Zapowiedzi
Po co ten film? Już ten "Quo vadis" sprzed dwóch dekad budził u widzów mieszane uczucia, a to tutaj wygląda znacznie gorzej i - sądząc po zwiastunie - jest też znacznie gorzej zagrane.

Odpowiedz
Eryk Lubos w roli żołnierza, który po powrocie do rodzinnego miasteczka trafia w środek wojny gangów. W obsadzie także Paulina Gałązka, Piotr Trojan, Aleksandra Popławska, Krzysztof Stroiński, Aleksandra Konieczna, O.S.T.R. i Marek Dyjak. W kinach 29 listopada.

Odpowiedz
(17-09-2024, 14:37)Trailery Srailery napisał(a): Eryk Lubos w roli żołnierza, który po powrocie do rodzinnego miasteczka trafia w środek wojny gangów. W obsadzie także Paulina Gałązka, Piotr Trojan, Aleksandra Popławska, Krzysztof Stroiński, Aleksandra Konieczna, O.S.T.R. i Marek Dyjak. W kinach 29 listopada.
Liczę na ten film.

Napisane dla was na moim RMX3363 przy użyciu Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
Wow, Polska robi postępy, może za 50 lat dostaniemy coś na poziomie Johnego Wicka
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Nowy film Krzysztofa Skoniecznego (m.in. "Ślepnąc od świateł"). W kinach 18 października.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(18-09-2024, 15:10)Trailery Srailery napisał(a): Nowy film Krzysztofa Skoniecznego (m.in. "Ślepnąc od świateł"). W kinach 18 października.

I już mi się nie podobasz filmie, zrobić z przepięknej laski jaką jest Koczewska, jakiegoś LPG szona, co to skinom się nie kłania. 

Odpowiedz

Nowy film Bartosza M. Kowalskiego - gość od filmów "W lesie dziś nie zaśnie nikt" i "Ostatnia wieczerza".

Cytat:Lucjan, emerytowany aktor teatralny, zostaje oddany przez syna do domu opieki. Położona na wsi rezydencja sprawia wrażenie idyllicznego miejsca, z przyjaznym personelem gotowym do pomocy oraz życzliwymi mieszkańcami. Okazuje się jednak, że skrywa pewną tajemnicę… Lucjana zaczynają prześladować makabryczne wizje. Zbiega się to w czasie ze śmiercią kilku pensjonariuszy. Lucjan będzie musiał ustalić, czy jego wizje są prawdziwe, czy też traci rozum.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Widzę, że Kowalski chce, żeby mi starczyło na zapas polskich przedstawicieli podczas kolejnych spooktoberów.

Odpowiedz
Kowalski chyba jako pierwszy Polak w historii konsekwentnie buduje swoją filmografie na horrorach i nawet za sam ten fakt wypada mu kibicować. Ostatnia Wieczerza była IMO całkiem niezła, zobaczymy jak poszło tym razem.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Wow kolejny film Smarzola o polskiej patologii? Nie mogę się doczekać ależ to będzie mocny film.

Odpowiedz
Eee... Jesień 2025? Nie pamiętam, kiedy ostatnio zapowiadano polski film z tak odległą datą.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Heh.. Jakby podpisali, że to zwiastun filmu Vegi, to pewnie i ja i spora część widzów by uwierzyła :D

Będzie oglądane... kiedyś tam, w domu. 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Widzę, że niektórzy już zapomnieli jak typ się wysral w 'Weselu 2" i dalej będą mu napychać kieszenie?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Smarzol się skończył zanim się zaczął. Nigdy nie rozumiałem sympatii do niego i popularności. Paskudnie wyreżyserowane kino sięgające jedynie po tematy pato bo to z miejsca miało pogłębiać filmy. Taki odpowiednik fotografowania banalnych zdjęć w czerni-bieli, żeby wyglądało lepiej
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(03-10-2024, 18:38)Pitero napisał(a): Eee... Jesień 2025? Nie pamiętam, kiedy ostatnio zapowiadano polski film z tak odległą datą.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka

To po to żebyś miał czas zostać alkoholikiem, wtedy będziesz mógł dopiero utożsamić się z filmem

Odpowiedz
(03-10-2024, 21:09)Corn napisał(a): Smarzol się skończył zanim się zaczął. Nigdy nie rozumiałem sympatii do niego i popularności. Paskudnie wyreżyserowane kino sięgające jedynie po tematy pato bo to z miejsca miało pogłębiać filmy. Taki odpowiednik fotografowania banalnych zdjęć w czerni-bieli, żeby wyglądało lepiej

+1

"Wesele" było spoko, przegięte, ale bez smarzowej, dupnej filozofii, Wojnar rewelacja, cały drugi plan na czele z Topą i Jakubikiem robi robotę, jedynie ten stuhrek się tam pałęta. "Drogówkę" fajnie się ogląda gdzieś do 2/3, potem jest zjazd w dół, "Wołyń" to był samograj, a i tak za dużo ukrofilowej treści np. wątek ukropolińskiej miłości zwiastował aktualnie realizowany projekt. Reszta jego filmów to nieoglądalny przerost formy nad treścią.

Odpowiedz
(03-10-2024, 18:38)Pitero napisał(a): Eee... Jesień 2025? Nie pamiętam, kiedy ostatnio zapowiadano polski film z tak odległą datą.

chodzi o wypuszczenie trailera, teasera? bo Wołyń to na początku października 2014 zaczął kręcić, premiera była na wiosnę 2016 ale z uwagi na finansowanie, zbiórkę, dopracowanie to wyszło na jesień 2016

Odpowiedz
Jacek Braciak po Kościuszce zagra Kaczaffich.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości