https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental,_social,_and_corporate_governance
20-10-2022, 11:25
|
Gry
|
|
CDPR - korpo dziwki, Cyberpunk style:
https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental,_social,_and_corporate_governance
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
20-10-2022, 11:25
ELO. Kto ma L.A. Noire?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-10-2022, 23:03
Ja, na Steamie ;) A co?
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
20-10-2022, 23:06
To nie wiem czy pomożesz. Za uja nie mogę odpalić.
Najpierw darło japę o stary DX. Zainstalowałem. I dalej nie odpalał, już bez komunikatu. Później zainstalowałem patch. No i zaczął odpalać do loga startowego i wyłącza się.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-10-2022, 23:18
Nie wiem jaki masz sprzęt, ale gra nie jest nowa i stroi fochy. U niektórych pomaga odpalenie gry w trybie administratora. Są też inne rozwiązania np. tutaj - Crashing at launch solution? :: L.A. Noire Dyskusje ogólne (steamcommunity.com)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
21-10-2022, 07:59
Teraz próbuję używać cracków ale póki co, żaden nie działa.
No i nie mam wersji na Steam a pudełkową.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 22-10-2022, 17:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2022, 17:01 przez shamar.)
Jeśli ktoś gra na PS4 to jest w tej chwili w PS Plusie do pobrania z katalogu gier GTA VIce City - Definitive Edition. Grafika mocno się postarzała, ale klimat, muza i grywalność nadal top.
Captain Obvious
22-10-2022, 20:14
UE5 z fotogrametrią pozamiata grafiką ;) Pewnie gdzieś za 2-3 lata przyjdą gry z takimi oprawami jak ten wycinek wyspy.
06-11-2022, 14:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-2022, 14:56 przez Snappik.)
Właśnie skończyłem A Plague Tale: Requiem, dojebana gierka fest. Jak ktoś lubi I część, to pokocha sequel.
13-11-2022, 11:27
Właśnie kończę jedynkę i jestem zachwycony. Klimat jest nieziemski, OST leci też przy pracy.
Zastanawiam się czy wskakiwać od razu w sequel, czy odczekać trochę żeby nie było zmęczenia w połowie. 13-11-2022, 15:20
Graj nie czekaj, dwójka jest rewelacyjna, soundtrack zresztą też daje radę:
A zakończenie... Dla mnie osobiście coś pięknego, łezka też się pojawiła ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
13-11-2022, 23:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-11-2022, 23:54 przez slepy51.) Rewelacja.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
24-11-2022, 20:39
Wreszcie udało mi się odpalić to arcydzieło. Nie kupuję kompów pod gry, ale mój nowy laptop jakoś ciągnie na wysokich ustawieniach. Ultra wolę nie sprawdzać, bo jeszcze coś się stopi. Pierwszy rozdział zaliczony, klimat jest nieziemski, a widoki miejscami porażające. Aktorka grająca Amicię (w jedynej słusznej wersji francuskiej) jest chyba jakimś cudem jeszcze lepsza niż wcześniej. Daję słowo, panna de Rune to mój top 1 bohaterów gier ostatnich lat i top 3 wszechczasów.
Ludzi grających w to po angielsku powinno się smolić i pierzyć. Nie będę się spieszył, dziełem tej klasy należy się delektować. 30-11-2022, 00:34
Oj tak, voice acting w tej grze to arcydzieło. A w końcowych momentach to już w ogóle top of the top
30-11-2022, 06:56
Gry Online od jakiegoś czasu skręca mocno w lewo, a po odejściu Heda, Gambiego czy Arasza z TvGry to już w ogóle przestalem oglądać ich materiały video.
Ale to jest akurat dobre - https://www.gry-online.pl/newsroom/gothic-to-lepsza-gra-niz-wiedzmin-3/z1238ca
09-12-2022, 11:10 (09-12-2022, 11:10)Snappik napisał(a): Gry Online od jakiegoś czasu skręca mocno w lewo Proszę o listę stron (ogólnych, nie związanych z grami per se), które od jakiegoś czasu nie skręciły mocno w lewo :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 09-12-2022, 14:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2022, 14:52 przez Mefisto.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |