Stały bywalec
Liczba postów: 5,900
Liczba wątków: 6
Albo przymiarka pod kopa w d**** dla Muschietiiego, albo chcą jednak poczekać na koniec filmów Reevesa, albo zobaczyć jak sobie poradzi "Superman".
Albo wszystko powyżej :D
Przy ewentualnej wtopie heheszkeEsa ten Batman i tak zdechnie i tyle widzieliśmy Muschiettiego.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
27-12-2024, 17:35
Sympatyczny forumowicz :)
Liczba postów: 4,155
To jest dosyć ciekawe a o tym mało się pisze (nie pamiętam czy ktoś kiedyś tutaj pisał) że ta śmierć Wayne'ów w BvS była robiona ewidentnie pod "Flashpoint". Thomas Wayne wystartował do napastnika z pięściami a Marthę Wayne grała Lauren Cohan, aktorka która ma.. zielone oczy :)
27-12-2024, 17:48
PapaBoomer
Liczba postów: 12,983
Liczba wątków: 1
Też tak uważam, albo zrobić totalny elsworld, bez trzymania się kanonu, bo już ten kanon mi się ulewa.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
27-12-2024, 17:50
(27-12-2024, 17:35)zombie001 napisał(a): A ja wam powiem, że trzeba było olać kwestię uniwersum i robić filmy na modłę Nolana: Batman Begins ->TDK -> TDKR.
Osobne, całkowicie zamknięte trylogie o Supermanie, GL, WW. Wszystkie robione pod kierunkiem swoich reżyserów.
+ ewentualnie wypuszczać, w międzyczasie, jakieś naprawdę różnie stylistycznie solówki, jak np. ten Clayface.
Przeca seria o WW w zasadzie dokładnie tak wyglądała.. Tylko postać oprócz tego pojawiała się w "filmach grupowych"...
27-12-2024, 17:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2024, 17:58 przez Rozgdz.)
TermiGifiernator
Liczba postów: 11,119
Liczba wątków: 57
Zacząłem oglądać Superman&Lois. Po pierwszym sezonie stwierdzam, ze to najlepsza rzecz ktora przytrafila się uniwersum DC od czasu MoS. Hoechlin to idealny Supek, Tulloch to idealna Lois Lane. W ogole takie pokazanie zycia Kenta z dzieciakami i takimi zwyklymi problemami zwiazanymi z posiadania rodziny. Sielska rodzinna atmosfera przeplatana walkami Supka to chyba cos na co czekalem.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
27-12-2024, 18:23
Black Women Forever
Liczba postów: 2,857
Liczba wątków: 4
Super Danus, ja nadrabiam 3 sezon. To niedoceniany serial. Liczę że więcej osób da mu szansę. To zupełnie inny poziom, niż bardziej tandetny Flash czy Supergirl.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
27-12-2024, 22:28
CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,306
Liczba wątków: 29
Nie dam.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
28-12-2024, 11:03
Black Women Forever
Daj. To najbardziej faszystowski serial superhero w historii. Opowiada o białej rodzinie ze wsi.
Podobno Superman Gunna jest po pokazach testowych porównywany do First Avengers, i to niby jako wada jest podawane. Przecież First Avenger to topka MCU i najbardziej niedoceniany film Marvela. Jeden z pierwszych filmów uniwersum i jednocześnie jeden z niewielu, z jakimś autorskim stylem i konwencją.
29-12-2024, 00:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2024, 00:36 przez Ted.)
PapaBoomer
Gunn lost the plot.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
29-12-2024, 07:36
PapaBoomer
Momoa oficjalnie zostaje Lobo, szykują się do zdjęć Supergirl to już wiadomo, gdzie się pojawi, a Gunn gadał, że nie będzie wrzucał cameosów bez powodu xD
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
30-12-2024, 19:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2024, 19:28 przez marsgrey21.)
"Supergirl" to już sama w sobie nie wiem jak może być sukcesem w kinach. A jak jeszcze "Superman'" który ma wypromować całe DCU i właśnie Supergirl zaliczy glebę...
30-12-2024, 19:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2024, 19:33 przez Rozgdz.)
PapaBoomer
Już potwierdzone też, że w Supergirl i znowu Gunn robi z mordy cholewę, miała być "adaptacja" komiksu "Woman of Tomorrow", nie film inspirowany komiksem, tylko adaptacja i pojawi się postać, która w ogóle nie ma związku z tym komiksem.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
30-12-2024, 20:46
Stały bywalec
Liczba postów: 10,412
Liczba wątków: 11
Momoa będzie Lobo
---e
Widzę, że już było to info, ale skoro wrzuciłem skrina z tym bardzo zabawnym tekstem, to niech zostanie jako potwierdzenie
.
30-12-2024, 21:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2024, 21:46 przez srebrnik.)
CGI Paul Walker
Lobo PG-13
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
30-12-2024, 22:24
PapaBoomer
Będzie mógł użyć jednego fucka zgodnie z zasadami gry.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
30-12-2024, 22:33
Black Women Forever
(30-12-2024, 19:27)marsgrey21 napisał(a): Momoa oficjalnie zostaje Lobo, szykują się do zdjęć Supergirl to już wiadomo, gdzie się pojawi, a Gunn gadał, że nie będzie wrzucał cameosów bez powodu xD
Momoa dostał rolę Lobo, jeszcze przed premierą Aquamana 2 albo zaraz po. Informacje że pojawi się jako Lobo, są tak stare. Był jedynym aktorem poza Davis i Peacemakerem, ze starego DCEU, która miała się ostać. No i skąd wniosek, że cameo bez powodu, a nie koherentna rola w historii. Bo tak Ci pasuje pod narrację hejtowania Gunna 24/h? No bo sobie to wyjąłeś z d...
ale już co zdążyłeś się pocieszyć, że znów Gunn zalicza wtope, to Twoje. Mimo że jak zwykle bez podparcia w faktach.
Ja jakoś nie pamiętam, żeby Gunn zapowiedział jakąkolwiek "adaptacje". w Marvelu i DC nie kręci się adaptacji, poza Watchmen i V jak Vendetta. A Lobo jest częstym gościem komiksów o Supermanie, nie ma nic dziwnego w jego udziale u filmowej Supergirl. Nawet w serialu o planecie Krypton pojawił się Lobo. W komiksie Superman Earth One, rasa Lobo odpowiadała za zniszczenie Kryptonu, i była 1 zagrożeniem młodego Supermana w tym komiksie. W Superman TAS był Lobo, w filmie Superman: Man of Tomorrow również Lobo jako jeden z pierwszych rywali.
30-12-2024, 22:46
CGI Paul Walker
(30-12-2024, 22:33)marsgrey21 napisał(a): Będzie mógł użyć jednego fucka zgodnie z zasadami gry.
Lobo przypadkiem nie kurwował jak popadnie i nie zabijał każdego kto mu się nie spodobał?
31-12-2024, 00:58
Oskarmeister
Liczba postów: 6,835
Liczba wątków: 18
I pewnie tak będzie bo DC nie boi się dawać eRek ale Mars wie lepiej od Gunna jak będzie wyglądał ten film
31-12-2024, 01:12
Black Women Forever
Lobo w animacjach nie przeklinał, w Kryptonie nie przeklinał, no i nie było problemu. Jakoś nie czuje, by to była niezbędne. To nie Deadpool.
Pamiętam jak mówił "Kurdebele". Chyba z tym klnącym Lobo, to mit jak z Venomem Brockiem w latach 90, co ludzie na bazie wspomnień z dziecinstwa mieli go za nie wiadomo jakiego potwora wymagającego Rki.
31-12-2024, 01:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2024, 01:21 przez Ted.)
PapaBoomer
(31-12-2024, 01:12)Krismeister napisał(a): I pewnie tak będzie bo DC nie boi się dawać eRek ale Mars wie lepiej od Gunna jak będzie wyglądał ten film
To według ciebie Supergirl w której pojawi się Lobo dostanie Rke?
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
31-12-2024, 06:44
|