PLAKATY!
Jakbym juz gdzies widzial podobny plakat...

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Jakbym juz gdzies widzial podobny plakat...
[Obrazek: american20gangsterqw5.th.jpg]

Odpowiedz
No wlasnie. ;)

Odpowiedz
ten też trochę podobny :

[Obrazek: t_120660_e2f9ade9.jpg]
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.

Odpowiedz
To jak wszystko to wszystko :)

[Obrazek: theinsidermovieposter19kn3.jpg]

Odpowiedz
Jakim leniem trzeba być, żeby spłodzić coś takiego?

[Obrazek: xfilesukposterab6.th.jpg]

Odpowiedz
jakie talenty trzeba posiąść, żeby taaaaka kreację sprzedać dla Foxa? 8)

Odpowiedz
Jakie? Hmm... Wietrzę nową sprawę dla Muldera i Scully. ;) Może to taki rodzaj viral marketingu?

Odpowiedz
Mowcie co chcecie, ale Scully wyglada zajebiscie. :)

Odpowiedz
Scully nie wygląda zajebiście, tylko podejrzanie plastikowo. Gillian Andersson pięknieje z wiekiem, a ja ciągle widzę że na fotkach promocyjnych próbuje się ją na siłę photoshopem odmłodzić. What the fuck?!

Odpowiedz
Z drugiej strony na tym plakacie wreszcie Mulder wygląda jak człowiek, a nie jak kosmita z doczepioną ludzką głową Duchovny'ego
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Trekowcy pewnie się spuszczają, ja tylko przewracam oczami. O tak :roll:

[Obrazek: startrekteaser3dn7.th.jpg][Obrazek: trekbananx5.th.jpg][Obrazek: trekpineyv9.th.jpg][Obrazek: trekquintohb2.th.jpg][Obrazek: trekzoeiy2.th.jpg]

Odpowiedz
Ja przewracałem oczami nad plakatami do TDK podczas gdy ty spuszczałeś się nad każdą notką. Jesteśmy kwita? :roll:

A plakaty to nic nadzwyczajnego, ale na tle poprzednich fajnie wyglądają. Już nie mogę się doczekać zwiastuna/filmu.

Odpowiedz
Jeśli jakiekolwiek negatywne słowo z mojej strony na temat nowego Treka ma wywoływać u ciebie tego typu dziecinne reakcje to nie będę się na ten temat wypowiadać. Pasuje?

Odpowiedz
Co zacząłem? Aha czyli gramy w grę "Ja krytykuję coś związanego z filmem X a ty odpowiadasz wjeżdżając na mnie za film Y"?

Ręce opadają.

Odpowiedz
No tak, bo cięte komentarze o spuszczaniu się na temat czegoś, czego się nie lubi to szczyt dorosłości. Ech...

Cytat:Jeśli jakiekolwiek negatywne słowo z mojej strony na temat nowego Treka ma wywoływać u ciebie tego typu dziecinne reakcje to nie będę się na ten temat wypowiadać.
Nie jestem żadnym fanem Treka. Wku***ło mnie to co napisałeś bo wygląda to tak, że można się spuszczać tylko niektórym i tylko nad uprzywilejowanymi filmami. Spuszczamy się na TDK - jesteśmy cool, fajne ziomy itd., Spuszczamy się nad Trekiem czy czymkolwiek innym - "buehehehe''

Odpowiedz
1) Nigdzie nie napisałem że jesteś fanem Treka.
2) Tekst o spuszczaniu nie jest zbyt wyszukany, ale zauważ że napisałem PEWNIE, to nie było stwierdzenie ale przypuszczenie.
3) Źle to odczytałeś :wink:

Odpowiedz
[Obrazek: dragonballjapanesepostews4.th.jpg]

Ostro. Młodzieżowo.

Odpowiedz
Pewnie będzie Rka.

Odkąd Kamesenina zobaczyłem ta ekranizacja mnie nie interesuje. Tak mówię, żebyście mogli znajomym powiedzieć. ;)

Odpowiedz
Nowy serial Alana Balla. Czekam. :)
[Obrazek: 7198492.3.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon