PLAKATY!
Jakie podejrzenia? To jest oficjalny plakat zaprezentowany na yahoo.

Odpowiedz
No jeśli już to wiemy, że nie jest fake.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Fake czy nie fake, i tak nie oddaje filmu, który zapewne znów (sądząc po zdjęciach) będzie się mienił wszystkimi nasyconymi kolorami tęczy...znowu :roll:
"What is locked can be opened. What is hidden can be found. What is yours can be mine". - Garrett
The Dark Mod - Stories From The Shadows

Odpowiedz
Mierzwiak już się cieszy :twisted:

[Obrazek: 51609-02.jpg]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Tagline :lol:
Ogólny zamysł :lol:
Wykonanie :lol:

Teraz czekamy na Mierzwiaka :)

Odpowiedz
Skasujcie to!
Biedaczysko zawału dostanie...

Odpowiedz
Ja się generalnie staram wyrażać, ale CO TO KURWA JEST?!
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Pewnie zmontowali z poprzednich filmow z Machulskim. :) Kto jest rezyserem? I czym ten czerwony cien to podtekst polityczny? Moze to komedia, ktora bedzie chciala podjac temat bylych esbekow? Moze nawet zostawia temat, a wykresla komedie?

EDIT:
No i dobrze, ze napisali jaki to gatunek. Powinni tak na kazdym plakacie.

MATRIX - FANTASTYCZNE KINO AKCJI Z PODTEKSTAMI FILOZOFICZNYMI.

Odpowiedz
No najwyraźniej to film o byłych członkach AK rozprawiających się z warszawskimi gangami (czy tylko ja mam pewne cholernie mocne skojarzenia? :lol: ), więc na akcje starych komuchów nie ma co raczej liczyć. W dodatku chyba zdążyli nakręcić sceny z Machulskim przed jego śmiercią (pisze się, że to jego ostatnia rola), miejmy nadzieję, że żadnego lamerskiego kopiuj/wklej nie uświadczymy.
Swoją drogą jak na początku zobaczyłem ten plakat, to pomyślałem, że to jakiś fake :roll: .

Odpowiedz
Słuchajcie, a tak poważnie... O różnych Polskich Plakatach Na Białym Tle wiele można powiedzieć, ale to... jak do tego można było dopuścić? Co prawda film dystrybuuje Fundacja Film Polski, co wiele wyjaśnia, ale to autentycznie woła o pomstę do nieba. Nie żartuję. Sporo koszmarków w tym wątku już było, ale to... to... ergh... system failure
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Nie wierzę, że coś takiego powieszą na ścianach kin. Było wiele gównianych polskich plakatów, wiele bez żadnego pomysłu, ale z jakimkolwiek wykonaniem, w przeciwieństwie do tego - takiej amatorki jeszcze nie było.

Odpowiedz
Premierowo:

[Obrazek: zamianaplakatum6.th.jpg]

O dziwo nie tak fatalny (szare tło zamiast białego :lol: ) jak zawsze, a jedyne co mnie przeraża to fakt, że Liszowska gra w filmie. Brrrr.

Odpowiedz
O ja cię nie pierdolę, kotku :shock:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Przy okazji widać kolejną "modę" panującą wśród polskich plakaciarzy/gości od promocji, przypisy: komedia amoralna, komedia nieobyczajna, komedia sekstremalna.

I teraz pytanie dlaczego? Wszyscy od siebie zżynają? Konkurs kto wymyśli najgorszy tego typu przypis? Tak na dobrą sprawę to zawsze wymyślają te same osoby? Po prostu powszechny debilizm i indolencja twórcza?

Odpowiedz
Proponuję film: "Faker, czyli nie boli tak jak myślisz, biacz!"

Tagline: Komedia niekonwencjoanalna

Odpowiedz
mam! rozkminilem, czemu polskie plakaty maja biale tlo i napisy świadczący o gatunkowej przynależności.

czemu, czemu, mental????

już mowie, spoko. biała tło mają, bo w polsce jest ogólnie szaro, a biel się wybija i widać ją z szosy.

napis mają, bo w polsce jest kino gatunkowe, tylko nikt jeszcze tego oficjalnie nie potwierdził.

Odpowiedz
co sadzicie - sprzeda sie?

[Obrazek: 55871141dc8.th.jpg]

Odpowiedz
Za duzo kolorow. Kulki powinny byc dwie. Jedna powinna zaslaniac czesc nazwiska aktora, a druga tylko czesciowo wystawac z boku.

EDIT: mniej wiecej tak:

[Obrazek: kulkipo6.th.jpg]

Odpowiedz
w sumie masz racje z tymi kolorami - zrobię w czerni i bieli:)

Odpowiedz
Bez przesady, wyzej masz idealny polski plakat. :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon