Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Hmm, niestety ten artykuł wydaje się nieprecyzyjny. Z mojego researchu wynika, że Spielberg w dalszym ciągu stoi za tym projektem jako producent, w innym znalezionym przeze mnie tekście nie ma ani słowa o reżyserii. Oby jednak nie, bo wątpię żeby dało się znaleźć kogoś kto podejdzie do tego z równym sercem.

Odpowiedz
Najlepiej jakby Steven sam wziął stery w swoje ręce, ale nie pogardzę takim serialem zrobionym przez kogo tam wybiorą, byle HBO.

Odpowiedz
W sumie to nic nowego i nic konkretnego. Oo, takie przypomnienie, że pomimo PRowych problemów Fukunagi, który miał za tym stać, oni wciąż planują to zrobić. Pewnie nawet i bez niego...

Ehhh, ja też jestem zdania, że Spielberg, z wielu względów, byłby najlepszy do tej roboty. Ale pewnie skończy się tylko na funkcji producenta :/

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Gruba baba bije Arnolda, świat się kończy :(

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(28-02-2023, 11:24)slepy51 napisał(a): Gruba baba bije Arnolda, świat się kończy :(

To jeszcze nic. Pamiętam jak w jednym wybornie syfiastym horrorze puszczanym na Tele5 Danny Trejo został pobity przez spanikowaną teenage blondi xD

Odpowiedz
Kozak w świecie, pizda w necie.

Odpowiedz
(28-02-2023, 11:24)slepy51 napisał(a): Gruba baba bije Arnolda, świat się kończy :(
A to pierwszy raz?

:)

Odpowiedz
No ale Sharon Stone to nie była gruba baba wtedy :(
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Ale przeżywacie suchar o biciu w kulki, sam serial też będzie tyle warty.

Odpowiedz
W marvelu co drugi facet dostaje w krocze, jakby odwrócić płcie to by był kwik na pół internetu, te podwójne standardy:)

Odpowiedz
(28-02-2023, 14:45)Daner napisał(a): W marvelu co drugi facet dostaje w krocze, jakby odwrócić płcie to by był kwik na pół internetu, te podwójne standardy:)

[Obrazek: bije-bity-mozna-sie-przyzwyczaic-janek-koza.jpg]

Odpowiedz
(28-02-2023, 14:35)slepy51 napisał(a): No ale Sharon Stone to nie była gruba baba wtedy :(

Wtedy? Nadal nie jest.

[Obrazek: 60652669-11045191-image-a-96_1658725792638.jpg]
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
No ale porobiony biuścik ma, niestety.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Serialowa Diuna traci za jednym zamachem:
- reżysera 2 pilotażowych odcinków,
- jedną z głównych aktorek,
- co-showrunnera,

https://deadline.com/2023/02/dune-the-sisterhood-director-johan-renck-shirley-henderson-exit-hbo-max-series-1235273486/

Dziwne fatum ciąży nad tym projektem. Najpierw bardzoooo długi okres przygotowań, w międzyczasie jeden showrunner też odszedł, a teraz to.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Bo w ogóle pomysł żeby równocześnie robić filmy i serialowy prequel był bardzo karkołomny, ja wieszczyłem problemy od samego początku, a teraz to nie wiem czy to w ogóle powstanie, nadal zbytniego sensu nie widzę. Może za parę lat.

Odpowiedz
Obecnie showrunnerkami tego serialu były jakieś dwie kobietki, z dorobkiem tak wybitnym, że nikt nawet nie wie kim są. Resztę sobie dopowiedzcie sami :)

Jedna zwinęła żagle, ale najwyraźniej i tak szykuje się Wiedźmin bis. Wszystkie sensowne osoby już uciekły z tego tonącego statku (Renck, wcześniej Spaiths i Villeneuve też chyba już za wiele z tym wspólnego nie ma).

Odpowiedz
HBO raczej nie robi seriali na pół gwizdka jak Netflix, który ma projekty ważne oraz takie, że zupełnie mu nie zależy na jakości, więc obstawiam niedługo zupełną rezygnację z tej Diuny.

Odpowiedz
Szkoda to uniwersum ma mega potencjał, mogła być nowa gra o tron, pierwszy film Villeneuve też jednak zawodzi w niektórych aspektach, może od razu powinien robić serial i tyle mięsa nie wycinać.

Odpowiedz
Szkoda, ale Diuna jest piekielnie ciężka do zekranizowania, tam musiałoby się połączyć wszystko: genialny scenariusz przekładający jakimś cudem tę kobyłę na ekran, mnóstwo pieniędzy na wykonanie, długi czas ekranowy, czyli kilka filmów lub serial, porządna reżyseria i obsada.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości