Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny

Odpowiedz
No, no. Ciekawe jaki gówniany sf twist będzie stał za całą aferą. Osobiście stawiam na vr. Niemcy uwielbiają adaptować Simulacron-3, nie zdziwię się jak to będzie kolejna wersja.
Ale za All Along the Watchtower duży plus się należy.

Odpowiedz

Krajewskiego bardzo lubię, największą zaletą jego książek jest klimat i charakterystyczny brud, fabuła czy intryga jest na dalszym planie. Ten zwiastun wygląda jednak... zaskakująco dobrze. Jestem optymistycznie nastawiony, bo póki co najbliższa rzecz do ekranizacji Krajewskiego, to Babylon Berlin :)

Odpowiedz
Kurde, tyle się zabierali za ekranizację Krajewskiego, a jak już się udało to dostajemy b-klasowca Popielskiego. Ukraińska koniunktura kulturalna najwyraźniej robi swoje.

Odpowiedz
(18-10-2022, 21:31)SonnyCrockett napisał(a): Nigdy nie rozumiałem fenomenu tego programu. Jak dla mnie to jest zbyt debilne nawet jako program dla niemowlaka. 

Mój kolega w liceum mówił, że gorszy/bardziej schizowy był Dobranocny ogród tych samych twórców, bo Teletubisie mówiły normalnymi zrozumiałymi słowami. A w Dobranocnym ogrodzie mówili jakimiś niezrozumiałymi słowami rodem z osady jaskiniowców.

Odpowiedz
Cytat:dostajemy b-klasowca Popielskiego
Albo Popielski i Ukraina, albo Mock i Niemcy, wybór jest oczywisty :) pozostaje mieć nadzieję, że serial okaże się sukcesem i przyjdzie pora na Eberharda.

Odpowiedz
(24-10-2022, 19:44)Paszczak napisał(a): Kurde, tyle się zabierali za ekranizację Krajewskiego, a jak już się udało to dostajemy b-klasowca Popielskiego. Ukraińska koniunktura kulturalna najwyraźniej robi swoje.

Natomiast sam trailer niczego sobie i wyglada t naprawde dobrze. Przy czym ja jestem ignorantem i o samym autorze oraz jego ksiazkach dowiedzialem sie dopiero teraz.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Pierwszy screen z Amazonowego Fallouta. Przynajmniej do scenografii się przyłożą bo to wypisz-wymaluj klasyczna krypta, tym razem z numerkiem 33. Co ciekawe, twórcy nie skorzystali z jakiejkolwiek krypty z samego uniwersum gier. A szkoda, bo taką adaptację Krypty 15 z Fallouta 2 chciałbym zobaczyć, ale pewnie scenarzystom zabrakłoby jaj.

[Obrazek: Ff7gshRVsAAgRBH?format=jpg&name=large]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Serial autorstwa Riana Johnsona :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Źle to nie wygląda + obsadę to Rian zebrał całkiem fajną (Brody, Perlman, Nolte, Gordon-Levitt, Nelson,). Żeby się tylko nie masturbował znowu swoim geniuszem.

Odpowiedz
Po "Na noże" biorę w ciemno wszystko od Johnsona. Facet jest w szczycie formy.

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz

West Point, 1830. World-weary Detective Augustus Landor (Christian Bale) is hired to discreetly investigate the gruesome murder of a cadet. Stymied by the cadets’ code of silence, he enlists one of their own to help unravel the case — a young man the world would come to know as Edgar Allan Poe (Harry Melling).

Czyli tacy "Ludzie honoru" tylko z Balem i w XIX wieku. Plus Gillian Anderson.

Odpowiedz
Jessica Chastain i Michael Shannon w serialu opartym na historii burzliwego związku dwóch gwiazd muzyki country - Tammy Wynette i George'a Jonesa. Premiera 4 grudnia.

Odpowiedz
Oo, będzie oglądane. 4-odcinkowy miniserial o jednym z NAJWIĘKSZYCH :)

Odpowiedz
Drugi sezon "Your Honor" od 13 stycznia. W roli głównej nadal Bryan Cranston.

Odpowiedz
Kolejna zapowiedź trzeciego sezonu "Jacka Ryana". Premiera 21 grudnia...

Odpowiedz
Pełen zwiastun ostatniego sezonu serialu "Servant". Premiera 13 stycznia...

Odpowiedz
Pierwszy serial w reżyserskiej karierze Xaviera Dolana. Ekranizacja sztuki Michela Marca Boucharda o trójce dawnych przyjaciół, których przed laty podzieliło traumatyczne wydarzenie - gwałt. Trzy dekady później spotykają się ponownie...

Odpowiedz

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości