PLAKATY!
(28-12-2022, 14:15)OGPUEE napisał(a): Niekończąca się opowieść, Moja lewa stopa, Lost in Translation i Diamenty są wieczne spokojnie by się nadawały na coś z polskiej szkoły. 

Tak, niektóre trafnie wyszły, oddając zarówno ducha, jak i sens filmu. American Beauty to jak dla mnie topka kreatywności SI.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Predator XD.

Beethoven mógłby robić za oficjalny plakat.

I więc tak będzie wyglądać aktorski remake Fantazji :]?

EDIT: Transformers i Vanilla Sky też w klimatach polskiej szkoły. I nie wiedziałem, że Życie Pi była zaadoptowana jako gra na Segę Saturn.

EDIT 2: Taką Iron Lady bym oglądał

Odpowiedz
OGPUEE napisał(a):Transformers i Vanilla Sky też w klimatach polskiej szkoły.

I "Szczęki". W sumie polski plakat do dwójki był zrobiony na podobnym patencie.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Cudowne.
W zasadzie wszystkie te plakaty biją na głowę dowolny plakat współczesnego filmu :)
[Obrazek: edward-scissorhands.jpg]

Przecież to arcydzieło :)

Niech już Skajnet przejmie władzę.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Ten plakat do Step Brothers to trochę takie ''what are you doing, step bro?''

Marley and me - lol

Never ending story i Diamonds are forever dobre.

Odpowiedz
Wściekły Byk, Titanic i Wściekle Psy też super
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(28-12-2022, 15:54)Dr Strangelove napisał(a): Cudowne.
W zasadzie wszystkie te plakaty biją na głowę dowolny plakat współczesnego filmu :)
[Obrazek: edward-scissorhands.jpg]

Przecież to arcydzieło :)

Niech już Skajnet przejmie władzę.

Jak juz pisalem w innym dziale, on tam wyraznie wrzuca w silnik takie, a nie inne opisy, co by te plakaty udziwnic. I kilka tam mu sie rzeczywiscie udalo, raczej przypadkowo, gdzie zapachnialo polska szkola plakatu. Reszta natomiast taka sobie, w wiekszosci kompletnie nie oddajaca istoty filmu. I znowu, ciagle to fajne i ciekawsze niz te wspolczesne filmowe plakaty, ale daleko mi tu jednak od zachwytow, zwlaszcza patrzac jakie cuda to AI juz mialo okazje wysmazyc - patrz. te concept arty do Diuny, albo Trona.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Plakat festiwalowy:

[Obrazek: 500x717_rhfth0.jpg]

Plakat oficjalny:

[Obrazek: 2000x2869_ro866z.jpg]

xDDDDDD

Odpowiedz
Ten smok to chyba po tygodniowej przygodzie z polską kuchnią, taki spasiony że szok ;)

[Obrazek: Fq3viPPXgAAvoHG?format=jpg&name=large]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Uwe Boll znowu w akcji?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(11-03-2023, 13:56)Snappik napisał(a): Ten smok to chyba po tygodniowej przygodzie z polską kuchnią, taki spasiony że szok ;)

Nie, te wielgachne poliki to do wyrywania lasek. U samców legwanów im większe policzki i grzebień, tym większy sygnał dla samic że będzie dobrym partnerem seksualnym :).

A wyzwaniem dla bohaterów musi być jakiś chad, a nie virgin.

Odpowiedz
Nie wiem czy to oficjalny plakat, ale wisi już na IMDB. A więc jednak można nie wkur...ić połowy świata.

[Obrazek: MV5BZWFhM2YyYWMtZjE4Ny00MTkyLWI5ODYtMDFj...@._V1_.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
To jest fanmade, wątpię aby ten film powstał. Chyba go już nawet anulowali(?)

Odpowiedz
"Only in theathres Summer 2025"
No nie wiem, czy robi się plakaty z dwuletnim wyprzedzeniem.

Odpowiedz
Fanmade to możesz sobie nawet na przyszłe stulecie pierdolnąć :)

Odpowiedz
Z takim wyprzedzeniem, to może i plakat można, ale kategoria wiekowa kiedy nie padł żaden klaps na planie, to jest już full pro jasnowidzenie.

Odpowiedz
[Obrazek: skrytka_62dc0a6e02ba6.jpeg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: 30X30_Hook-web-friendly.jpg]

Odpowiedz
Hollywood powinno pozbyć się z działu marketingu obecnych twórców tych oklepanych posterów i zrobić miejsce dla gości od fan-artów wyłowionych z Instagrama. Piszę to śmiertelnie serio.

Odpowiedz
To już wiemy który plakat dostanie Węża za rok :)

[Obrazek: 8074604.3.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon