Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
28-08-2023, 21:09
|
DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
|
|
Raczej fani którzy nie lubią Gunna, bo oni odkopali, a on już usunął te posty z historii.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 28-08-2023, 21:09
Więc trzeba nam czekać na pojawienie się Batmana i Jokera. Jakoś pewnie to będzie Batman oparty na starych filmach i kompatybilny z Keatonem i Affleckiem z "The Flash" a Joker będzie oparty na komiksie "The Killing Joke" - jak Joker Burtona. I Phillipsa. I zpewne Reevesa. O czym Gunn doskonale wie ;)
28-08-2023, 21:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2023, 21:17 przez Rozgdz.)
Tak w ogóle to ładna hipokryzja, bo to co Burton zrobił z Batmanem, jest dokładnie tym samym co on zrobił z mnóstwem postaci komiksowych przypominam tutaj twórcę Mantis który otwarcie mówił, że Gunn nie zaadaptował jego postaci tylko stworzył swoją.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 28-08-2023, 21:19
Rozgdz klasycznie jest Rozgdzem, Rozgdz w stanie czystym
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
28-08-2023, 22:14
Przeca to prawda. To info nic nie wnosi, nic nie mówi o obecnych poglądach Gunna, jedyne co robi to szum wokół Gunna i DC. Rzucenie nic nie znaczącego newsa i zrobienie wokół niego bezsensownej burzy w szklance wody to klasyczna zagrywka marketingu Warnera od.. jakichś stu lat. Jeszcze się nie zorientowałeś w tym, Tedziu ? :p
Ja się dziwie że po tych wszystkich latach ktoś to w ogóle bierze jakoś na poważnie :p 28-08-2023, 22:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2023, 22:34 przez Rozgdz.)
James zapobiegawczo
https://comicbookmovie.com/dc-studios/dc-studios-co-ceo-james-gunn-deleted-facebook-account-following-recent-batman-backlash-a205407#gs.4ogkx5
03-09-2023, 15:18
Akurat przez zupełny przypadek przez serię newsów tworzy się doskonała "platforma" aby pogadać o Batmanie universum. Zaczęło się chyba od tego jak Gunn powiedział że.. nie mają jeszcze decyzji castingowej o Batmanie? Zaraz pewnie "postawiony pod ścianą" wyjawi jakie są jego koncepcje, z czym z przeszłości się zgadza a z czym nie.. i tak dalej.
Tak w sumie dopiero co mieliśmy "kampanię Supermana". Jak to się wszystko samo tak układa, no.. Wręcz nie do uwierzenia :p 03-09-2023, 15:49
Dzień bez newsów o Batmanie, Jamesie Gunnie i jego batmanowej dramie - dniem straconym :p
https://naekranie.pl/aktualnosci/james-gunn-batman-krytyka-konto-facebook-usuniete-kontrowersje-1693907905 05-09-2023, 21:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2023, 21:17 przez Rozgdz.)
Wow, ale news. Że tym hienom z pudelków popkulturowych nie wstyd pisać takich "newsów". Klepiesz biedę x lat na studiach humanistycznych, a potem tworzysz takie guano. Życie na stracenie.
05-09-2023, 22:05
Daily Reminder, że kasacja Batgirl by odpisać ją od podatku pozbawiła nas kolejnego wystąpienia Keatona. A Supergirl z The Flash też miała mieć produkcję, ale mówiło się bardziej o serialu, w którym miała odwiedzać Wayne'a Keatona by zasięgnąć rady. Choć wcześniej był koncept filmu dla Supergirl, więc może skończyłoby się po środku i powstałby jednak film, ale na streaming. Mimo że oddanie uniwersum Gunnowi i Safranowi to dobry pomysł, to szkoda że nie stało się to dopiero po premierze Batgirl.
13-09-2023, 13:54
Ja wciąż żałuje takiego elseworldu z Supergirl i Batmanem Keatona, to bardziej interesujące niż cokolwiek smaży Gunn.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 13-09-2023, 14:15
Pomyślcie sobie jaka specyficzna byłaby ta Supergirl, spędzając młodość w ruskim pierdlu i potem mając takiego wariata jak Keaton za mentora ;) Mielibyśmy odwrócenie dynamiki psychologicznej Batmana i Supermana, i to Batgirl byłaby tą bardziej stabilną koleżanką ogarniającą stany Kary. A Kara przez Sashe Calle byłaby zagrana zajebiście.
13-09-2023, 14:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2023, 14:20 przez Ted.)
Akurat Barry'emu mentorował Batfleck i wyszedł na ludzi :p
Batgirl miała być chyba odpowiedzialną gliniarą. Miałem tez wrażenie że z Supergirl chcieli zrobić love interest Barry'ego, to wzajemnie "I've got you" i budowanie relacji. To też mogłoby być ciekawe. 13-09-2023, 20:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2023, 20:59 przez Rozgdz.)
Lubiłem Gordona-Levitta w TDKR. Widzielibyście go jako Nightwinga? Mam wrażenie że to trochę niewykorzystany aktor, albo sobie coś dopowiadam na temat jego charyzmy. Pasowałby też na Jasona Todda, patrząc jak wiarygodnie oddał cwaniaczka w Sin City 2. Widziałbym go jednak jako Dicka Graysona w DCU. Tylko już chyba byłby trochę za stary, chociaż jako Nightwing z Batfamily Afflecka byłby akurat. Bardzo szanuje to jak Nolan pokazał postać
14-09-2023, 21:32
Batfleck miał 40+, nie trolluj
14-09-2023, 22:03
Ale.. teraz Affleck (czyli i chyba jego Batman, zwłaszcza patrząc jak go pokazali w "The Flash") ma 51 lat. Jego Dick Grayson mógłby być dzisiaj w podobnym wieku - lub kilka lat młodszy ;)
14-09-2023, 22:13
a np Supergirl i Batgirl nie były Latynoskami :p
Nikt nic nigdy nie mówił o wieku Dicka Graysona czy adopcji, tak jak i nigdy nie pokazano jak wygląda. Jedyne co pokazano/powiedziano to ten strój. Jeśli wzorem był (a zapewne był) "Batman Forever" to wiek Dicka Graysona oraz jego relacja z Batmanem mogły.. no :p 14-09-2023, 23:31 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |