DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
Weź nie p......l :)

Poświęcasz mi uwagę pomimo że mówię rzeczy które Cię wkurzają bo wskazuję rzeczy w filmach i naokoło nich których nikt inny nie wskazuje.. i które się sprawdzają. Wiesz o tym, dlatego to czytasz.

Pan Gunn ?

Jak go wywalili z Disneya wieszczono mu przepadek kariery, ja pisałem że w kilka miesięcy przytuli go Warner - i przytulił.
Na Filmwebie gdy zapytano jakim filmem się zajmie w DCEU większość obstawiała jakieś rzeczy z kosmosem (chyba Green Lanterna) a ja napisałem że solowy film o Deadshocie albo Suicide Squad 2 (bo widziałem drugich Strażników :p)
Jak robił "The Suicide Squad" kupa ludzi pitoliła że to będzie reboot a ja od początku twardo mówiłem że to będzie sequel.

Więc jak do tej pory idzie mi z tym panem całkiem nieźle ;)

Jak czegoś nie wiesz to po prostu o to zapytaj zamiast się obrażać i tyle.

Odpowiedz
Nicholas Hoult pojawił się w pogłoskach jako eS. Nie pasuje kompletnie z twarzy, choć nie powiem gdy myślę o jego Bestii widzę Clarka Kenta, ale chciałbym by Superman miał też swoją prezencję. Ludzie narzekają na Hoechlina z serialu Superman & Lois że nie wygląda jak Superman, a jak dla mnie 10 razy bardziej tak wygląda niż Hoult.

Hoult także rywalizował z Pattinsonem o Batmana, zawsze tak jest ze kandydat na Batmana jest też często też brany pod uwagę jako Superman.

A w innej rzeczywistości Cavill jest Batmanem i jest w tej roli idealny.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
W "Renfieldzie" Hoult ma bardzo fajną niewinność/naiwność. W pewnym sensie jest to bardzo "supermanowe" ;)

Myślę że bardzo by trafił. A jakby jeszcze podpakował na siłce.. :p

Odpowiedz
Jak ktoś się zastanawiał jak by pozostawić Gal Gadot na kolejne 10 lat, mimo że ona się starzeje a Diana nie - chyba ktoś w komiksach DC zaczął już nad tym pracować :p

https://naekranie.pl/aktualnosci/wonder-woman-corka-trinity-dc-1683909137

Otóż patent jest już stary i znany - w "Kingdom Come" Diana zaczęła się starzeć bo.. zaszła w ciążę.
I załatwione :)

Odpowiedz
W przypadku Supermana mogą to po prostu olać, w przypadku WW jak u Wolverine'a jest problematyczne. A w Fox nawet się nie starali, Jackman nawet mejkapu nie dostał w First Class i DOFP.

Odpowiedz
No, są też ludzie którzy w wieku 50u lat wyglądają tak jak Ming-Na Wen :p

Odpowiedz
gadają, że Mary Mouser (młoda LaRusso z Cobra Kai) dołączy do castingu na Lois Lane, oprócz niej są jeszcze ploty o Rachel Brosnahan, Emma Mackey, Phoebe Dynevor i Samara Weaving

Odpowiedz
Mary Mouser...

Odpowiedz
Ciekawe co będzie :P

Z jednej strony mała "gunnowa" produkcja z budżetem Shazam2 i Houltem w roli głównej (byłby dużo lepszym Supsem niż Luthorem) to tanie i bezpieczne rozwiązanie które przy tej promocji mogłoby dobrze propagować "klasycznego Supermana", przekonać do niego widzów, może w nieco inny "gunnowy" sposób. Bardzo to wszystko przypomina sytuację z "The Batman", wiele rzeczy to wręcz kalka.

To mógłby być elseword, mogłoby to być nowe uniwersum, można by to połączyć z Battinsonem. Co by się chciało. Bardzo elastyczny film.

I powiem że gdybym ja tam decydował to właśnie na coś takiego bym się jednak zdecydował.

Ale propagowanie czegoś takiego zacząłbym od wybrania Supsa i od początku propagowania filmu nową twarzą.

Bardzo dużo sygnałów wskazuje na MoS2.. Ale potężna superprodukcja z Cavillem i Adams mogłaby wypalić tylko.. gdyby "The Flash" eksplodował. A po nim AQ2. I by bardzo wzrosło zainteresowanie postaciami i światem DC. Jak "The Flash" zrobi 600 mln to sporo za mało.

Myślę że są przygotowane dwie opcje i zadecyduje jak Flash pobiegnie ;)

Tak bym to widział na ten moment.

Odpowiedz
https://movieweb.com/the-flash-director-andy-muschietti-to-direct-batman-reboot-for-dcu/

Wincej

https://www.joblo.com/the-flash-one-premiere-new-secret-ending-sequel/
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Plotka głosi, że w zakończeniu...
Ile w tym prawdy nie wiem.

Odpowiedz
Ostatnie zdanie w spoilerze jakieś nie gramatyczne. Czyli Clooney miałby być zastępstwem Afflecka w starym DCEU, a w DCU poznamy dopiero nowego Batmana w Brave&Bold? Bo Clooney na pewno nie będzie żadnym Batmanem w Gunnowskim DCU. To chyba taki easter egg mógłbyy być, patrzcie jak namieszaliśmy w starym kanonie, na koniec Affleck zmienił się w Clooneya, a teraz przyjdzie nowe od Gunna. Ale Snyderboty uznałyby to za policzek w stosunku do starych fanów. Ja też w sumie bym tak uznał.

Odpowiedz
Ja to rozumiem jako takie żartobliwe cameo.

Ezra rzeczywiście może być stracony jako Flash w DCU, ale kto wie czy - przy ewentualnym założeniu, że film zarobi korcie - nie skuszą się na sequel w postaci jakiegoś Elseworlda. I tak robią 500 Batmanów na raz, to co komu przeszkadzają 3 Flashe (licząc z serialowym).

Choć szanse takie pewnie średnie.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Serial się skończył, skrypt do sequela jest już gotowy, z Millerem jest tak... Że ma po prostu plecy, już dawno byłby skończony jak Hammer gdyby nie miał znajomości, jeśli film zarobi, to zostawią go jako Flasha. Recast nie wchodzi w grę, bo jeśli widzowie polubią postacie, to sequel z innym aktorem już z miejsca skreśla wszystko, co innego zastąpić Rhodeya, a co innego Iron Mana, że tak powiem.

Odpowiedz
"Nawet Feige", Gunn nie ma nawet w milimetrze mniejszej władzy niż Feige. Jemu i Safranowi nikt poza Zaslavem nie może nic powiedzieć. Cały czas widzę te same błędy myślowe, żyjecie starym podziałem władzy w DC. Gunn ma wyższe stanowisko niż miał przed nim Hamada. A plecy pewnie ma żydowska rodzina Millera a nie On sam. Hammer też jest Żydem, ale Żyd Żydowi nierówny.

Odpowiedz
Ezra jest już tym filmowym Flashem od dawna, a teraz jest "twarzą" filmu który kosztował wagon dolców, ma od dawna super promocję i od dawna jest mocno ciśnięty na sukces na dodatek w niemal zbankrutowanej firmie. Szczerze, ja nie rozumiem czego tu nie rozumieć. Gościu za moment zarobi dla Warnera kupę forsy i będzie tam wielkim bohaterem a nie wygnańcem. I właśnie o to chodzi żeby zarobił dla firmy kupę forsy.
No chyba ze nie zarobi. Ale widać już w wypowiedziach stanowisko ekipy/Warnera - "wszyscy murem za Ezrą". No i tyle :)

Też bierzcie pod uwagę że firma ma zupełnie inny wgląd w sprawę niż my, którzy znamy tylko "sensacyjne nagłówki" (które są niewiele warte). Mają też swoich prawników którzy niemal na pewno wydali opinię na temat rozmaitych możliwości/konsekwencji prawnych. Sprawa z Ezrą też wcale nie odbiega tak bardzo od sprawy z Affleckiem, który swego czasu już był "skończony" a po jakimś czasie okazało się że jednak nie - i naprawiono jego wizerunek.

Zaraz, to Feige ma w ogóle jakąś władzę? :p Feige ma tyle władzy co Kathleen Kennedy, czyli jeśli Iger mówi "skaczcie" to oni pytają "jak wysoko?" Widać często że góra "macza paluszki". Np jak zwolnili Gunna to Feige nie mógł nawet pisnąć.

Odpowiedz
Co odjebał takiego Affleck poza byciem alkoholikiem?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Nic. A Ezre wyrzucą, tylko nie teraz, bo musieliby mu ogromną odprawę zapłacić. 

Odpowiedz
(07-06-2023, 10:13)Krismeister napisał(a): Co odjebał takiego Affleck poza byciem alkoholikiem?

A od kiedy to mało ? :)

Promocja postaci Supermana na pełnym gazie.

Jeśli "The Flash" osiągnie sukces to zwyczajnie nie będzie powodu aby zwalniać Ezrę, raczej by robić sequel. Ale kto wie, może tam faktycznie rozumują inaczej :p

Odpowiedz
Widzę, Perry White też już będzie na stałe czarny.

To czy Ezra zostanie zależy od sukcesu filmu, na ten moment wszystko możliwe, jakby mieli Millera wykląć z Hollywood, to odbyłoby się to szybko jak z Hammerem i Majorsem, tymczasem z nim jest względnie cisza, ma gość plecy, żydowskie korzenie pomagają w karierze.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości