24-10-2022, 15:24
|
Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
|
|
No, no. Ciekawe jaki gówniany sf twist będzie stał za całą aferą. Osobiście stawiam na vr. Niemcy uwielbiają adaptować Simulacron-3, nie zdziwię się jak to będzie kolejna wersja.
Ale za All Along the Watchtower duży plus się należy. 24-10-2022, 16:37 Krajewskiego bardzo lubię, największą zaletą jego książek jest klimat i charakterystyczny brud, fabuła czy intryga jest na dalszym planie. Ten zwiastun wygląda jednak... zaskakująco dobrze. Jestem optymistycznie nastawiony, bo póki co najbliższa rzecz do ekranizacji Krajewskiego, to Babylon Berlin :) 24-10-2022, 18:48
Kurde, tyle się zabierali za ekranizację Krajewskiego, a jak już się udało to dostajemy b-klasowca Popielskiego. Ukraińska koniunktura kulturalna najwyraźniej robi swoje.
24-10-2022, 19:44 (18-10-2022, 21:31)SonnyCrockett napisał(a): Nigdy nie rozumiałem fenomenu tego programu. Jak dla mnie to jest zbyt debilne nawet jako program dla niemowlaka. Mój kolega w liceum mówił, że gorszy/bardziej schizowy był Dobranocny ogród tych samych twórców, bo Teletubisie mówiły normalnymi zrozumiałymi słowami. A w Dobranocnym ogrodzie mówili jakimiś niezrozumiałymi słowami rodem z osady jaskiniowców. 24-10-2022, 20:36 Cytat:dostajemy b-klasowca PopielskiegoAlbo Popielski i Ukraina, albo Mock i Niemcy, wybór jest oczywisty :) pozostaje mieć nadzieję, że serial okaże się sukcesem i przyjdzie pora na Eberharda. 25-10-2022, 09:06 (24-10-2022, 19:44)Paszczak napisał(a): Kurde, tyle się zabierali za ekranizację Krajewskiego, a jak już się udało to dostajemy b-klasowca Popielskiego. Ukraińska koniunktura kulturalna najwyraźniej robi swoje. Natomiast sam trailer niczego sobie i wyglada t naprawde dobrze. Przy czym ja jestem ignorantem i o samym autorze oraz jego ksiazkach dowiedzialem sie dopiero teraz.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
25-10-2022, 09:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-10-2022, 22:16 przez Bucho.)
Pierwszy screen z Amazonowego Fallouta. Przynajmniej do scenografii się przyłożą bo to wypisz-wymaluj klasyczna krypta, tym razem z numerkiem 33. Co ciekawe, twórcy nie skorzystali z jakiejkolwiek krypty z samego uniwersum gier. A szkoda, bo taką adaptację Krypty 15 z Fallouta 2 chciałbym zobaczyć, ale pewnie scenarzystom zabrakłoby jaj.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
25-10-2022, 22:07 Serial autorstwa Riana Johnsona :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
26-10-2022, 20:29
Źle to nie wygląda + obsadę to Rian zebrał całkiem fajną (Brody, Perlman, Nolte, Gordon-Levitt, Nelson,). Żeby się tylko nie masturbował znowu swoim geniuszem.
26-10-2022, 20:51
Po "Na noże" biorę w ciemno wszystko od Johnsona. Facet jest w szczycie formy.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
26-10-2022, 21:14 West Point, 1830. World-weary Detective Augustus Landor (Christian Bale) is hired to discreetly investigate the gruesome murder of a cadet. Stymied by the cadets’ code of silence, he enlists one of their own to help unravel the case — a young man the world would come to know as Edgar Allan Poe (Harry Melling). Czyli tacy "Ludzie honoru" tylko z Balem i w XIX wieku. Plus Gillian Anderson. 30-10-2022, 19:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2022, 19:05 przez Scheckley.)
Jessica Chastain i Michael Shannon w serialu opartym na historii burzliwego związku dwóch gwiazd muzyki country - Tammy Wynette i George'a Jonesa. Premiera 4 grudnia.
04-11-2022, 05:41
Oo, będzie oglądane. 4-odcinkowy miniserial o jednym z NAJWIĘKSZYCH :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
16-11-2022, 19:18
Pierwszy serial w reżyserskiej karierze Xaviera Dolana. Ekranizacja sztuki Michela Marca Boucharda o trójce dawnych przyjaciół, których przed laty podzieliło traumatyczne wydarzenie - gwałt. Trzy dekady później spotykają się ponownie...
06-12-2022, 20:58
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
22-12-2022, 00:58 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |