowali ze stylówki Johna z jedynki.
17-09-2022, 10:03
Nie łapię fenomenu Constatina. Poza namiastką klimatu reszta to bezlogiczny kotlet zrobiony bez żadnego celu. Jeden z głupszych filmów które widziałem >.<
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”
17-09-2022, 11:12
Nie wiem czy głupi, ale klimatyczny, przypomina mi trochę Ring i Grudge i horrory z early 2000, uwielbiam to i mam także nadzieję, że nie zmienią na siłę stroju Johna, bo w jedynce zamiast jasnego płaszcza i blond włosów stworzyli amerykańską wersję Constantine'a wyglądającego jak pracownik zakładu pogrzebowego i tego powinni się trzymać zamiast próbować przypodobać się fanom, bo jeśli zaczną za bardzo mieszać to ten sequel straci flavour oryginału i wtedy taki sequel będzie bezsensowny.
17-09-2022, 11:50
No i super, Keanu nie miał nic wspólnego z komiksowym Constantinem, ale mi się bardzo podobał. Smutna i neurotyczna wersja Johna pasowała do świata przedstawionego w filmie. Mam nadzieję że w sequelu nie zrobią teraz na siłę komiksowej wersji, bo ten Constantine już działał na swoich zasadach, jak Stephen Amell jako batmanowy Green Arrow w serialu. Z tego co pamiętam mieli odważny pomysł na sequel, w którym Constantine robi team-up z Jezusem nihilistą, który przeżył 2000 lat na Ziemi i stracił wiarę w swojego ojca.
(17-09-2022, 01:50)marsgrey21 napisał(a): Krótko i na temat, nie będzie serialu z czarnym Constantinem tylko sequel oryginalnego filmu z Keanu, czyli tak jak powinno być. Jeszcze nie wiadomo czy nie będzie, twórcy nie dostali cancela tylko Warner nie jest zainteresowany produkcja, i teraz są na etapie szukania innej chętnej stacji/platformy. Może Netflix się połasi, bo pasowałoby mu tematycznie do Sandmana.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
17-09-2022, 16:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2022, 16:20 przez Ted.) (17-09-2022, 16:18)Ted napisał(a): jak Stephen Amell jako batmanowy Green Arrow w serialu. Z tego co pamiętam to chyba przy początkach "Arrow" działał Geoff Johs. Przedstawienie Green Arrowa jako mroczniejszej postaci z Wielką Tajemniczą Przeszłością którą potem pomału odkrywamy w kolejnych odcinkach - wyszło całkiem nieźle. No, przynajmniej na początku ;) 17-09-2022, 16:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2022, 16:36 przez Rozgdz.) (17-09-2022, 16:18)Ted napisał(a): No i super, Keanu nie miał nic wspólnego z komiksowym Constantinem, ale mi się bardzo podobał. Smutna i Wiadomo, wiadomo, kto to będzie oglądał mając w pamięci comic accurate Matta Ryana i teraz sequel filmu który zyskał miano cult classica? Nikt nie rzuci się na produkcje czegoś co by miało rywalizować z Keanu, chodzi po prostu o to, że nikt nie wyłoży kasy na to, bo nie ma żadnych przesładnek, że to ma sens w obecnej sytuacji. 17-09-2022, 18:11
Jak serial miałby rywalizować z filmem? To są inne produkty na różnych obszarach dystrybucji. Mogłyby się marketingowo uzupełniać, ja lubię mieć różne wersje tej samej postaci, różne interpeetacje do wyboru, nikt nikogo do oglądania wszystkiego nie zmusza.
Co ma comics accurate Matt Ryan, skoro Keanu nie jest comics accurate ani wyglądem ani charakterem, a jego film fanów zdobył. Z tego powodu co zawsze, bo większość widzów nie zna komiksów. Zatem równie dobrze czarny Constantine może odnieść sukces w swojej skali jak kiedyś Keanu. A że Netflix ma Sandmana, coś czuję że mógłby się połasić na tego czarnego Constantine, bo mogliby się reklamować że wypuszczają kolejną rzecz z Vertigo, i to jeszcze z kimś czarnym, a to drugi ulubiony kolor Netflixa po tęczowym. A Constantine już jest tęczowy w komiksach, więc zachodzi tu netflixowy mokry sen, gdzie dostają na tacy projekt z biseksualnym murzynem, i to powiązany marketingowo z ich ostatnim sukcesem, czyli Sandmanem. A także jakoś, na siłę i bokiem ale zawsze, kojarzący się z ich innym hitem, czyli Lucyferem.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
17-09-2022, 22:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2022, 22:55 przez Ted.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |