Bo jest taka postać. Naprawdę jest ;)
14-09-2023, 23:49
|
DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
|
|
.. bo zauważyłem że jest w uniwersum bardzo przystojny, atletycznie zbudowany brunet o zdolnościach akrobatycznych gdzieś.. na poziomie cyrkowego akrobaty światowej klasy? No, zgoda :p
Bo jest taka postać. Naprawdę jest ;) 14-09-2023, 23:49
Bardzo ciekawe
https://naekranie.pl/aktualnosci/marvel-mcu-dceu-warner-bros-konkurencja-to-bylo-szalenstwo-1695365009 Tylko.. z tego co pamiętam to po MoS właśnie fani się dopytywali o universum a nie było zielonego światła z góry i odpowiedź była że.. nie. Dopóki się to nie zmieniło z BvS.. który był całkiem długo przygotowywany, zresztą bardzo widać że ten film nie był bynajmniej robiony "po łebkach", to bardzo złożony projekt. Więc ciekawe rzeczy mówi pan Goyer :p 27-09-2023, 20:43
Matthew Vaughn od Kingsmana i X-Men zrobi film dla DCU.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
28-09-2023, 21:16
Ciekawy news
https://filmozercy.com/wpis/james-gunn-ma-dosc-pytan-o-powrot-zacka-snydera-kolejne-starcie-nowego-dc-ze-snyderverse i tak - tytuł pod jakim się ukazał jest kompletnie nieadekwatny do treści - z tego newsa się dopiero dowiedziałem że Zack Snyder wyraził chęć powrotu do DC (ostatni film poza ZSJL przy którym pracował to był chyba.. TSS z Jamesem Gunnem). Bo piszą coś o kwietniu ale.. ja tego nie pamiętam. - to co Gunn powiedział to to że między nimi w rozmowie nie było na razie tematu powrotu a nie jakiś swój zakaz powrotu Snydera - generalnie news przypomina ten news z Benem Affleckiem gdy Affleck faktycznie powiedział jedną rzecz a została przedstawiona jakoś kompletnie inaczej. Więc gdy widzicie taki news to jest to prawdopodobnie efekt marketingu którego celem - tutaj - jest przypomnienie/przywrócenie tematu "Zack Snyder w DC". Snyder zresztą niedawno pompował "Blue Beetle" w który Gunn na pewno miał swój wkład. 30-09-2023, 17:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-09-2023, 18:38 przez Rozgdz.)
Arkham Asylum już nie będzie spin offem z The Batman tylko częścią DCU... Make sense right?
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 18-12-2023, 00:53
Kurczę, a tak liczyłem że zobaczę tą prawdziwą wizję :p
https://film.org.pl/news/rezyser-suicide-squad-nie-walczy-juz-o-pokazanie-wersji-rezyserskiej-skonczylem-z-dc 05-01-2024, 21:31 Cytat:Według @DEADLINE trwa casting mający na celu wyłonienie idealnej aktorki, która zagra Supergirl! Krążą 3 nazwiska: Milly Alcock, Emilia Jones i Meg Donnelly. [twitter]https://x.com/PlanetSuperman/status/1745723187373944943?s=20[/twitter] nikogo ale wiadomo, że tak 12-01-2024, 17:56
Ta po prawej najbardziej mi pasuje wizualnie do tej postaci, choc Molly wyglada trochę jak żywa wersja rysunków Franka Quitleya
12-01-2024, 18:21
Szkoda, że mogą się te typy nie sprawdzić. Wyśledzili gdzieś, że nowa Lois i Gunn zaczęli obserwować ostatnio na X - Kathryn Newton. Córka Ant-mana z ostatniego filmu :/ No jakby nie patrzeć wyglądem i wiekiem pasowałaby na Supergirl, chociaż irytujące z niej dziewczę.
Także może być po ptakach. Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
12-01-2024, 18:36
Pytanie jak wygląda jej kontrakt w MCU. Kiedyś to by było niemożliwe. Teraz.. ciężko powiedzieć.
12-01-2024, 19:03
Nienawidzę tej aktorki, ma taki okropny "bitch face" który działa na nerwy, nie wiem czemu usuwają Sashę która się po prostu sprawdziła, niech jej dadzą blond włosy jeśli chcą by wyglądała inaczej i tyle, ale chuy tam, nie jest kumpelą Gunna więc nie ma na co liczyć.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 12-01-2024, 21:15
Milly oficjalnie jako Supergirl, DC Universe (czy jak się ta kurva teraz nazywa) uratowane. Shut up and take my money.
31-01-2024, 02:20
Milly Alcock, nie znam.
Szkoda mi tej Sashy z Flasha, no ale nie jest kumpela Gunna dzbana więc chuy jej w dupe I guess, co innego gdyby wystąpiła u niego chociaż raz albo brała udział w jego imprezkach.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 31-01-2024, 22:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2024, 22:39 przez marsgrey21.)
Miałem na myśli to, że Gunn jak chce to zatrudni kumpla nawet jak to się kłóci z tym co widzieliśmy, np. Fillion zagrał cameo w Suicide Squad jako jakiś clown, a teraz będzie Green Lantern w Supermanie.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 01-02-2024, 00:12
Już od kilku dni pojawiały się przecieki i teraz okazują się prawdziwe, logo z Kingdom Come, Gunn niby pisał, że inspirował się Alexem Rossem, ale średnio to widać, kolory mi się nie podobają i tekstura stroju też bez pomysłu i żeby nie było, nie miałem oczekiwań i nie hejcę dla samego hejtu, po prostu ta część stroju to kostiuów ze Snyder trylogy się nie umywa i tyle.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 01-03-2024, 00:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2024, 00:31 przez marsgrey21.)
Przynajmniej filmowo coś nowego niż zwyczajne S. To nawet pasowałoby lepiej do tej koncepcji użytej przez Snydera - Kryptoński symbol, który akurat przypomina ziemską literę. Może tutaj też idą tą drogą.
Tekstura wydaje się jakaś taka dziwnie znajoma. Superman od CW w którejś wersji kostiumu nie miał właśnie czegoś podobnego? Trochę lipa, że zmienili tytuł. Wolałem jednak ten z dopiskiem.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
01-03-2024, 01:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2024, 01:12 przez zombie001.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |