21-02-2023, 22:06
|
Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
|
|
Hmm, niestety ten artykuł wydaje się nieprecyzyjny. Z mojego researchu wynika, że Spielberg w dalszym ciągu stoi za tym projektem jako producent, w innym znalezionym przeze mnie tekście nie ma ani słowa o reżyserii. Oby jednak nie, bo wątpię żeby dało się znaleźć kogoś kto podejdzie do tego z równym sercem.
Najlepiej jakby Steven sam wziął stery w swoje ręce, ale nie pogardzę takim serialem zrobionym przez kogo tam wybiorą, byle HBO.
21-02-2023, 22:08
W sumie to nic nowego i nic konkretnego. Oo, takie przypomnienie, że pomimo PRowych problemów Fukunagi, który miał za tym stać, oni wciąż planują to zrobić. Pewnie nawet i bez niego...
Ehhh, ja też jestem zdania, że Spielberg, z wielu względów, byłby najlepszy do tej roboty. Ale pewnie skończy się tylko na funkcji producenta :/ Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
21-02-2023, 23:04
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
27-02-2023, 20:22
Gruba baba bije Arnolda, świat się kończy :(
Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
28-02-2023, 11:24
No ale Sharon Stone to nie była gruba baba wtedy :(
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
28-02-2023, 14:35
W marvelu co drugi facet dostaje w krocze, jakby odwrócić płcie to by był kwik na pół internetu, te podwójne standardy:)
28-02-2023, 14:45
No ale porobiony biuścik ma, niestety.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
28-02-2023, 16:09
Serialowa Diuna traci za jednym zamachem:
- reżysera 2 pilotażowych odcinków, - jedną z głównych aktorek, - co-showrunnera, https://deadline.com/2023/02/dune-the-sisterhood-director-johan-renck-shirley-henderson-exit-hbo-max-series-1235273486/ Dziwne fatum ciąży nad tym projektem. Najpierw bardzoooo długi okres przygotowań, w międzyczasie jeden showrunner też odszedł, a teraz to. Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
01-03-2023, 07:05
Bo w ogóle pomysł żeby równocześnie robić filmy i serialowy prequel był bardzo karkołomny, ja wieszczyłem problemy od samego początku, a teraz to nie wiem czy to w ogóle powstanie, nadal zbytniego sensu nie widzę. Może za parę lat.
01-03-2023, 07:09
Obecnie showrunnerkami tego serialu były jakieś dwie kobietki, z dorobkiem tak wybitnym, że nikt nawet nie wie kim są. Resztę sobie dopowiedzcie sami :)
Jedna zwinęła żagle, ale najwyraźniej i tak szykuje się Wiedźmin bis. Wszystkie sensowne osoby już uciekły z tego tonącego statku (Renck, wcześniej Spaiths i Villeneuve też chyba już za wiele z tym wspólnego nie ma). 01-03-2023, 09:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2023, 09:52 przez Albertino.)
HBO raczej nie robi seriali na pół gwizdka jak Netflix, który ma projekty ważne oraz takie, że zupełnie mu nie zależy na jakości, więc obstawiam niedługo zupełną rezygnację z tej Diuny.
01-03-2023, 09:56
Szkoda to uniwersum ma mega potencjał, mogła być nowa gra o tron, pierwszy film Villeneuve też jednak zawodzi w niektórych aspektach, może od razu powinien robić serial i tyle mięsa nie wycinać.
01-03-2023, 11:11 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |