DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
Albo przymiarka pod kopa w d**** dla Muschietiiego, albo chcą jednak poczekać na koniec filmów Reevesa, albo zobaczyć jak sobie poradzi "Superman".

Albo wszystko powyżej :D

Przy ewentualnej wtopie heheszkeEsa ten Batman i tak zdechnie i tyle widzieliśmy Muschiettiego. 

A ja wam powiem, że trzeba było olać kwestię uniwersum i robić filmy na modłę Nolana: Batman Begins ->TDK -> TDKR.
Osobne, całkowicie zamknięte trylogie o Supermanie, GL, WW. Wszystkie robione pod kierunkiem swoich reżyserów.
+ ewentualnie wypuszczać, w międzyczasie, jakieś naprawdę różnie stylistycznie solówki, jak np. ten Clayface.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
To jest dosyć ciekawe a o tym mało się pisze (nie pamiętam czy ktoś kiedyś tutaj pisał) że ta śmierć Wayne'ów w BvS była robiona ewidentnie pod "Flashpoint". Thomas Wayne wystartował do napastnika z pięściami a Marthę Wayne grała Lauren Cohan, aktorka która ma.. zielone oczy :)

Odpowiedz
Też tak uważam, albo zrobić totalny elsworld, bez trzymania się kanonu, bo już ten kanon mi się ulewa.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(27-12-2024, 17:35)zombie001 napisał(a): A ja wam powiem, że trzeba było olać kwestię uniwersum i robić filmy na modłę Nolana: Batman Begins ->TDK -> TDKR.
Osobne, całkowicie zamknięte trylogie o Supermanie, GL, WW. Wszystkie robione pod kierunkiem swoich reżyserów.
+ ewentualnie wypuszczać, w międzyczasie, jakieś naprawdę różnie stylistycznie solówki, jak np. ten Clayface.

Przeca seria o WW w zasadzie dokładnie tak wyglądała.. Tylko postać oprócz tego pojawiała się w "filmach grupowych"...

Odpowiedz
Zacząłem oglądać Superman&Lois. Po pierwszym sezonie stwierdzam, ze to najlepsza rzecz ktora przytrafila się uniwersum DC od czasu MoS. Hoechlin to idealny Supek, Tulloch to idealna Lois Lane. W ogole takie pokazanie zycia Kenta z dzieciakami i takimi zwyklymi problemami zwiazanymi z posiadania rodziny. Sielska rodzinna atmosfera przeplatana walkami Supka to chyba cos na co czekalem.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Super Danus, ja nadrabiam 3 sezon. To niedoceniany serial. Liczę że więcej osób da mu szansę. To zupełnie inny poziom, niż bardziej tandetny Flash czy Supergirl.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Nie dam.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Daj. To najbardziej faszystowski serial superhero w historii. Opowiada o białej rodzinie ze wsi.

Podobno Superman Gunna jest po pokazach testowych porównywany do First Avengers, i to niby jako wada jest podawane. Przecież First Avenger to topka MCU i najbardziej niedoceniany film Marvela. Jeden z pierwszych filmów uniwersum i jednocześnie jeden z niewielu, z jakimś autorskim stylem i konwencją.

Odpowiedz
Gunn lost the plot.

[Obrazek: james-gunn-says-the-brave-and-the-bold-h...ea61dd841a]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Momoa oficjalnie zostaje Lobo, szykują się do zdjęć Supergirl to już wiadomo, gdzie się pojawi, a Gunn gadał, że nie będzie wrzucał cameosów bez powodu xD
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
"Supergirl" to już sama w sobie nie wiem jak może być sukcesem w kinach. A jak jeszcze "Superman'" który ma wypromować całe DCU i właśnie Supergirl zaliczy glebę...

Odpowiedz
Już potwierdzone też, że w Supergirl i znowu Gunn robi z mordy cholewę, miała być "adaptacja" komiksu "Woman of Tomorrow", nie film inspirowany komiksem, tylko adaptacja i pojawi się postać, która w ogóle nie ma związku z tym komiksem.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Momoa będzie Lobo

[Obrazek: 9d30d4c009d352fc6e3134333c93a359.jpg]

---e
Widzę, że już było to info, ale skoro wrzuciłem skrina z tym bardzo zabawnym tekstem, to niech zostanie jako potwierdzenie
.

Odpowiedz
Lobo PG-13

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Będzie mógł użyć jednego fucka zgodnie z zasadami gry.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(30-12-2024, 19:27)marsgrey21 napisał(a): Momoa oficjalnie zostaje Lobo, szykują się do zdjęć Supergirl to już wiadomo, gdzie się pojawi, a Gunn gadał, że nie będzie wrzucał cameosów bez powodu xD

Momoa dostał rolę Lobo, jeszcze przed premierą Aquamana 2 albo zaraz po. Informacje że pojawi się jako Lobo, są tak stare. Był jedynym aktorem poza Davis i Peacemakerem, ze starego DCEU, która miała się ostać.  No i skąd wniosek, że cameo bez powodu, a nie koherentna rola w historii. Bo tak Ci pasuje pod narrację hejtowania Gunna 24/h? No bo sobie to wyjąłeś z d... 

ale już co zdążyłeś się pocieszyć, że znów Gunn zalicza wtope, to Twoje. Mimo że jak zwykle bez podparcia w faktach. 

Ja jakoś nie pamiętam, żeby Gunn zapowiedział jakąkolwiek "adaptacje". w Marvelu i DC nie kręci się adaptacji, poza Watchmen i V jak Vendetta. A Lobo jest częstym gościem komiksów o Supermanie, nie ma nic dziwnego w jego udziale u filmowej Supergirl. Nawet w serialu o planecie Krypton pojawił się Lobo. W komiksie Superman Earth One, rasa Lobo odpowiadała za zniszczenie Kryptonu, i była 1 zagrożeniem młodego Supermana w tym komiksie. W Superman TAS był Lobo, w filmie Superman: Man of Tomorrow również Lobo jako jeden z pierwszych rywali. 

Odpowiedz
(30-12-2024, 22:33)marsgrey21 napisał(a): Będzie mógł użyć jednego fucka zgodnie z zasadami gry.

Lobo przypadkiem nie kurwował jak popadnie i nie zabijał każdego kto mu się nie spodobał?

Odpowiedz
I pewnie tak będzie bo DC nie boi się dawać eRek ale Mars wie lepiej od Gunna jak będzie wyglądał ten film
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Lobo w animacjach nie przeklinał, w Kryptonie nie przeklinał, no i nie było problemu. Jakoś nie czuje, by to była niezbędne. To nie Deadpool.

Pamiętam jak mówił "Kurdebele". Chyba z tym klnącym Lobo, to mit jak z Venomem Brockiem w latach 90, co ludzie na bazie wspomnień z dziecinstwa mieli go za nie wiadomo jakiego potwora wymagającego Rki.

Odpowiedz
(31-12-2024, 01:12)Krismeister napisał(a): I pewnie tak będzie bo DC nie boi się dawać eRek ale Mars wie lepiej od Gunna jak będzie wyglądał ten film

To według ciebie Supergirl w której pojawi się Lobo dostanie Rke?
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości