Gladiator (2000) & Gladiator II (2024)
Coś dla Krisa:

[Obrazek: f5f827b543146680535d8f465f9e52be.jpg]
[Obrazek: dca4894e1ac8ec206fd9dad4beb2f888.jpg]
[Obrazek: 1a31765e3222eae077a81e8707053d67.jpg]
[Obrazek: cd096aa4a67cd3f41fb96787ca2b33de.jpg]
.

Odpowiedz
Wygląda zajebiście, nie ma się do czego przyczepić. Plus co jak co ale kto wątpi, że Mescal aktorsko nie dowiezie ten niemądry.

Niech dadzą w końcu zwiastun, bo ciekawi mnie jakość CGI.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Po co ci zwiastun? Daj filmowi szansę, by zaskoczył cię rozmachem w kinie Duży uśmiech

Ale wam zrzedną miny, jak się okaże, że na zwiastunie "Gladiatora 2" też będą rapsy. Najlepiej jak wejdą w scenie z tymi zabójczymi małpami.

Odpowiedz

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
[Obrazek: gladiator-2-5.jpg?q=49&fit=contain&w=750...=415&dpr=2]
[Obrazek: gladiator-2-9.jpg?q=49&fit=contain&w=750...=415&dpr=2][Obrazek: gladiator-2-4.jpg?q=49&fit=contain&w=750...=415&dpr=2]
[Obrazek: gladiator-2-12.jpg?q=49&fit=contain&w=75...=415&dpr=2]

Odpowiedz
Ten cały Mescal jakoś mocno mi się kojarzy:

[Obrazek: z16739776AMP,Potop-Redivivus.jpg]
.

Odpowiedz
Może ktoś wyjaśnić dlaczego media jak TTV czy RMF puszczaly FANOWSKI ZWIASTUN?
Przecież to jest już wyższy poziom spierdolenia.

Prawdziwy ponoć za 2 tygodnie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Kopiuj-wklej?

Odpowiedz
Denzel na tej jednej fotce ma więcej charyzmy niż Mescalina na pozostałych. Poza tym pachnie mocną powtórką z rozrywki - znowu walnięty cesarz, znowu zemsta poprzez koloseum... A Pedro nie ma szczęścia - znowu dostanie wpierdol w pojedynku xD
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie no Mescal wygląda zajebiście. Ze zdjęć film wygląda jak... Unowocześniony remake xD
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wygląda ok, ale jakby tak po samych fotkach porównywać Crowe'a i Mescala, no to już gorzej. A przecież bez porównań w tym wypadku się nie obejdzie. To pisałem ja - ekspert od antycznego Rzymu.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Mescal z mułami faktycznie prezentuje się zacnie. Tymi mięśniami mógłby udźwignąć cały film. Nie wiem czego spodziewać się po Ridleyu. Niech to będzie przynajmniej kolejny po The Last Duel "wypadek przy pracy" i w efekcie dobre kino.

Odpowiedz
Fotki faktycznie nawet niezłe, ale mimo wszystko do Olbrychskiego nie mają startu Uśmiech
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Ten cały Paul Tequila niegodny ran jego całować.

Odpowiedz
Czyżby Ridley Scott wrócił do szczytowej formy z lat 2007-2013, gdy powstały takie arcydzieła jak "American Gangster", PROMETEUSZ CHAOS EDITION oraz "Adwokat"?

Odpowiedz
Jak ten drugi to najbardziej prawdopodobne.

Odpowiedz
(01-07-2024, 22:35)Mental napisał(a): Czyżby Ridley Scott wrócił do szczytowej formy z lat 2007-2013, gdy powstały takie arcydzieła jak "American Gangster", PROMETEUSZ CHAOS EDITION oraz "Adwokat"?
Jednak raczej nie.

Odpowiedz
PROMETEUSZ CHAOS EDITION to nie jest dzieło Ridleja Skota

Odpowiedz
"Prometeusz" jest gorszy od "AvP 2". Nie zapraszam do dyskusji.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości