DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
gówno widać ale coś widać

Odpowiedz
[Obrazek: garret-dillahunt-posted-this-to-his-stor...590e8f05f0]

Garret Dillahunt porawdopodobnie zagra Green Arrow w Lanterns, gość ma 60 lat, czy Gunn robi geriatric verse czy jak?
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Mieć w zanadrzu Charliego Hunnama i wybrać kogokolwiek innego xd
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
To może jednak Keaton albo Clooney wrócą jako Batman DCU ? :p

Odpowiedz
Mam szczerą nadzieję, że Gunn się wypierdoli z tym srajwersum i skończy się to wszystko, zaczynam marzyć o niepołączonych seriach filmowych skupionych wyłącznie na sobie, takie podejście jeszcze bym akceptował, gdyby było w stylu Watchmen, czyli mamy starszych boahterów, jakiś wątek polityczny, coś, co zmieniło "Zasady gry", zderzenie z rzeczywistością, nowych bohaterów, poważny zarys fabularny, ale u Gunna widać, że wszystko opiera się na zatrudnianiu znajomych i tym by każdy z nich robił, co chciał.

Nie mogę się doczekać reakcji na Supermema, zderzenie bardzo klasycznego bohatera z edgy Gunnem, który jednocześnie zachował wszystkie swoje elementy ze strażników i dla kontrastu jeszcze bardziej wycukrzył Supermana, a zakończy tą sceną z pijaną Supergirl, no nie mogę się doczekać tego miszmaszu.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Kurde. Superman, gdyby zabrał się za niego ktoś bardziej... jakby to powiedzieć... skłonny do kręcenia fresków, mógłby się idealnie wstrzelić w polityczną koniunkturę i na fali America First i zmęczeniu ludzi polecieć w kosmos z optymistycznym przesłaniem o odradzającej się wielkiej Americanie. Zamiast tego dostaniemy raczej kolorowy lunapark ze śmieszkowatymi postaciami. Meh. Poczekam na to AI i sobie wygeneruję własnego supermana.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Mało tego, Luthor ma być praktycznie połączeniem Trumpa i Muska przedstawiony jako psychol, który zamyka byłe dziewczyny w innym wymiarze, płacze gdy Krypto trzymając go za nogę lata po mieście, po tym jak Luthor go skopał, do tego dodajmy jeszcze to, że całą intrygę rozwiąże Jimmy Olsen, który dla małego odświeżenia będzie miał powodzenie u kobiet.

[Obrazek: skyler-gisondo-jimmy-olsen-superman-jame...00x445.jpg]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
To Skylar? Już chyba nie wyjdzie z mojej głowy jako szczyl z gorącą mamuśką xD

Garret ma już 60 lat?! o_O
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(24-04-2025, 07:56)marsgrey21 napisał(a): Garret Dillahunt porawdopodobnie zagra Green Arrow w Lanterns, gość ma 60 lat, czy Gunn robi geriatric verse czy jak?

A tak na poważnie, myślę że to będzie wzorowanie się na "Kingdim Come". Będą ci starzy którzy pewno sporo sp.. i ci młodzi z energią. I Sups w tym wszystkim który będzie symbolem. Tyle że tu będzie młody i świeży Sups a nie stary i "zniszczony".

Odpowiedz
UPDATE O najbardziej oczekiwanym filmie ze stajni DCU!!!
Oczywiście mowa o BaClayface.

Ten scenariusz co był tak zajebisty (Gunn osobiście czytał), że od razu dano zielone światło na realizację filmu, musi zostać przepisany, bo jest za dobry..

He, he, he.. Oczywiście to wersja 1. 

Wersja numer 2 jest taka, że Gunn niby miał klepać do realizacji projekty tylko z gotowymi tekstami, a teraz PODOBNO się okazało, że Flanagan (dla którego to ponoć był projekt-marzenie) dał im jakiś szkielet scenariusza i trzeba to przepisywać od podstaw. Czyli generalnie klepnięto coś co scenariusza nie ma. Czyli Gunn mijał się z prawdą. Czyli nic nowego... :D

https://www.worldofreel.com/blog/2025/5/6/drive-writer-hired-to-re-write-clayface
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Najpiękniejszym zakończeniem gunnverse będzie flop Supermema, włożenie supergirl do szuflady dla odpisu podatkowego i anulowanie Clayface'a.

Koniec ;)
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Clayface jest bardzo blisko anulowania po tym jak zdecydowali się na zmianę scenarzysty. Bankowo czekają na finansowy wynik filmu Gunna, żeby ogłosił, że rezygnują.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Tylko trochę szkoda by było tego Lobo, ale jego bym chciał zobaczyć w solowym filmie, a nie z Supergirl, którą mam gdzieś.
Poza tym nie zapowiedzieli tu nic, czego bym żałował, jesli to anulują.

Odpowiedz
https://www.fortressofsolitude.co.za/jeffrey-dean-morgan-confirms-he-was-supposed-to-be-batman/
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
^^

Odpowiedz
https://comicbookmovie.com/wonder-woman/james-gunn-announces-that-a-wonder-woman-movie-is-officially-in-development-for-the-dcu-a221116

Będzie nowa Wonder Woman.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Mam wrażenie, że ten cały rebranding, który zrobił Snyder z WW, który później też zagrał w solowym filmie, dzięki czemu zarobił o wiele więcej niż Man of Steel i niewiele mniej niż BvS, pójdzie się pierdolić i dostaniemy wersję cofającą w tył postać, nawet nie retro, jak w WW84, tylko wprost powrót do większej ilości kiczu i mniejszej ilości mitologii.

[Obrazek: Amy-Suto-How-to-Write-a-Series-Bible-for...for-TV.gif]

[Obrazek: wonderwoman.gif]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Pelivaron napisał(a):Będzie nowa Wonder Woman.

Tylko Bella Ramsey!
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jako Doktor Psycho, oszczędzą na charakteryzacji.

Odpowiedz
Szef HBO twierdzi że Lanterns ma szansę na nagrodę Emmy (serialowy Oscar)
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości