Gry
Wygląda jak idealna gra z segmentu AA, która dostaje oceny 6-7/10, ale taki gracz jak ja wykrywa w niej pokłady miodu na poziomie 9/10. Musze w końcu ją kupić.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Dopiero teraz się skapłem, że w GTA (i bodaj większości tego typu gier) nigdy nie było dzieci - czy się mylę? Niby nic, ale jak się nad tym zastanowić to trochę creepy.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
To dość znany temat, gdy mowa o historii GTA. W świecie gry są znaki, że żyją tam dzieci - trafiają się jakieś napisy typu "zniżki dla dzieci", znaleźć można wózki dziecięce - natomiast nie da się żadnego spotkać. W Vice City Stories jest bodajże jedyna ekranowa obecność dziecka w całej serii - jedna z NPC trzyma niemowlę.

Podobno w GTA III miały być dzieci i w jakiejś wstępnej części chodziły po mieście, ale jednak je wycięto
.

Odpowiedz
No w chuj creepy, że nie dano możliwości mordowania dzieci, by nie dojebali się cenzorzy do gry, która już i tak testowała ich limity.

Odpowiedz
1 - sam napisałeś o mordowaniu, znaczy się głodnemu chleb na myśli.
2 - to generalnie i tak są tylko piksele gościu.
3 - faktycznie, przy dzisiejszych możliwościach AI, silników i gameplayów nie jest w ogóle możliwe to, żeby zablokować możliwość mordowania dzieci przy jednoczesnej ich obecności w danym świecie xD Już nawet nie powinienem wspominać o tym, jak mocno by to uatrakcyjniło rozgrywkę, gdy nagle uciekający przed glinami bohater samoistnie by hamował albo skręcał, bo nagle mu babka z wózkiem weszła na pasy.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Dla mnie i dla Ciebie są to tylko piksele, ale dla organów cenzurujących gry, chociażby w takiej Wielkiej Brytanii już nie. Nie widzę niczego "creepy" w decyzji wyjebania dzieci z gry, w której biegasz po mieście z minigunem i robisz sieczkę, lub rozjeżdżasz przechodniów samochodem. Już i tak bez tych dzieci gra była mocno kontrowersyjna, więc po chuj psuć sobie dodatkowo dystrybucję?

Odpowiedz
Czyli gra "Star Wars Episode I: The Phantom Menace" z 1999 była odważniejsza niż cała seria "GTA". Tam można było mordować wszystkich, włącznie z dziećmi.

Odpowiedz
Ja kojarzę narzekania Mentala z okolic premiery chyba IV, że właśnie wciąż nie można zabijać dzieci, bo ich nie ma :p więc wątek na forum się jak najbardziej pojawił.

Odpowiedz
Efekt wejścia Myszki Mikiego domeny publicznej działa z górki:

Odpowiedz
Suicide Squad: Kill the Justice League, ludzie po niej jadą, widziałem gameplay, straszny pierdolnik na ekranie, fabularnie też dziecinada, po tym jak zrobili z Deadshota murzyna (choć w trylogii Arkham był biały jak Pan Bóg przykazał), zrobili coś jeszcze lepszego, nie znam kontekstu, ale z tego co czytałem, Poison Ivy teraz jest nową postacią, to Ivy (bez Poison) jako dziecko i chce by się do niej zwracać "they/them".
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Zrobili jeszcze coś z Batmanem, co mocno wk..iło fanów komiksów :) 

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
To jest gra dla pokolenia fortnite i wszelkiej maści dziadostwa tego typu, widziałem cutscenkę z Batmanem, słuchałem dialogów... Dosłownie jakby 15 letni gówniarze byli odpowiedzialni za produkcję.

Ostatnia rola Conroya to ten chłam...
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
A ja gram w Injustice. I pierdole te nowe dziadostwa.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czemu gra sprzed 9 lat wygląda 2x lepiej niż nowa gra? Ta branża trochę się ośmiesza takimi kupsztalami wizualnymi. 

Odpowiedz
(01-02-2024, 22:46)Snappik napisał(a): Zrobili jeszcze coś z Batmanem, co mocno wk..iło fanów komiksów :) 

Widziałem to. Potworne gówno. Jeszcze motyw, że to jest niby kanoniczne z serią Arkham i wystąpił tam Conroy powoduje, że do twórców da się czuć wyłącznie pogardę
.

Odpowiedz
Na jaki chuy łączyli to z Akham?

Taka fortanajtowa bezmyślna strzelanka sprzedałaby się tak samo będąc stand alone game, zdekanonizowali białego Deadshota, teraz sami zdekanonizują tą grę względem serii Arkham, bo nikt nie będzie tego traktował jak części tego uniwersum.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(02-02-2024, 09:46)Snappik napisał(a): Czemu gra sprzed 9 lat wygląda 2x lepiej niż nowa gra? Ta branża trochę się ośmiesza takimi kupsztalami wizualnymi. 

Ale to Gotham w tych grach jest brzydkie. Nasrane gównem, nic nie widać z tych 50 odcieni brązu. Odpaliłem jakiś czas temu pierwszy raz Arkhama i wyłączyłem po misji ze skaczącym batmobilem. Za tę grę powinna być Norymberga.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Jaką wersję odpalieś? Na PC?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Na PS4
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Zastanawialiście się co by było, gdyby Eli Roth zrobił Strażników Galaktyki?
Ja też nie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości