The Dark Knight (2008)
Maik napisał(a):Co do Robina – naprawdę liczę że wytrwają przynajmniej tę jedną „trylogię” nie sięgając po tę postać… A jeżeli już to w sumie pomysł by nie współpracował z Batmanem mi się podoba… Masz na myśli coś w rodzaju osoby, której Batman chce pomóc (pomścić zabicie rodziców czy coś w tym guście) ale on odtrąca jego pomoc i robi wszystko po swojemu?

Tak.
Trenuje go, uczy fachu, jest surowy i oschly, ale sam Grayson w filmie nie pojawia się w kostiumie. W ogóle nie idzie na akcję. Na końcu filmu pojawiłaby się zaś taka scena, jak na dole tejże okładki:

http://www.comicartcommunity.com/gallery/details.php?image_id=17443

W ogóle podoba mi się pomysł Robina nie jako Cudownego, kolorowego chłopca, tylko jako Chłopca zakładnika, wabika na bandziorów.

A Catwoman? Raczej nie sądzę, ażeby Nolan i spółka wymyślili coś lepszego od tego, co zrobili Brubaker z Cooke'iem:

http://www.comicartcommunity.com/gallery/details.php?image_id=29099&mode=search

Ale po co Kotka miałaby współpracować z Two-Face'em. Niech będzie tym, w czym koty są najlepsze - niech będzie neutralna, realizuje jedynie swój własny cel i zmienia strony barykady w najbardziej nieoczekiwanych chwilach. Wolałbym zobaczyć zwykłą włamywaczkę myślącą jedynie o swoim interesie.
Niech żyje modlitwa Świętych z Bostonu!

Fotki z Kinoplexu i Multikina :P
[Obrazek: zdjcie005rw8.th.jpg][Obrazek: zdjcie010mo6.th.jpg][Obrazek: zdjcie011pf7.th.jpg]
[Obrazek: zdjcie014dh1.th.jpg][Obrazek: zdjcie004zb3.th.jpg]

Aż mnie ciary przeszły jak pomyślę, że to już niedługo. Fajne te foty co zapodałeś Predator. Mierzwiak, a wiesz coś na temat gdzie będą pokazy przedpremierowe?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Pokazali wygląd Two-Face'a.
Nie otwierałem strony.
Bo niby po co niszczyć sobie przyjemność z oglądania filmu?

Pozwolili ci foty robic? Dziwne ze nie pojawil sie pan ochroniarz i nie wykopal cie za drzwi. :) Albo ze nie miales przynajmniej nadzoru ochroniarskiego i ojcowskiej pogadanki o tym, dlaczego nie powinno sie fotografowac wewnatrz lokalu. :)

Tak czy siak mogą mnie w dupę pocałować :D

Danus napisał(a):Mierzwiak, a wiesz coś na temat gdzie będą pokazy przedpremierowe?
Nie wiem na 100% ale raczej w Heliosie i Silver Screen.

Ujawniono wygląd Two Face'a? Cholera! A myślałem że zrezygnuję z internetu dopiero 18 lipca.

Coś na rozluźnienie - scenariusz TDK gdyby go pisał Michael Bay: http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506 :lol:

Przy takim wydarzeniu liczy się chyba tylko i wyłącznie IMAX.

Jak w końcu kopia imaxowa dotrze do mojego miasta wybiorę się natychmiast, ale pierwszy raz (razy) wolę zobaczyć film normalnie. Wystarczy wrażeń, nie potrzebuję dodatkowo pełnoekranowych scen o ekstremalnej jakości obrazu :wink:

Mierzwiak nic nie było słychać może o Cinema City?

Wiem że w Heliosie będą na 99%, więc w multipleksach tym bardziej (na przedpremierowym seansie Beginsa byłem w Silverze), pewnie Cinema City też skoro to duża sieć. Danus, ja nie jestem dystrybutorem, mam tylko szczątkowe info :roll:

Ale z tego co wyczytałem, kontaktowałeś się z dystrybutorem, więc myślałem że wiesz. :wink:

Gdyby koleś z Warnera podyktował mi listę kin w których będą pokazy przedpremierowe to bym ją zamieścił. Wierz mi.

No więc przesłuchałem większość soundtacku i muszę powiedzieć, że jest świetny. Narobiłem sobie jeszcze większego smaczku na film. :wink:

W sieci ukazał sie już prolog w 720p :D

Właśnie go nabyłem :wink: Jakość obrazu powala, wolę sobie nawet nie wyobrażać jak to wygląda oryginalnie na blu, nie mówiąc już o zobaczeniu tego na ekranie IMAXa.

No jak Dark Knight wyjdzie na blu to inwestuję w odtwarzacz :D

Myślę, że tutaj mamy do czynienia z całym sekretem The Dark Knighta:

http://io9.com/5022609/the-dark-knight-transforms

Chudy popatrz na mojego ostatniego posta w wątku o Transformers 2. :?

Sorry, ale Transformersi nie byli nigdy w moim kręgu zainteresowań. Poza tym nie mam zwyczaju oglądać wszystkich topiców na tym forum. Przeglądam jedynie te, w których mogę wyrazić jakąś dobrze skonstruowaną opinię.

Także nie wiedziałem, przepraszam.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon