DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
Henry miał 30 lat podczas premiery
Corenswet będzie miał 32 podczas premiery

Adams 39 na premierze
Rachel 35 w 2025

no widać Gunn jaki ten nowy Superman będzie młodszy, owszem charakteryzacja i będzie młodo wyglądał ale pewnie on dostanie z dwa lub trzy filmy (jak wypali), Henry nie dostał solowej kontynuacji

Odpowiedz
Nie kryje, że jeśli to uniwersum się wyjebie na ryj już na samym początku to sprawi mi to nie małą satysfakcję, cóż mogę powiedzieć, jestem małostkowy.

Odpowiedz
Ja też im życzę wtopy. Niech gniją.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Zack miał pierdolca na punkcie aby dopracować pelerynę w CGI

[Obrazek: tumblr_mm619hnmJ51ry8rcwo5_500.gif]
[Obrazek: source.gif]

Odpowiedz
Gunn teszma

[Obrazek: adam-warlock-flying-guardians-of-the-galaxy.gif]

Odpowiedz
Jak wychodził Superman Returns w CKM krótką reckę zatytuowali jakoś

"koszmar czerwonych gaci naciągniętych na rajtuzy - powraca !" :p

Ja tam życzę im jak najlepiej, pretensji do nikogo nie ma o co mieć, wynik Flasha mówi sam za siebie.

Tyle że na ten moment bardzo kiepsko to wygląda.

Odpowiedz
(27-06-2023, 22:46)marsgrey21 napisał(a): Nie kryje, że jeśli to uniwersum się wyjebie na ryj już na samym początku to sprawi mi to nie małą satysfakcję, cóż mogę powiedzieć, jestem małostkowy.

Przemyśl życie, skoro to jest Twoje źródło przyjemności. Popkultura ma być eskapizmem. Co drugi twój post i paru kolegów to przenoszenie toksyczności życia codziennego do czegoś co miało służyć jako odskocznia.

Rozgdz, to jak - Cavill wróci Twoim zdaniem? ;)
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Tak, jak "The Flash" wyciągnie 800 mln :)

A tak poza tym teoretycznie ten film wcale powrotu Cavilla nie przekreśla tak jak "The Batman" nie przekreśla Afflecka.

Mamy multiversum :)

Tyle że tylko teoretycznie, bo filmy DC są totalnie na dnie a Superman jako postać raczej nie udźwignie więcej wersji. I do tego Legacy zapowiada się na klapę, a to już w ogóle "podtrzyma" wszystko.

Odpowiedz
Legacy może być klapą bo DC teraz idzie tragicznie. Albo może być inwestycją pod odrestaurowanie marki. W dzisiejszych czasach sprawdzonych marek musisz poświęcić ten pierwszy film na budowanie sukcesu przyszłych. Ale jeszcze trochę lat zostaje do Supermana, zobaczymy co się będzie na rynku działo.

Odpowiedz
Nie to jest problemem. Problem jest taki że w postaciach DC ludzie raczej nie widzą nic ciekawego, a peak filmów komiksowych i ciekawe rzeczy to już były.

np ludzie mogli się ekscytować że zobaczą aktorską wersję Harley Quinn. Niekoniecznie będą się ekscytować że w ciągu paru lat zobaczą kolejną aktorską wersję Harley Quinn. Nawet jeśli będzie naprawdę dobra i interesująca.

Odpowiedz
Może to być też dobrą nowiną, bo to znaczy że już nie wystarczy superbohater by ludzie poszli do kina. Muszą kręcić dobre filmy o superbohaterach, żeby chciano na nie iść bo są dobre. I jak myślę, dobrze że zaraz po harcerzyku Supermanie będą bad boye z Authority, bo to faktycznie na starcie daje różnorodność.

Odpowiedz
Akurat różnorodność i dobre filmy to już w DCEU mieliśmy. Właściwie każdy film był inny. I jest jak jest.

Odpowiedz
(27-06-2023, 22:41)marsgrey21 napisał(a): Nie darują,
No jak kumam, że lubisz wróżyć z fusów, ale czas pokaże. :D

Ja obstawiam, że do gaci nie wrócą. A przynajmniej nie w takim sensie o jakim wszyscy myślą. Bo alternatywą jest połączenie tych "gaci" z pasem i zrobienie takiego sporego, czerwonego, odpowiednio wystylizowanego ozdobnika. Snyderowi takie coś już mogło się udać przy kostiumie z MoS, ale dość wcześnie porzucili pomysł majt, więc później z tym nie eksperymentowali. A to przy tym kryptońskim stroju było do wykonania.

Kwestia teraz tego jakie pochodzenie będzie miał ten kombinezon w Legacy. Kosmiczne czy ziemskie.

(27-06-2023, 22:42)Spoilerowo napisał(a): Henry miał 30 lat podczas premiery
Corenswet będzie miał 32 podczas premiery

Już nie róbcie k**** z logiki. Nikt nie obiecywał eSa młodszego od tego z MoS. Nigdy, nigdzie. Dostaliśmy po prostu aktora, który jest dekadę młodszy niż aktualnie Henryk. I tyle w temacie.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(27-06-2023, 22:54)Spoilerowo napisał(a): Zack miał pierdolca na punkcie aby dopracować pelerynę w CGI

Szkoda, że nie miał pierdolca, żeby dopracować inne efekty, które wyglądały FATALNIE. Np. scena na platformie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Bardzo podoba mi się ten wybór, cieszę się że Lois nie została Emma.

Ciekawe czy David będzie musiał dopakować żeby być wielki jak Cavill czy postawią na smukłego Supermana.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Swoją drogą:

David
Corenswet

To musi być jakiś znak ;)

Odpowiedz
(28-06-2023, 00:19)zombie001 napisał(a): Ja obstawiam, że do gaci nie wrócą. A przynajmniej nie w takim sensie o jakim wszyscy myślą. Bo alternatywą jest połączenie tych "gaci" z pasem i zrobienie takiego sporego, czerwonego, odpowiednio wystylizowanego ozdobnika.
Kiedyś mniej więcej tak wyobrażałem próbę zachowania majtasów - złączenie z paskiem i zostawienie niebieskiego piona w okolicach krocza. W ten sposób jest ikoniczny element, a także bez śmiechów ze strony normików.

Nieźle poromansował z tym aspektem Tony Pope przy Batmanie: Roku setnym, gdzie dał Batmanowi bokserskie spodenki.

Odpowiedz
Zapomnieliśmy o najważniejszym elemencie przypieczętowującym całość, wisienka na torcie czyli loczek. Superman będzie miał loczek.

Odpowiedz
Już Cavill miał w Black Adamie, zluzuj xd
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
nawet mu Zack zrobił jak Batman w niego strzelił i stracił swoją moc ale to właśnie to są detale o które się dba

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości