DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
A ja w sumie delikatnie prostuję: kiepski wybór reżyserski to tylko Muschietti. Do Gunna mam natomiast zastrzeżenie, że w pojedynkę pisze scenariusz do eSa, bo jak dla mnie różnie mu to wychodziło przy GotG. Reżyserem jest za to dobrym.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Flash 24M w piątek i tak bardzo średnio bym powiedział, do trzecich Strażników to prawie 50% straty jak na jeden dzień więc może być kiepski wynik

Odpowiedz
To teraz za pomysłem Zombie001 - niech zrobią aktorską wersję animacji Apokalips War, w której robiąc film kończący uniwersum zabili połowę tego świata i bawili się w post apo. Chętnie zobaczę jak Black Adam morduje z zimną krwią rodzinkę Shazama :P a nakręci niech Snyder, skoro zaczął DCEU powinien je też zakończyć. Dupy by pękały.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Jak Snyder się wyrobi w 50 mln budżetu, to czemu nie. Bo możliwe że na tyle będą teraz mogli liczyć w projektach DCEU.

Odpowiedz
50 milionów to nawet by na gaże nie wystarczyło.

Wczoraj gadaliśmy o Keatonie, resecie, Batgirl, a dzisiaj nowe fotki z planu się pojawiły.

[twitter]https://twitter.com/BatmanFilm_/status/1670928493624844291?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1670928493624844291%7Ctwgr%5E62a023c61d0df06c80096c8aeb32bba34466ef88%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2F14dxkjc%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dtrue[/twitter]

Odpowiedz
Niby nic specjalnego, ale pachnie to jednak trochę tym Burtonem. Szkoda, że nie wyjdzie, chociaż może jakby fani przycisnęli studio to może coś by się zmieniło w tej kwestii.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Już skasowali te zdjęcia?

Gunn przyznał niewygodną prawdę, że większość poprzednich Luthorów była niepotrzebnie komediowa, i powiedział kolejną prawdę - że Rosenbaum jest najlepszym Lexem po dziś dzień. Później psycho Snyderowcy zaczęli jak zwykle go atakować, że szkaluje świętego Jessiego Eissenberga, którego wybrał Zack, więc z automatu jest przez to najlepszą interpretacją Luthora w historii.

Odpowiedz
Znaczy po prostu były różne koncepty tej postaci. Rosenbaum był bardzo rozbudowany i wszystko sie opierało na jego przyjaźni z Clarkiem -to też była chyba solidna innowacja. Dzisiaj by to pewnie wybił hejt :p Eisenberg to też był inny koncept Luthora. Ale pierwsze słyszę że Snyderowcy go bronili, bo chyba wszyscy go równo znienawidzili :p

Odpowiedz
Tak konkretnie to Rosenbaum już od dawna powtarza w kółko, a raczej insynuuje, bo nigdy nie mówi wprost, że Eisenberg był do dupy i "pokornie" dawał przykład swojej wersji jako jedynej słusznej, co umówmy się jest idiotycznie gdy weźmie się pod uwagę ilość Batmanów i Jokerów i tego jak różni są i jak wyjątkowi na swój własny sposób.

W tym wywiadzie, Rosenbaum pytał czy Lex nie będzie już "głośny, nadpobudliwy", a bardziej spokojny i opanowany czyli jak jego Lex, na co Gunn odpowiedział, że tak i to było w sumie tyle, jeden fan zapytał na twitterze, czemu znowu roastuje Eisenberga i w jednym poście napisał, że nie miał jego na myśli, a w innym, że chodziło o Hackmana, ile w tym prawdy, nie wiem.

Odpowiedz
Z tego co ja pamiętam to Eisenberg był już przecież taki w JL

a i w BvS miał spokojne chwile

To nie była przecież "jednorodna" postać.

Odpowiedz
Krytyka Lexa jest taka samo jak Cavilla, krytycy biorą sceny w których są ponurzy i twierdzą, że są tacy cały czas, co oczywiście nie jest prawdą.

Odpowiedz
Mi po prostu nie siedzą manieryzmy Eissenberga i jego piskliwy głosik. Nie miałbym nic przeciwko młodemu Lexowi w długich włosach. Mogą podejść inaczej, nie musi być charyzmatyczny w tym samym stylu co Rosenbaum. Hackmana też nie trawie, tarcza klasyki go nie broni. To jedyny słaby element 2 pierwszych Supermanów.

Jedyne wersję aktorskie Lexa które lubię to Smallville, Supergirl, Lois&Clark. Tego z Superman&Lois jeszcze nie widziałem (rudy z Walking Dead), tego z Superboya nie pamiętam.

O właśnie, Lex z Supergirl grany przez Jona Cryera aka Alana z Dwóch i Pół, był szalony i wciąż fajnie wypadał, potrafił wygłupiać się jak Eisenberg, ale wciąż budzić grozę tym jakim jest skurwielem. Więc można dobrze to zrobić. Lex z Supergirl, to trochę jakby Hackmam z Rką.

Odpowiedz
Dla mnie właśnie głos i zachowanie bardzo pasują do kogoś inteligentnego, kto po prostu.. szybko myśli :p

Odpowiedz
No, podobni jesteście do siebie z tym Lexem. Niezrozumiani geniusze.

Odpowiedz
Ja jestem zupełnie zrozumiały, wystarczy zapytać o wytłumaczenie :p

A Lex Eisenberga to nie jest przecież zupełnie nowy typ postaci, więc czemu jest niezrozumiany - nie mam pojęcia (ale ludzie - jak zwykle - są zdolni :p)

Odpowiedz
Nie wiem, nie znam się. To pewnie gówno było ale żeby chociaż jakiś zwiastun wyciekł.

[twitter]https://twitter.com/zukogordon/status/1670935292226818049?s=20[/twitter]

[Obrazek: 16907907.jpg]

[Obrazek: 16907917.jpg]

[Obrazek: 16907921.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
przenoszę dyskusję z nowego Flasha tutaj bo widzę, że film jebnął dość solidnie w USA czyli -81% w porównaniu do zeszłego piątku (the-numbers.com podaje na wczoraj $145M światowo)

na chwilę obecną to pewniakiem jest ten nowy Superman Gunna i dwójka Aquamana (nie wiem jakie produkcje są w toki nakręcone?)

co dalej, bez sensu wypuszczać seriale i klepać co rok lub dwa nowe filmy, przecież do nowego Supka (o ile nie będzie przesunięć) to te dwa lata miną bardzo szybko

Odpowiedz
Jest jeszcze Blue Beetle

I mogą wygrzebać Batgirl choć przy wyniku Flasha .. uch.

Odpowiedz
Pewniaki to Aquaman 2, Blue Beetle, The Batman 2, Joker 2 i Superman Legacy.

Odpowiedz
Blue Beetle to ja pierwsze słyszę i odkryłem, po tym zwiastunie wyżej to zwiastuję max 300M światowo

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości